Modemden anlayan arkadaşlar bakabilirmi?

AlicanSaritas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar daha önce evimde internet vardı dondurmustum 2-3 sene sonra interneti tekrar açtım fakat modemimi bulamadıgım için yeni bir modemsipariş verdim kablosuz modem kurmak istiyorum acaba bu modem sizce uygunmu?

Ürünün Adı: Dark RangeMAX WRT300 802.11n WiFi 300Mbit 2x5dBi Antenli Kablosuz Router / Access Point

dkntwrt300_icgorsel1.jpg

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba arkadaşlar daha önce evimde internet vardı dondurmustum 2-3 sene sonra interneti tekrar açtım fakat modemimi bulamadıgım için yeni bir modemsipariş verdim kablosuz modem kurmak istiyorum acaba bu modem sizce uygunmu?

Ürünün Adı: Dark RangeMAX WRT300 802.11n WiFi 300Mbit 2x5dBi Antenli Kablosuz Router / Access Point

dkntwrt300_icgorsel1.jpg
kardeş modemlerden normal bir şekilde anlarım kurmasını falan süper uzmanlık alanım değil ama bu çin malını alma dark herşeyden üretiyor dikkatli ol.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
modem değil, router almışsın.. bu ürünü kullanabilmen için hali hazırda modeminin olması gerekir. mümkünse iptal et ve alacağın ürünün içeriğinde modem yazmasına dikkat et.

AlicanSaritas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modem değil, router almışsın.. bu ürünü kullanabilmen için hali hazırda modeminin olması gerekir. mümkünse iptal et ve alacağın ürünün içeriğinde modem yazmasına dikkat et.

router ne işe yarıyor acaba ing de yönlendirici anlamına geliyor ama ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Router modem olarak kullanılmaz. O router ile kablosuz internet verirsiniz.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Modem Alıcaksan Zyxel Airties Linksys Markaları Dışında Marka Tercih Etme Ben İnca Aldım Aldığıma Alıcağıma Pişman Oldum Çok Çabuk Isınıyor Ve İnternet Bağlantısı Yavaşlıyor Ve Kopmalar Çok Oluyor

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=397287]AlicanSaritas[/MENTION] bütçeniz ne kadar ?

Ben Asus öneririm size ;)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hocam ben çpk modem kullandım... ağzım çok yandı sonunda paraya kıydım güzel kaliteli bir cisco linksys modem aldım... yıllardır sıkıntısız kullanıyorum... tavisyem cisconun modemleri... pahalıdır ama uzun yıllar sıkıntısız kullanırsın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=397287]AlicanSaritas[/MENTION] bütçeniz ne kadar ?

Ben Asus öneririm size ;)

hocam ben çpk modem kullandım... ağzım çok yandı sonunda paraya kıydım güzel kaliteli bir cisco linksys modem aldım... yıllardır sıkıntısız kullanıyorum... tavisyem cisconun modemleri... pahalıdır ama uzun yıllar sıkıntısız kullanırsın...

gerekli modemi temin ettim teşekkürler (:

bilalbayram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Aynen; Zyxel olsun, Airties olsun, TP Link olsun hepsini kullandım ama Cisco'dan daha kalitelisini bulamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar suan Router elime ulaştı komsumdan almıs oldugum Airties RT-111 ile kullanıyorum gerçekden harika çekim gücü diğer odalarda fln memnun kaldım diye bilirim

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim aldığın alet var olan modemden aldığı interneti kablosuz olarak dağıtıyor. derdine çare olmz yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba

arkadaşlar huawei modem e dark rangemax access point i nasil köprüleyebilirim.
Bilen varsa yardim lütfen