WienWarrior
Asistan
- Katılım
- 24 Ocak 2014
- Mesajlar
- 390
- Reaksiyon puanı
- 1
- Puanları
- 18
Evet arkadaşlar soru bu.Çalışır mı?
Ekran kartınız directx 11 olmadığı için oyunu açamıyorsunuz.
Ben watch dogs'u Msi gtx780 lightning ekran kartım ile ilk oynadığım zamanlar da ultra ayarlar da en fazla 20-30 FPS almıştım. Oyunlar da sabit 30 FPS olmazsa ve altına düşerse kasılmalar meydana gelir. Oyunlar da her yerde aynı FPS yi de alamıyorsunuz bazı yerler de mutlaka frame düşüşleri oluyor. Watch dogs ilk çıktığında optimizasyon sorunu vardı ancak daha sonra çıkan ekran kartı sürücüsü ile oyunda ki performans artışı baya yükseldi. Ayrıca ubisoft'un yakın bir zamanda yayınlacağı yeni güncelleme ile oyunda ki performans artışı yükselecek. Watch dogs öyle iyi grafikli bir oyun değil ama ubisoft beceriksizlik yapıp optimizasyonu iyi yapamamış.
O ekran kartı ile watch dogs'u Low ayarlar da 800x600 çözünürlük de bile oynayamazsınız.
Bu konular da oyunla ilgili detaylı açıklamalar yaptım.
http://forum.shiftdelete.net/dizust...-sleeping-dogs-bu-donanimda-cok-kasar-mi.html
http://forum.shiftdelete.net/teknik-sorunlar/373805-watch-dogs-hata.html
http://forum.shiftdelete.net/populer-oyunlar/373648-bu-sistemle-watch_dogs-oynayabilir-miyim.html
Sağol kardeş açtığımı biliyorum bu arkadaşın ekran kartı ona inandıramadım sizden yardım alıp gösteriyim dedim.Direkt açtığınız konudan alıntı yapıyorum. Çalıştırmayacağını söyledik, Oyun directx 11 istiyor onu istemese bile o ekran kartı ile oyunda bir milim bile ilermeyemezsiniz. Açsanız bilgisayar donup kalır.
Önce ki konunuzdan alıntıdır. Burada çalıştıramayacağınızı söyledim.
Daha önce açtığınız konu
http://forum.shiftdelete.net/teknik-sorunlar/374541-watch-dogs-directx-11-hatasi.html
Sağol kardeş açtığımı biliyorum bu arkadaşın ekran kartı ona inandıramadım sizden yardım alıp gösteriyim dedim.
Kardeş arkadaş oyunu benden alacak uğraşmıyım bide onunla diye dedim yoksa denesin dursunİnanmayan çalıştırmayı denesin![]()
bu demek oluyor ki gt330m ile oynaman mümkün değil.Çalıştıramazsın, çalıştırsan da oynayamazsın, oynasan da tat alamazsın.Bir de dizüstü ekran kartı yani.
Ben GTX470 ile oyunu bitirdim; ancak düşük ayarlarda oynadım ve 6 GB RAM yetmediği için araba ile hareket halindeyken 3-5 saniyede bir görüntü donuyordu. Yarım saat falan oynadıktan sonra takılmalar artıyordu ve oyunu yeniden başlatmam gerekiyordu. Bu durum daha çok oyun yapımcısının hatası.