sağ olben uydunet kullanıyorum 10 numara 5 yıldız
Binanızda kablo tv varsa uydunet alabiliyorsunuz.bu uydunet superonline gibi fiberoptik internet sunan şirketler gibi bölge sınırlaması var mı acaba?
sanırım bunlar da fiberoptik şirketlerle aynı durumda.
gökdelen tarz yapılara ve büyük otellere falan hizmet veren parayı, kârı önceleyen şirketler.
TTNET ve onun altyapısıyla hizmet veren şirketlerle yola devam...
Oturduğum apartmanda 4 daire var ve tek internet kullanan benim. Günde 5 arabanın geçmediği eski bir sokak. Kablo tv varsa getiriyorlar direk.
peki siz kablo tv mi kullanıyorsunuz?, yahut şöyle soralım, kablo tv bu 4 daireli eski bir sokağa gelme zahmetine katlanabilmiş midir?
kutudan daireye gelen kabloyu değiştirt bölücü varsa onu kontrol et modem eski ise onuda değiştirt sorunun geçer belki.Kablo TV'yi tavsiye ederim ama kesinlikle uydunet kullanmak pişmanlıktır.Yaklaşmayın kesinlikle. Yaklaşık iki senedir mecburiyetten kullanıyorum. İlk 6-7 ay çok iyidi. İnanılmaz memnun kalmıştım. Ta ki arada başlayan kopmaları yaşayana kadar. Bazen 5-6 dk'yı bulan insanın sinirlerine basan kopmalar yaşadım. Bazı günle 15-20 kez yaşıyordum bu sıkıntıyı. Müşteri hizmetlerinde çalışanlarının isimlerini ezberledim. Hatta bir kaç sefer aynı kişiye denk gelip adını önce ben söylemiştim.Neyse BTK'ya şikayet ettim bir sonuç çıkmadı. Uzun uğraşlar sonucu apartman içindeki merkez dağıtıcı kutusunu değiştirdiler. Şikayetlerim azaldıysa da hala devam ediyor bir türlü çözüm bulunamıyor. Her yol denendi. Artık uğraşmaktan bıktım taahhüt bitmesine iki ay kaldı. Bitince superonline olan bir yere taşınacağım.
Bu olayı Kocaeli-İzmit'te yaşadım.
Kısaca uydunet pişmanlıktır. Rezil olmaktır. Sinir Hastası olmaktır.
kutudan daireye gelen kabloyu değiştirt bölücü varsa onu kontrol et modem eski ise onuda değiştirt sorunun geçer belki.
superonline daha iyi biz hiç ttnet kullanmadık biri adsl ile başladık gerçi sgh-e250 ile turkcell edge kullandım uzun süre ttnet almadık ne günlerdi 250mb alır bitince 1gb sonra tekrar 250mb tekrarlanan süreç...Yok usta her türlü cihazlarla kontrolü yaptılar sorun yok bir türlü bulamıyorlar. Modem yeni modem onunda kontrolü yapıldı. Komedi resmen. Önümüzde ki hafta itibari ile bir daha kullanmamak üzere kapattırıyorum. TTNET candır bunun yanında.