Watch Dogs Ve Sleeping Dogs Bu Donanımda çok Kasar Mı ?

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acer aspire 5741g i3 versiyonlu laptop kullanmaktayım

işlemci intel core i3
RAM 4gb DDR3
Ekran Kartı Nvidia g320 1GB
Harddisk Bakımından Sıkıntım yok 500 GB
İşletim S. Windows 7 Home Premium 64 Bit

bu bilgisayarda bütün nfs serisini kasma olmadan oynadım hala da most wanted 2012 ve rivals oynuyorum . Saints Row 3 kasmakta ancak oynanmayacak gibi değil ama watch dogs ve sleeping dogs tam benim kafamdaki açık dünya temalı oyunlar ve oynamayı çok istiyorum minimum grafik ayarlarında , çeşitli patchlerle vs kasmyı azaltıp rahatça oynayabilir miyim ? sorun yaratacak oynatamayacak kadar kasma olur mu ? çok teşekkürler iyi forumlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

upupup

lenovo z500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AHMETgungor . WATCH DOGS İÇİN RAM VE EKRAN KARTIN YETERLİ DEĞİL . BU YÜZDEN OYUNLA İLGİLİ ÇOK SORUN YAŞAYABİLİRSİN .

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ben watch dogs'u Msi gtx780 lightning ekran kartım ile ilk oynadığım zamanlar da ultra ayarlar da en fazla 20-30 FPS almıştım. Oyunlar da sabit 30 FPS olmazsa ve altına düşerse kasılmalar meydana gelir. Oyunlar da her yerde aynı FPS yi de alamıyorsunuz bazı yerler de mutlaka frame düşüşleri oluyor. Watch dogs ilk çıktığında optimizasyon sorunu vardı ancak daha sonra çıkan ekran kartı sürücüsü ile oyunda ki performans artışı baya yükseldi. Ayrıca ubisoft'un yakın bir zamanda yayınlacağı yeni güncelleme ile oyunda ki performans artışı yükselecek. Watch dogs öyle iyi grafikli bir oyun değil ama ubisoft beceriksizlik yapıp optimizasyonu iyi yapamamış.

O ekran kartı ile watch dogs'u Low ayarlar da 1024x768 çözünürlük de bile oynayamazsınız. Ayrıca o ekran kartı 10.1 destekli olduğu için oyunu açmaz.

http://forum.shiftdelete.net/populer-oyunlar/373648-bu-sistemle-watch_dogs-oynayabilir-miyim.html

http://forum.shiftdelete.net/teknik-sorunlar/373805-watch-dogs-hata.html

lenovo z500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR BENİM SİSTEMİM WATCH DOG İÇİN YETERLİ AMA BENDE KASMA YAŞIYORUM BUNUN NEDENİ NEDİR ?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

SİSTEM BİLGİLERİM
İNTEL CORE İ7-3612QM CPU 2.10 GHZ(TURBO BOOST İLE 3.6)
WİN 8 64BİT
8GB RAM (7,86 KULLANILABİLİR)
NVİDİA GeFORCE GT740M 2GB 128 BİT EKRAN KARTI
1366*768

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
ARKADAŞLAR BENİM SİSTEMİM WATCH DOG İÇİN YETERLİ AMA BENDE KASMA YAŞIYORUM BUNUN NEDENİ NEDİR ?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

SİSTEM BİLGİLERİM
İNTEL CORE İ7-3612QM CPU 2.10 GHZ(TURBO BOOST İLE 3.6)
WİN 8 64BİT
8GB RAM (7,86 KULLANILABİLİR)
NVİDİA GeFORCE GT740M 2GB 128 BİT EKRAN KARTI
1366*768

Nedenini yukarıda ki mesaj da söyledim. Ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin. Low ayarlar da çözünürlüğü 1024x768 getirip öyle oynayın. Yoksa akıcı bir şekil de oynayamazsınız.

lenovo z500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini denedim ekran kartım son sürüm ama yinede kasma war acaba sistemim yetersiz mi?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
hepsini denedim ekran kartım son sürüm ama yinede kasma war acaba sistemim yetersiz mi?

Çözünürlüğü 1024x768 düşürdünüz mü? Oyun grafiklerinden AA falan açıksa hepsini kapatın, Low ayarlar da oynamaya çalışın. Oyun zaten sorunlu, Optimizasyonu kötü.

Ubisoft yeni güncelleme çıkaracağını açıklamıştı. Yeni güncelleme gelene kadar sorun devam eder.

lenovo z500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet oyunun optimizasyonunda büyük bi sorun var.
zaten baska forumlardada aynısını diyorlar bende önceden denedim hatta nvidia experience ile optimizasyon yapmaya çalıştım fakat yine işe yaramadı. birde yeni güncelleme gelince benim sistemim bu oyunu en iyi sekilde desteklermi ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
evet oyunun optimizasyonunda büyük bi sorun var.
zaten baska forumlardada aynısını diyorlar bende önceden denedim hatta nvidia experience ile optimizasyon yapmaya çalıştım fakat yine işe yaramadı. birde yeni güncelleme gelince benim sistemim bu oyunu en iyi sekilde desteklermi ?

Yeni güncelleme oyunda ki sorunları giderip, FPS atrtışı sağlar, Low ayarlar da akıcı şekil de oynarsınız.

lenovo z500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağolun benim işime yarayacak çok bilgi verdiniz. teşekkür ederim :)

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben watch dogs'u Msi gtx780 lightning ekran kartım ile ilk oynadığım zamanlar da ultra ayarlar da en fazla 20-30 FPS almıştım. Oyunlar da sabit 30 FPS olmazsa ve altına düşerse kasılmalar meydana gelir. Oyunlar da her yerde aynı FPS yi de alamıyorsunuz bazı yerler de mutlaka frame düşüşleri oluyor. Watch dogs ilk çıktığında optimizasyon sorunu vardı ancak daha sonra çıkan ekran kartı sürücüsü ile oyunda ki performans artışı baya yükseldi. Ayrıca ubisoft'un yakın bir zamanda yayınlacağı yeni güncelleme ile oyunda ki performans artışı yükselecek. Watch dogs öyle iyi grafikli bir oyun değil ama ubisoft beceriksizlik yapıp optimizasyonu iyi yapamamış.

O ekran kartı ile watch dogs'u Low ayarlar da 1024x768 çözünürlük de bile oynayamazsınız. Ayrıca o ekran kartı 10.1 destekli olduğu için oyunu açmaz.

http://forum.shiftdelete.net/populer-oyunlar/373648-bu-sistemle-watch_dogs-oynayabilir-miyim.html

http://forum.shiftdelete.net/teknik-sorunlar/373805-watch-dogs-hata.html

Hocam Peki Sleeping Dogs ? çok sağolun bu arada ayrı ayrı hepinize teşekkürler

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hocam Peki Sleeping Dogs ? çok sağolun bu arada ayrı ayrı hepinize teşekkürler

Sleeping Dogs fazla sistem isteyen bir oyun değil, Low ayarlar da oynarsınız.

E3 konferansına 2 gün kaldı, Büyük olasılıkla GTA 5 orada PC ve yeni nesil konsollar için duyurulacak. Watch beklentileri karşılayacak bir oyun değil.

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sleeping Dogs fazla sistem isteyen bir oyun değil, Low ayarlar da oynarsınız.

E3 konferansına 2 gün kaldı, Büyük olasılıkla GTA 5 orada PC ve yeni nesil konsollar için duyurulacak. Watch beklentileri karşılayacak bir oyun değil.

hocam çok çok sağolun ��