Lumia 820 is sürümü : 8.0.150517.150 şarj sorunu

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu tanıdık bi abiden 2 gün önce 300 liraya aldım . daha yeni aldığım için telefon hakkında pek bilgimde yok gözlemlediğim tek sorunu şarjı çok çabuk bitiyor. telefonda is sürümü : 8.0.150517.150 yüklü . şarj sorununu düzeltmek için herhangi bir ayar yapabilir miyim ya da wp 8.1 gelince düzelir mi birde 8.1in final sürümü ne zaman gelir beta sürümünü yüklemek istemiyorum garantiye zarar verebilir diye şimdiden çok teşekkürler :thumbup1: kablasuz şarj için kılıfta hediye verdi yanında onu kullanıyorum. o kılıfta çabuk bitiriyor olabilir mi bi alakası yok mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aslanım şarjı o kadar çabuk bitmese o abin o kadar ucuza satmazdı. kablosuz kapak eğer kablosuz şarj cihazın varsa işe yarar. al bir tane hem her zaman kullanırsın onu. eve gelince koyarsın onun üstüne cihaz şarj olur. o cihazın pil kapasitesi düşük ama zırt pırt kullanmazsan akşama kadar idare eder. gençler şu delikanlıya yardımcı olun da, uygun fiyata kablosuz şarj cihazı alsın

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Çabuktan kastın nedir? Başka bir forumda soruna cevap verdim ama, her gün şarj etmem gerkeiyor diyorsan bende 620 var, bende durum bu... Öyle çok oyun oynayım filan dersen süre de hayli düşüyor...

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda kalan pil ömrü %22 tahmini kalansüre 2 saat son şarjdan sonra geçen süre 5 saat bu kadar çabuk bitmemesi lazım bence

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Final sürüm lumia telefonlar için haziran-temmuzda gelecek ön izleme yükleme boşuna şarj konusunda biraz daha kötü. Ama genel olarak şarjın ne kadar gidiyor belki giden süre ideal süredir ancak sen ilk kez böyle telefon kullandığın için az geliyordur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şu anda kalan pil ömrü %22 tahmini kalansüre 2 saat son şarjdan sonra geçen süre 5 saat bu kadar çabuk bitmemesi lazım bence
Aksine bu durum diğer birçok telefondan daha iyi ancak pilin daha çok gitmesini istersen
1) pil tasarrufu aç
2) kullanmadığın gereksiz özellikleri kapat (nfc, wifi, hücresel, konum vs)

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 saatte pil bitecek o zaman 5 saate %22ye indiğine göre htc kullanıyordum 24 saat rahat gidiyordu o bu 7 saat :) sizinde mi 7 saatte bitiyor şarj ?

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
7 saatte pil bitecek o zaman 5 saate %22ye indiğine göre htc kullanıyordum 24 saat rahat gidiyordu o bu 7 saat :) sizinde mi 7 saatte bitiyor şarj ?

820 kullanıyorum bende kullanımıma göre değişiyor ama genelde 7-9 saat arası :)

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
820 kullanıyorum bende kullanımıma göre değişiyor ama genelde 7-9 saat arası :)
8.1 yükledim inşallah artar sizde de öyleyse diyecek bişey yok o zaman ama telefona göre çok az bi süre bence böyle idare edicez artık :)

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
8.1 daha kötü eder demiştim yukarıda çünkü ön izleme pil konusunda sıkıntılı biraz ama neyse iş işten geçti güncellemenin tadını çıkar :)

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8.1 yüklememle alakası var mı tam bilemiyorum ama 8.1 yükledim vede pili kalibre ettim bugün gayet memnun kaldım eskisinin 2 katı süre gidiyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni surume geçtim memnun değilim. Eski surume dönme imkanımız varmı lumia 925 de.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben lumıa820 1 ay önce aldım ama telefon şarj olmuyor ve telefon açılmıyor üzgün surat çıkıyor nedendir bilen varsa cevap yazabilir mi? teşekürler