Uydunet'i Öneriyormusunuz ?

okayogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uydunet'i Öneriyor musunuz ? Sizce Hızlı mı ?

Gurberkable

Asistan
Reaksiyon puanı
3
50 mbit 200 gb'lık tarifeyi aldım 5,7 mb ile indirme, 480 kb civarı gönderme yapıyorum. Tavsiye ederim!..

Reaksiyon puanı
10,315
bu uydunet superonline gibi fiberoptik internet sunan şirketler gibi bölge sınırlaması var mı acaba?

Gurberkable

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sanırım bunlar da fiberoptik şirketlerle aynı durumda.
gökdelen tarz yapılara ve büyük otellere falan hizmet veren parayı, kârı önceleyen şirketler.
TTNET ve onun altyapısıyla hizmet veren şirketlerle yola devam...

Oturduğum apartmanda 4 daire var ve tek internet kullanan benim. Günde 5 arabanın geçmediği eski bir sokak. Kablo tv varsa getiriyorlar direk.

Reaksiyon puanı
10,315
Oturduğum apartmanda 4 daire var ve tek internet kullanan benim. Günde 5 arabanın geçmediği eski bir sokak. Kablo tv varsa getiriyorlar direk.

tamam, kablotv varsa getirirler, eyvallah...
ama önemli olan kablo tv'nin gelebilmiş olması.
peki siz kablo tv mi kullanıyorsunuz?, yahut şöyle soralım, kablo tv bu 4 daireli eski bir sokağa gelme zahmetine katlanabilmiş midir?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kablo tv çok basit olduğundan en abidik ubudik yere bile gider.

okayogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
adana / seyhan mıdıkta otuuruyorum oraya hattı varmı ?

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
http://forum.shiftdelete.net/uydunet/359416-uydunet-kullananlar-nasildir.html

http://forum.shiftdelete.net/uydunet/350801-uydunet-hakkinda.html

Binada kablotv varsa uydunet aboneliği alabilirsiniz. Fiyat ve stabilite noktasında tavsiye ederim. Yıllardır kullanıyorum ben. Çok nadiren de olsa kısa süreli kesilmeler olur. Onun haricinde problem yaşamadım hiç. 10 mb/s kullanıyorum ofiste. Genellikle 9.70-9.80 den aşağı inmez hızım.

http://www.turksatkablo.com.tr/internet

10 ve 20 mb/s için kampanya var şu anda..

aydin28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kablo TV'yi tavsiye ederim ama kesinlikle uydunet kullanmak pişmanlıktır.Yaklaşmayın kesinlikle. Yaklaşık iki senedir mecburiyetten kullanıyorum. İlk 6-7 ay çok iyidi. İnanılmaz memnun kalmıştım. Ta ki arada başlayan kopmaları yaşayana kadar. Bazen 5-6 dk'yı bulan insanın sinirlerine basan kopmalar yaşadım. Bazı günle 15-20 kez yaşıyordum bu sıkıntıyı. Müşteri hizmetlerinde çalışanlarının isimlerini ezberledim. Hatta bir kaç sefer aynı kişiye denk gelip adını önce ben söylemiştim. :) Neyse BTK'ya şikayet ettim bir sonuç çıkmadı. Uzun uğraşlar sonucu apartman içindeki merkez dağıtıcı kutusunu değiştirdiler. Şikayetlerim azaldıysa da hala devam ediyor bir türlü çözüm bulunamıyor. Her yol denendi. Artık uğraşmaktan bıktım taahhüt bitmesine iki ay kaldı. Bitince superonline olan bir yere taşınacağım.

Bu olayı Kocaeli-İzmit'te yaşadım.

Kısaca uydunet pişmanlıktır. Rezil olmaktır. Sinir Hastası olmaktır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Kablo TV'yi tavsiye ederim ama kesinlikle uydunet kullanmak pişmanlıktır.Yaklaşmayın kesinlikle. Yaklaşık iki senedir mecburiyetten kullanıyorum. İlk 6-7 ay çok iyidi. İnanılmaz memnun kalmıştım. Ta ki arada başlayan kopmaları yaşayana kadar. Bazen 5-6 dk'yı bulan insanın sinirlerine basan kopmalar yaşadım. Bazı günle 15-20 kez yaşıyordum bu sıkıntıyı. Müşteri hizmetlerinde çalışanlarının isimlerini ezberledim. Hatta bir kaç sefer aynı kişiye denk gelip adını önce ben söylemiştim. :) Neyse BTK'ya şikayet ettim bir sonuç çıkmadı. Uzun uğraşlar sonucu apartman içindeki merkez dağıtıcı kutusunu değiştirdiler. Şikayetlerim azaldıysa da hala devam ediyor bir türlü çözüm bulunamıyor. Her yol denendi. Artık uğraşmaktan bıktım taahhüt bitmesine iki ay kaldı. Bitince superonline olan bir yere taşınacağım.

Bu olayı Kocaeli-İzmit'te yaşadım.

Kısaca uydunet pişmanlıktır. Rezil olmaktır. Sinir Hastası olmaktır.
kutudan daireye gelen kabloyu değiştirt bölücü varsa onu kontrol et modem eski ise onuda değiştirt sorunun geçer belki.

aydin28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kutudan daireye gelen kabloyu değiştirt bölücü varsa onu kontrol et modem eski ise onuda değiştirt sorunun geçer belki.

Yok usta her türlü cihazlarla kontrolü yaptılar sorun yok bir türlü bulamıyorlar. Modem yeni modem onunda kontrolü yapıldı. Komedi resmen. Önümüzde ki hafta itibari ile bir daha kullanmamak üzere kapattırıyorum. TTNET candır bunun yanında.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Yok usta her türlü cihazlarla kontrolü yaptılar sorun yok bir türlü bulamıyorlar. Modem yeni modem onunda kontrolü yapıldı. Komedi resmen. Önümüzde ki hafta itibari ile bir daha kullanmamak üzere kapattırıyorum. TTNET candır bunun yanında.
superonline daha iyi biz hiç ttnet kullanmadık biri adsl ile başladık gerçi sgh-e250 ile turkcell edge kullandım uzun süre ttnet almadık ne günlerdi 250mb alır bitince 1gb sonra tekrar 250mb tekrarlanan süreç...
şimdi bile 1gb turbo 3g yedekte duruyor.

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 yıldır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.. Uydunet e kefilim:thumbup: