IMEI uçtu

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 hafta önce amca oğlunun telefonuna (Sg-I9305) googy max kernelini yükleyecektim fakat root izni gerekiyordu. Rootladım makineyi telefonu açtığımda IMEI gitti yardım bekliyorum arkadaşlar.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Farklı rom yüklediğinizden olabilir diyeceğim ama root'layınca ilk defa imei uçan görüyorum. Orjinal imei'li değil miydi? Orjinal rom'u tekrar kurun isterseniz.

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışı malı idi. Fransa'dan geldi modelindende anlaşıldığı gibi GT-I9305.. Hangi romu yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yurt dışı malı idi. Fransa'dan geldi modelindende anlaşıldığı gibi GT-I9305.. Hangi romu yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Rom atınca IMEI gitti diyeni duydumda rootlayınca IMEI kayboldu diyeni ilk defa duyuyorum :D Çok saçma bişi ne alakası var rootla IMEI? Root bir izindir. Enteresan.

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet bencede çok saçma ama bu olay telefonu rootladıktan sonra oldu maalesef [emoji46]

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92

Eğer fransa'dan aldığınız telefonu btk'ya, pasaportunuza kayıt ettirmediyseniz, sahte imei ile kayıtlı ise rom atınca imei gidebiliyor. Sammobile sitesinden modelini yazarak indirmeyi deneyin.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
*#*#889988#*#* yap gprs gel ordan gir imei girebilirsin

ap4che

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Yurttışından gelen bir ürüne imei attırarak kullanılan telefonlarda oluyor genelde bu.Root yapmadan yada rom yüklemeden önce efs dosyasının yedeğini alıp işlem bittikten sonra tekrar efs dosyasını yüklemen gerekiyordu.Eğer yedek aldıysan ki alman gerekiyordu (böyle işlemlerde sorun çıkma ihtimali çok yüksek olduğundan) yedeği kurarak düzeltebilirsin.

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yurttışından gelen bir ürüne imei attırarak kullanılan telefonlarda oluyor genelde bu.Root yapmadan yada rom yüklemeden önce efs dosyasının yedeğini alıp işlem bittikten sonra tekrar efs dosyasını yüklemen gerekiyordu.Eğer yedek aldıysan ki alman gerekiyordu (böyle işlemlerde sorun çıkma ihtimali çok yüksek olduğundan) yedeği kurarak düzeltebilirsin.

Efs yedeği almadım hocam ya

ap4che

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
telefoncuya götürüp 50 100 tl verip imei attırmadan başka bir yöntem yok şuan

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
allah yardım etsin kardeş 4.3 ten öncesine döndüysen bu sorun oluyor parelel ithalat telefonlarla ben 2 gün boyunca eve kapanıp bu işle uğraştım çileden çıkmıştım en son bir iki dosya flashlamış halletmiştim ama okadar yöntem denedimki neydi hatırlamıyorum

farklı rom yüklesende değişmiyor