LG G3ün 5 eksik yanı!

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG,Yeni amiral gemisi olan LG G3′te bu özelliklerde olsaydı fena olmazdı.
Kaç aydır sızıntı bilgi ve görselleri ile haber gündemlerinden düşmeyen LG G3, en sonunda tanıtıldı. LG G3, 1440 x 2560 (qHD) çözünürlüğünde ekran özelliği ile 2014’e damgasını vurdu.Tasarım süper denecek kadar güzel.Görsel bir zevk veriyor.Bu tasarımı özelliklerinide yansıtsaydı güzel bir model ortaya çıkardı.

Aşağıda cihazın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

[video=youtube;_btdWhwH0wE]http://www.youtube.com/watch?v=_btdWhwH0wE[/video]

Kaynak:http://turuncudroid.com/lg-g3un-5-eksik-yani.html

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
LG,Yeni amiral gemisi olan LG G3′te bu özelliklerde olsaydı fena olmazdı.
Kaç aydır sızıntı bilgi ve görselleri ile haber gündemlerinden düşmeyen LG G3, en sonunda tanıtıldı. LG G3, 1440 x 2560 (qHD) çözünürlüğünde ekran özelliği ile 2014’e damgasını vurdu.Tasarım süper denecek kadar güzel.Görsel bir zevk veriyor.Bu tasarımı özelliklerinide yansıtsaydı güzel bir model ortaya çıkardı.

Aşağıda cihazın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

[video=youtube;_btdWhwH0wE]http://www.youtube.com/watch?v=_btdWhwH0wE[/video]

Kaynak:http://turuncudroid.com/lg-g3un-5-eksik-yani.html
Hani 5 eksik yanı açıklamamışsın, yanıltıcı başlık olmamış mı biraz.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
16 MP Kamera
Suya Toza Dayanıklılık
USB 3.0
Yekpare Kasa

bana göre bunlar, zaten Android piyasası saçmaladı iyice 2K Ekran Pc Hızında İşlemciler vs ne yazıkki APPLE kadar olamadı diğer tüm üreticiler ellerindeki en son teknolojiyi kullanıyorlar ve orta düzey adı altında ortanında altında tonlarca telefon üretimi yapıyorlar, bence ellerindeki tekenolojileri hunharca kullanmak yerine APPLE gibi bir politika izlese daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum bundan 2 yıl sonra belki 4K telefon kullanacağız 3.4 GHz işlemciler hepsiyle yapıcağımız bir iş Alo demek ve Sosyal Ağlar - Bir Kaç Oyun

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Lg g3 almiycam cunku tv 1920 1080p ben slimport baglayip tvde oyun oynuyorum lg g3 te 2k ekran oldugu icin tv acmiycak cunku tv 1920 1080p

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hani 5 eksik yanı açıklamamışsın, yanıltıcı başlık olmamış mı biraz.

neymiş 5 eksik. kendin bile okumadan paylaşmışsın.

Az sayfayı aşağı indirin syfa değiştirerek görüceksiniz.

16 MP Kamera
Suya Toza Dayanıklılık
USB 3.0
Yekpare Kasa

bana göre bunlar, zaten Android piyasası saçmaladı iyice 2K Ekran Pc Hızında İşlemciler vs ne yazıkki APPLE kadar olamadı diğer tüm üreticiler ellerindeki en son teknolojiyi kullanıyorlar ve orta düzey adı altında ortanında altında tonlarca telefon üretimi yapıyorlar, bence ellerindeki tekenolojileri hunharca kullanmak yerine APPLE gibi bir politika izlese daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum bundan 2 yıl sonra belki 4K telefon kullanacağız 3.4 GHz işlemciler hepsiyle yapıcağımız bir iş Alo demek ve Sosyal Ağlar - Bir Kaç Oyun

Herkes farklı özellikler istiyor.

Özgünlük :lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Özgünlük :lol:

Özgünlükten kasıt ne?

Hangi telde açma kapama ve ses tuşları arkada yer alıyor ?

Hangi telde telefon boyutuna göre ekran daha büyük ?
samsung o boyda ekranı anca megaya falan koyuyor cep bilgisayarı :)

Knockcode hangi telefonda var ?

Sonyden çalıntı yaparak suya ve toza karşı dayanıklı yapmadı diyemi özgün değil ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Madem burda başlık açtın burda anlat bize kaynağı gösterme kaynak sadece teyit etme amacıyla kullanılır sen burda sitenin reklamını yapıyorsun.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Madem burda başlık açtın burda anlat bize kaynağı gösterme kaynak sadece teyit etme amacıyla kullanılır sen burda sitenin reklamını yapıyorsun.

çok özür diliyorum.Kaynaktaki konu yeni güncellendi.Yazıdıgım yazıyı düzenleyemiyorum.Düzenleme butonu yok.