Bu pc iyi mi ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yeni oyunları düşük (belki de en düşük) ayarlarda oynatır. Çıkmamış oyunlar için bir şey diyemem. Her dizüstü ısınır. Aşırı ısınıp ısnmadığını bu modeli kullananlar söylerse daha iyi olur.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Günümüz oyunlarını low medium arası oynarsınız. Bazı eski oyunları da high ayarlar da oynarsınız.

Özellikle yaz aylarında baya ısınır, Bir soğutucu alın.

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayn laptop bendede var cumartesi günü aldım daha internet bağlı olmadığından bişi indirmedim her oyunu low ayarda kaldırabilir dediler en azından assasins creed 4 ü medium low filan sonra far cry 3 ü kaldırır ısınma sorunu bende sordum bimeks bayisindeki adama gerek yok dedi çünkü fanları cidden çok kuvvetli dedi ben baya oyun oynarım dedim sabahtan akşama kadar dedi yine çok aşırı ısınma olmaz dedi fan alma dedi bana boşu boşuna almış olursun dedi. takıldığın merak ettiğin şey varsa sorabilirsin

Mst018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayn laptop bendede var cumartesi günü aldım daha internet bağlı olmadığından bişi indirmedim her oyunu low ayarda kaldırabilir dediler en azından assasins creed 4 ü medium low filan sonra far cry 3 ü kaldırır ısınma sorunu bende sordum bimeks bayisindeki adama gerek yok dedi çünkü fanları cidden çok kuvvetli dedi ben baya oyun oynarım dedim sabahtan akşama kadar dedi yine çok aşırı ısınma olmaz dedi fan alma dedi bana boşu boşuna almış olursun dedi. takıldığın merak ettiğin şey varsa sorabilirsin

laptop'u sitede yazan fiyattan mı aldın ? bazı sitelerde farklı fiyat oluyor mağaza ya gitiğinde.
laptop'u ilk açtığında gayet hızlımıydı şuana kadar bi sorun oldu mu hiç ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
aklımda şu oyunlar var zaten gta 4 cod serisi gta samp felan ilerde daha ağır oyunlarda oynarım belki.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle hayırlı olsun alırsan şimdiden. Ancak şunları söyleyebilirim. Bilgisayarın iyi bi işlemcisi var fakat ekran kartı konusunda bişey diyemem ancak oyunları kaldırma konusnda sıkıntı yaşamazsın ancak bütün oyunları en yüksek grafikte oynayabilrisn diyemem. Orta veya yüksek oyunlarda düşük grafikte oynarsın. Isınma sorununa gelince laptop olduğu için 80-90 lira civarında verip de kaliteli bi fan almadan rahat kullanamazsın pc yi.

Mst018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun alırsan şimdiden. Ancak şunları söyleyebilirim. Bilgisayarın iyi bi işlemcisi var fakat ekran kartı konusunda bişey diyemem ancak oyunları kaldırma konusnda sıkıntı yaşamazsın ancak bütün oyunları en yüksek grafikte oynayabilrisn diyemem. Orta veya yüksek oyunlarda düşük grafikte oynarsın. Isınma sorununa gelince laptop olduğu için 80-90 lira civarında verip de kaliteli bi fan almadan rahat kullanamazsın pc yi.

Yorumun için teşekkürler ayrıca h.o dediğin için tşkler :)