G2 D80220C Güncellemesi

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. 20C güncellemesi biraz önce geldi ve yükledim. Knock Code gelmiş ama sanal tuş gizlemeyi bulamadim. Neler geldi?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba. 20C güncellemesi biraz önce geldi ve yükledim. Knock Code gelmiş ama sanal tuş gizlemeyi bulamadim. Neler geldi?

Sanal tuş gizleme geldiğini kim söylediki:D içeriği:
1:Bluetooth bugı giderildi.
2:Isınma sorunu giderildi.
3:Çok can sıkan kulaklık cızırtısı gitti.
4:Şarj iyileşmesi(bluetoothun gitmesinin etkisi muhtemelen)
5:Knock code geldi.
6:Odakta iyileşme(ben fark edemedim bence aynı).

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sanal tus gizleme ne zaman gelir tahminen

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Korede var bu özellik avrupa versiyona verirler mi bilinmez,bem root ile aynı özelliği getirdim tele ama orjinal olarak gelir mi bilemem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s launcher yüklerseniz sanal tuş ve bildirim tuşu gizleme özelliği kullanabilirsiniz...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Peki bana nexus 5 ve lg 2 arasında gidip gelmeme yardımcı olur musun (:

Tam adamına geldin evde ikisi de var:D ben G2 kullanıyorum babam nexus 5.Nexusun artısı performans kusursuz en ufak lag,kasma yok tam anlamıyla kusursuz performans ama pili çok az gidiyo ve ekranların %90nında beyazlama problemi var.
G2 de de performans iyi ama bir nexus değil nadir ufak kasmalar mevcut ama pil çok iyi en ağır kullanımda günü kesin çıkarıyosun bu şekilde aklına me gelirse sorabilirsin özelden veya buradan.
He birde G2 en fazla 5-6 daha güncelleme alır ama nexusun rahat 1.5 yılı var şuan 4.4.3 bile aldı.

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam adamına geldin evde ikisi de var:D ben G2 kullanıyorum babam nexus 5.Nexusun artısı performans kusursuz en ufak lag,kasma yok tam anlamıyla kusursuz performans ama pili çok az gidiyo ve ekranların %90nında beyazlama problemi var.
G2 de de performans iyi ama bir nexus değil nadir ufak kasmalar mevcut ama pil çok iyi en ağır kullanımda günü kesin çıkarıyosun bu şekilde aklına me gelirse sorabilirsin özelden veya buradan.
He birde G2 en fazla 5-6 daha güncelleme alır ama nexusun rahat 1.5 yılı var şuan 4.4.3 bile aldı.

Ekranında ki beyazlamadan kastın nedir tam anlamıyla çözemedim ayrıca antutu'ya bakınca g2 cok yukarıda fakat nexus 5 stabil olmasına rağmen çok aşağılarda bilemiyorum çok zor bir karar sanırsam aldıktan sonra pişman olmak benı cok korkutuyor :(

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ekranında ki beyazlamadan kastın nedir tam anlamıyla çözemedim ayrıca antutu'ya bakınca g2 cok yukarıda fakat nexus 5 stabil olmasına rağmen çok aşağılarda bilemiyorum çok zor bir karar sanırsam aldıktan sonra pişman olmak benı cok korkutuyor :(

Antutuyu salla hepsi hile hurda yalan,firmalar hile yapıyor hep.Yanlardan bakınca renkler gidiyo ips olmasına rağmen.

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangisini daha ucuza bulursan onu al:D
G2 nin ömrü az kaldı,ben çok memnunum ama sen bilirsin gold G2 çok iyi duruyo bu arada.
Anladım hocam neyse sağolasın yorduk senı ama kusura bakma, 2-3 güne haber veririm sana aldıgım cihazı hayırlısı neyse o olsun. :D

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kararını etkilemiyim sen seç ama her türlü sorunu cevaplayabilirim seve seve,estağfurullah ne yorması:)
EyvAllah, hocam ikisininde ortalama fiyatı aynı, yani ikisininde + ve - yönleri var, ama g2'nin kusursuz dizaynı, nexusun google desteği, ilginç valla (: kararsızlık çok sıkıntılı kımsede yok ki yardımcı olucak,

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
EyvAllah, hocam ikisininde ortalama fiyatı aynı, yani ikisininde + ve - yönleri var, ama g2'nin kusursuz dizaynı, nexusun google desteği, ilginç valla (: kararsızlık çok sıkıntılı kımsede yok ki yardımcı olucak,

En iyisi git mağazaya al ikisini eline hangisi aklına yatarsa onu al.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ana 20c 1 hafta once gelmisti paralel ithalat ancak cizirti falan gitmedi yav

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 al benim tavsiyem ağır olarak G2 yönünde. 8 aydır kullanıyorum.

mahmut-kys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim Zaten 43 mb lık bir güncelleme idi :)
Çoğu sorunlari düzeltiyor.Radyonun'da geri gelmesi lazim.
Bu kulaklığı takarken hiç cızırtı olmuyor.Şahsen bende öyle :)
Sanal tuş gizlemesi olayina gelince zaten bunu destekleyen uygulamalarda otomatik gizliyor :)
geri üzerine dokunduğunda tuşlar geliyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende yok zannediyordum cızırtı,kaliteli bi kulaklık aldım o zaman fark ettim cızırtıyı,bugün 20C yükledim gitti cızırtı.

Ben de gitmedi ya malesef kulak mi hassastir nedir benim surum bu bende
uqupyhyt.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle herkese selamlar
Dün akşam banada geldi güncelleme. G2 nin kendi kulaklığında cızırtı varmıydı bilmiyorum ama bu gün babamın iphone 5 kulaklığını taktım çok güzel ses veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi kendi kulaklığıyla dinledim G2 nin iphone'un kulaklığı kadar saf ses vermiyor.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanal tuş gizleme geldiğini kim söylediki:D içeriği:
1:Bluetooth bugı giderildi.
2:Isınma sorunu giderildi.
3:Çok can sıkan kulaklık cızırtısı gitti.
4:Şarj iyileşmesi(bluetoothun gitmesinin etkisi muhtemelen)
5:Knock code geldi.
6:Odakta iyileşme(ben fark edemedim bence aynı).
bluetooth la su ısınma sorunu cözüldü ya baska ne isterimki iyi oldu sorunu vardı güzel simdi hic sıkıntı yok coook memnunum