Yurt dışı malı idi. Fransa'dan geldi modelindende anlaşıldığı gibi GT-I9305.. Hangi romu yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Yurt dışı malı idi. Fransa'dan geldi modelindende anlaşıldığı gibi GT-I9305.. Hangi romu yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
ch@t527 için yöntemi var mı? bununda imei uçtu hemde 128Kb sim yüzünden sıfırladım bunu çok sıfırlanmış...*#*#889988#*#* yap gprs gel ordan gir imei girebilirsin
*#*#889988#*#* yap gprs gel ordan gir imei girebilirsin
Bu kod nedir hocam?
Mühendislik kodu, telefonun esrarlı yönlerini çözmene yardımcı olur. Telefonun derinliklerine nüfuz edersin![]()
ilgili menü gelirse elle yeniden girme şansın oluyor benim ch@t527'de olmadı tamamen fransız kaldı samsung standart işletim sistemine uyumlu değil senin tel ne marka,model?Bu kod ile imei geri getirebilir miyim?
ilgili menü gelirse elle yeniden girme şansın oluyor benim ch@t527'de olmadı tamamen fransız kaldı samsung standart işletim sistemine uyumlu değil senin tel ne marka,model?
Yurttışından gelen bir ürüne imei attırarak kullanılan telefonlarda oluyor genelde bu.Root yapmadan yada rom yüklemeden önce efs dosyasının yedeğini alıp işlem bittikten sonra tekrar efs dosyasını yüklemen gerekiyordu.Eğer yedek aldıysan ki alman gerekiyordu (böyle işlemlerde sorun çıkma ihtimali çok yüksek olduğundan) yedeği kurarak düzeltebilirsin.
o kodu denedin mi? seninkinde işe yarar san ki.Efs yedeği almadım hocam ya
o kodu denedin mi? seninkinde işe yarar san ki.
Bu kod ile imei geri getirebilir miyim?
TGT MTK SN 2.0.exe ch@t527'de işe yaramadı bunda ne işe yarar? 8 enterprise x32 var evde çözüm olur mu? usb kablo var.Eğer SnapDragon işlemci varsa, İMEİ Klonlama başarılı olmayabilir...
Eğer SnapDragon işlemci varsa, İMEİ Klonlama başarılı olmayabilir...
fransa 4.3 stock rom, odin ile yükleyeceksin
http://samsung-updates.com/details/26890/Galaxy_S_3_LTE/GT-I9305/SFR/I9305XXUENC1.html
düzelirse artık
bence düzelir benimki düzelmez o düzelir.fransa 4.3 stock rom, odin ile yükleyeceksin
http://samsung-updates.com/details/26890/Galaxy_S_3_LTE/GT-I9305/SFR/I9305XXUENC1.html
düzelirse artık
bence düzelir benimki düzelmez o düzelir.
o androidli bir telefon imei kaydetmesi daha kolay olur ch@t527 gibi değil hem __kadıköyRAP__'in verdiği yöntem olasılığı yüksek TGT MTK SN 2.0 benimkinde işe yaramıyor ki buna ihtiyacın olmaz.Nerden biliyosun imei gitti bence
o androidli bir telefon imei kaydetmesi daha kolay olur ch@t527 gibi değil hem __kadıköyRAP__'in verdiği yöntem olasılığı yüksek TGT MTK SN 2.0 benimkinde işe yaramıyor ki buna ihtiyacın olmaz.