Lg g2 sahipleri bu firsati sakin kaçirmayin !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu ana kadar kullandigim bütün telefonlardan daha kütü çikti lg g2 neden soracak olursaniz ufacik biyerden düşüp kirildi ekrani yani sira hafiza kart destegi yok normal 3g hat üzeri yok internet üzeri sadece var bir çok telefon kullandim bana güre çok iyi bi telefon degil dedilleri kadariyla parçalarida baya pahali serviste sordum ekran fiyati 570 tl fiyat çikardilar cihaz henüz üç günlük bende sinirlenip cihazi param parça ettim...cihazin ikinci eli 800tl ye satiyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş ben 3-4 aydır kullanıyorum, ortalama 40-50 cm yükselikten 4-5 kez düşürdüm tık demedi. Siz telefonları "düşürmek" yerine duvara mı fırlatıyorsunuz.!?
Hele bir tanesi de ilk düşürdüğünde kırıldığını söylüyor.(!)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefonu 1.5 ay önce almıştım ve şunu söyleyeyim performans olarak şıklık olarak harika bir cihaz. maalesef geçen gün elimden düşürdüm fayansın üzerine ekrana dış yüzeine hiçbirşey olmadı fakat telefonu bi açtım şok oldum içten çizgiler gelmişti telefonun ekranına. dedim şimdi servis kullanıcı hatası deyip masrafı bana kitler. ama dışında bi darbe izi yoktu bende kendi kendime servise kendiliğinden oldu yalanını atarım yerlerse öyle yırtarım diye neyse servise götürdüm kendi elimle. adama dedim sabah uyandığımda telefonun ekranı kendiliğinden böyle olmuş adam baktı inceledi ve bana inandı çok şükür ve öyle yırttım şimdi telefon serviste yeni bi ekran takılacak. eger adam yutmasaydı yalanımı 600 lira çıkacaktı cebimden. bundan sonra telefonu kılıfsız kullanmam ben akıllandım....

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben telefonu 1.5 ay önce almıştım ve şunu söyleyeyim performans olarak şıklık olarak harika bir cihaz. maalesef geçen gün elimden düşürdüm fayansın üzerine ekrana dış yüzeine hiçbirşey olmadı fakat telefonu bi açtım şok oldum içten çizgiler gelmişti telefonun ekranına. dedim şimdi servis kullanıcı hatası deyip masrafı bana kitler. ama dışında bi darbe izi yoktu bende kendi kendime servise kendiliğinden oldu yalanını atarım yerlerse öyle yırtarım diye neyse servise götürdüm kendi elimle. adama dedim sabah uyandığımda telefonun ekranı kendiliğinden böyle olmuş adam baktı inceledi ve bana inandı çok şükür ve öyle yırttım şimdi telefon serviste yeni bi ekran takılacak. eger adam yutmasaydı yalanımı 600 lira çıkacaktı cebimden. bundan sonra telefonu kılıfsız kullanmam ben akıllandım....

Hak yemek nekadar basit değil mi !

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaş ben 3-4 aydır kullanıyorum, ortalama 40-50 cm yükselikten 4-5 kez düşürdüm tık demedi. Siz telefonları "düşürmek" yerine duvara mı fırlatıyorsunuz.!?
Hele bir tanesi de ilk düşürdüğünde kırıldığını söylüyor.(!)

Aynen kesin duvara firlatiyorlar. Bende bi kac dusurdum hic bisey yok kilif aldim.simdi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 ekran var mı arkadaşım hala. varsa kaç para bir fiat verirmisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ekranı değiştirmeden camını değiştiren yerler var camı 100 TL ye değiştiriyorlar Telefondaki sıkıntı camla çözülenler var Bence bi sorun cam değişikliğiyle çözüle biliyorsa fazla para vermeye gerek yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu bugün sert zemine düşürdüm okulda,ekranı kenardan çatladı. Bu şekildede kullanabileceğimi düşündüm ama ekrana dokundum ve ekran dokunmatiği işlemedi. Servise verdim 400-500 Lira falan çekiyorlar. Yakında fiyat konusunda net bir bilgi gelecek ama lg g2 gibi şahane ve kullanışlı bir telefonun ekranının bu kadar dandik olması beni çok üzdü. Telefonun yarı fiyatına para istiyorlar.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefonu bugün sert zemine düşürdüm okulda,ekranı kenardan çatladı. Bu şekildede kullanabileceğimi düşündüm ama ekrana dokundum ve ekran dokunmatiği işlemedi. Servise verdim 400-500 Lira falan çekiyorlar. Yakında fiyat konusunda net bir bilgi gelecek ama lg g2 gibi şahane ve kullanışlı bir telefonun ekranının bu kadar dandik olması beni çok üzdü. Telefonun yarı fiyatına para istiyorlar.

Ekranı kırılan tek telefon LG G2'dir. Diğer telefonlar yere düşürme ile kırılmamaktadır. Yanlış seçim yapmışsınız. Keşke satın almadan önce açıklamada yazan '' sadece bu telefonun ekranı kırılabilir '' yazısını dikkate alsaydınız.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ekranı kırılan tek telefon LG G2'dir. Diğer telefonlar yere düşürme ile kırılmamaktadır. Yanlış seçim yapmışsınız. Keşke satın almadan önce açıklamada yazan '' sadece bu telefonun ekranı kırılabilir '' yazısını dikkate alsaydınız.

Ahahaha :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23

Ama sonradan mesaj gelmiş, ödemesini yaptıysanız bu mesajı dikkate almayin diye :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb benimde g2 telim var ve satmak istiyorum yaklaşık 1 ay önce aldım ne kadar fiyat veriyorsunuz....

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya kusura bakmayın herkesin kendi zevki kendi tercihi ama 10 lira verip bi silikon kılıf taksanız cihaza olmaz mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2 anakart bozulmuş 700 tl istiyor serwisi dısarıdan ne kadara yaptırabilirim acaba

0conan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sana benim G2 yi 1000 e bırakayım 700 ona vereceğine :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ankaradan 400e yaptırdım anakartı.. Bir sabah ansızın anakartı bozulmuş buldum teli:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm..benim lg g2 sıvı teması sonucu şebeke sorunu veriyor servis anakart sorunu diyor oda cok pahallı çıkma bulabilirmiyim veya başka bir çözümü varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
700 tl ye satarım ist.bılısımden aldım hazıran ayında telefonu camı kırıldı
ilgilenenler 0533 561 07 95

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende telefonu 1200 tl ye aldım 7 ay sora suya düştü anakar yanmış fakat ekran falan saglam ilgilenen olursa özelden msj atsın çok yardımcı olurum biran önce elimden çıksın istiyorum