Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda oyunları açarken sıkıntı yaşamaya başladım. Öncelikle pes 2013 ile başladı, her zaman sorunsuz oynadığım bu oyun şöyle bir hata verdi: Minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Sonra bazı oyunlara girerken mavi ekran vermeye başladı.
Ben bunun ardına ürün kurtarma diski ile format attım. Güncelleştirmeleri de yaptım. Fakat bana mısın demedi. Acaba sorun donanımsal mıdır ?
Bilgisayarımın özellikleri:
CASPER NIRVANA
Windows 7 home basic 64 bit
6144 ram
EKRAN:
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ben bilgisayara meraklıyım, sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ama henüz başındayım. Yine de bence sorun ekran kartında. Bazı yerlerde bu sorun için ram ile alakalı demişler. Şimdiden teşekkürler herkese
Ben bunun ardına ürün kurtarma diski ile format attım. Güncelleştirmeleri de yaptım. Fakat bana mısın demedi. Acaba sorun donanımsal mıdır ?
Bilgisayarımın özellikleri:
CASPER NIRVANA
Windows 7 home basic 64 bit
6144 ram
EKRAN:
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ben bilgisayara meraklıyım, sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ama henüz başındayım. Yine de bence sorun ekran kartında. Bazı yerlerde bu sorun için ram ile alakalı demişler. Şimdiden teşekkürler herkese