Telefon Tavsiyesi

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bütçem en fazla 1500 TL ve beni 3 sene kasmadan götürebilecek bir telefon arıyorum.Telefonla yaptıklarım;
-Her türlü sosyal uygulamaya giriyorum.
-En fazla 1-2 tane sağlam(yüksek grafikli) oyun oynarım.
-Çok müzik dinlerim.
-Fotoğraf çekerim.
-Kutudan çıkacak kulaklık ve dahili hoparlörler benim için çok önemli.
-Ekran kalitesi iyi olmalı film izlerim.
-LG G2'nin tasarımını beğenmiyorum.
Teşekkürler şimdiden...

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 al 3 sene götürürmü bilemem ama telefon güzel ekran boyutu küçük olsun dersen z1 compact

bluecat.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z1 2100 TL civarında ama android pişmanlık 5-6 senelik android kullanıcısıyım 2. Seneden sonra hangi marka olursa olsun kasıyor. Biraz daha dişini sıkıp iPhone al derim.

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ya ben windowsphone kullanicisiyim.
androit kasiyor diyorsunuz. nedir bu kasma olayi. anlamadim.
hic androit kullanmamis birinin anlayacagi sekilde anlatirmisiniz.
ben de sony z2 almayi düsünüyorum

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Android 2 sene sonra kasıyor tamamiyle yalan benim sony WALKMAN live telefonum vardı 3 sene önce 500 tl ye almıştım kasmalara daha yeni yeni başladı 2 milyarlık sony alacan 3 sene sonra öyle kasmaz ios Android é göre iyi olabilir ama şuan ki her ay güncelleme gelmesinin sebebi kasmaların bir türlü önüne geçememesidir elite veya z1 Compact öneririm

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasma diye bişey tutturmuşkar gidiyor bende s3 vardı hiç rot felan yapmadım gram kasma yoktu şimdi s4 ve z1 compact kullanıyorum onlardada kasma yok çok takılma bunlara

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kasma diye bişey tutturmuşkar gidiyor bende s3 vardı hiç rot felan yapmadım gram kasma yoktu şimdi s4 ve z1 compact kullanıyorum onlardada kasma yok çok takılma bunlara

S4 ile z1 compact'ı karşılaştırır mısın hocam? Z1 compact almaya değer mi? Film dizi rahat izlenir mi? Kamera kalitesi S4e göre düşük mü??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lumia 1320 al kardeş o seni 3 sene götürür ama 6 inch telefon

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler.Nexus 5 nasıldır?

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
S4 de kullandım z1 Compact kat. Ve kat üstün diye düşünüyorum

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 ile z1 compact'ı karşılaştırır mısın hocam? Z1 compact almaya değer mi? Film dizi rahat izlenir mi? Kamera kalitesi S4e göre düşük mü??
s4 ve compact arasında pek performans açısından fark yok s4 ün ekran daha güzel sanal tuşlar felanda olmayınca rahat kullanım sağlıyor ama malzeme kalitesi berbat
kamera malesef sony de 20 mp deselerde s4 le arasında bi fark göremedim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
ya ben windowsphone kullanicisiyim.
androit kasiyor diyorsunuz. nedir bu kasma olayi. anlamadim.
hic androit kullanmamis birinin anlayacagi sekilde anlatirmisiniz.
ben de sony z2 almayi düsünüyorum

Kardeş bende S3 Mini var ve 7 aydır kullanıyorum. Tüm ağır oyunları açıyor ve kasma yok. Düşün artık S3 Mini ya. :D Hele Z2 ile hiç sorun yaşamazsın.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

S4 mü? Hala S4 diyen mi var? :P Kardeş S4 Snapdragon 600 kullanıyor. Z1 Compact Snapdragon 800. S4 çok ısınıp batarya şişmesine yol açan ve şarjı çok çabuk tükenen bir cihaz. Gir internete bak, böyle yorumları S4 hakkında çok görürsün. Ama Z1 Compact yerine G2 alsan daha mantıklı. G2 hakkında 2 şikayet var. Birincisi güncellemenin geç gelmesi. Ama elinde sonunda geliyor yani. İkincisi çerçeveleri çok ince. Bunun hem avantajı hem dezavantajı var. Çerçeveleri ince olduğundan dolayı ekranı tümleyen kullanabiliyorsun. Ama dezavantajı ise yere düşürdüğünde ekranın kırılma ihtinali daha yüksek. Bunu da kaliteli bir kılıfla çözebilirsin. Z1 Compact hem 4.3 inç hem çerçeveleri kalın hem de sanal tuş kullanıyor. Sana ekran olarak ne kaldı ki? G2 almanı öneririm.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
s4 ve compact arasında pek performans açısından fark yok s4 ün ekran daha güzel sanal tuşlar felanda olmayınca rahat kullanım sağlıyor ama malzeme kalitesi berbat
13 ile 20 arasındaki fark zaten 5 ile 13 arasındaki kadar değildir nette karşılaştırmalara bakarsan farkı görürsün bence abartmayalım s4ten kat kat iyi çekiyor

İphedoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 5 de tavsiye edilenilecek bir telefonn. tasarımı olsun,işlemcisi olsun ve en önemlisi sahibinin Google olması olsun . tabi diğer taraftan Z1 Compact var Z1 le aynı özellikleri taşıyan telefonun tasarımı ve boyutu dışında pekde değişik tarafı yok.. aslında boyut olarak büyük bir telefon istiyorsan Nexus 5 al derim, eğer senin için kamerada önemliyse Z1 Compact 20 megapixel kamera ile çok iyi performans sunuyor.eğer biraz daha küçük olsun ama biraz daha iyi olsun diyorsan Z1 Compact. İsteklerin ve arzularına göre bu iki telefona işini 3 yıl işini görür gibi görünüyor.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öneriler için sağolun.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bütçem en fazla 1500 TL ve beni 3 sene kasmadan götürebilecek bir telefon arıyorum.Telefonla yaptıklarım;
-Çok müzik dinlerim.
-Fotoğraf çekerim.
Teşekkürler şimdiden...
tüm android cihazlar en fazla 2 yıl performanslı götürüyor daha sonrası bitiyorlar. sende 3 sene kullanacagın için ben 2. el iphone 5 almanı öneririm iphonelar 4 yıl güncelleme alıyorlar ve güncel kaldıkları için uzun süre götürüyor...illa android dersen 1500 tl civarı z1compact derim... güzel 2 yıl götürür dedigim gibi sonrası meçul..

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bu iphone cuların hepsine Android 2 yıldan fazla gitmez diye broşür mü dağıttılar ya allah aşkına kasmalar yüzünden ayda bir güncelleme alıyorsunuz ayrıca ben nasıl dandik telefonla 3 sene kullandım tek yapamadığım yüksek düzeyli oyunları oynayamamaktı ki 3 sene önce de 500 tl vermiştim o telefon 3 yıl gidiyorsa düşün

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

S4 exynos 5 kullanırken z1c s800 kullanıyor ve hd ekran oldugu icin s4 ten kat kat üstün performans verir kameraya gelirsek ikiside iyi çekiyor fark çok fazla anlaşılmaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu iphone cuların hepsine Android 2 yıldan fazla gitmez diye broşür mü dağıttılar ya allah aşkına kasmalar yüzünden ayda bir güncelleme alıyorsunuz ayrıca ben nasıl dandik telefonla 3 sene kullandım tek yapamadığım yüksek düzeyli oyunları oynayamamaktı ki 3 sene önce de 500 tl vermiştim o telefon 3 yıl gidiyorsa düşün

Aynen katılıyorum kardesim al bakalım bi g2 bi z1 kasıyormu şuan 1000 liralk ip4 4s ne hallerde

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 exynos 5 kullanırken z1c s800 kullanıyor ve hd ekran oldugu icin s4 ten kat kat üstün performans verir kameraya gelirsek ikiside iyi çekiyor fark çok fazla anlaşılmaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynen katılıyorum kardesim al bakalım bi g2 bi z1 kasıyormu şuan 1000 liralk ip4 4s ne hallerde

işlemciye çok takılma ikiside oyunları çok rahat oynuyor hangisi hoşuna giderse onu al

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
-Çok müzik dinlerim.
-Fotoğraf çekerim.
Teşekkürler şimdiden...

Lg G2 beğenmiyorsan sana bence bir seçenek düşüyor HTC One.
-Yüksek kaliteli ekran film için elverişli.
-Yüksek kalitede ses hem kulaklıktan hem telefondan hemde yüksek farkla.
-Yüksek grafikli oyunları oynatır ama arada bir küçük fps düşüşlerini görmezden gelmek şartıyla.
-Fotoğraf anlamında yakınlaştırma yapmadıktan sonra gayet net resimler çekebilirsiniz.
-Kutudan çıkan kulaklık ve dahili hoparlör çok önemli (çok önemli) demişsiniz zaten bu konuda kuşkuya bile gerek yok HTC One açık ara.
-Tasarım dersen kişiden kişiye değişir tabi ama çoğu kişinin kabul etiği bir şey olarak söyleyebilrim ki HTC One en iyisi ve malzeme kalitesinde diğerlerinden çok önde.
-HTC Blinkfeed sayesinde sosyal ağlardan hemen haberdar olabilirsin ve sosyal uygulamalarda sana yardımcı olucaktır bu bence sosyal ağlarda takılanlar için aşırı derce de güzel bir uygulama.
-Bence 3 sene boyunca seni getirecek bir telefon gerek yazılımsal gerek donanımsal yazılım desteği gayet başarılı telefon zaten sağlam (malzeme kalitesi) Sense arayüzü kaymak gibi bir arayüzdür zaten kasma donma olaylarından uzak kalmak için birebir bir arayüz bence piyasadaki en iyi arayüze sahip (bence) stabil bir telefon olduğu da bilinen bir gerçek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende arkadışın dediğine katılıyorum ve htc one diyorum. fiyatı şu anda 1600 tl gibi birşey fakat sense arayüzü androidin en sağlam ve stabil arayüzü ayrıca 1080p full hd ekranı ile (4.7 inc) beats audio destekli boomsound hoparlörü ile bir numara telefon seni rahat rahat 3 sene götürür ve ayrıca aliminyum kasasıda cabası tamamen kalite kokan bir telefon herkese tavsiye ederim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
-Yüksek grafikli oyunları oynatır ama arada bir küçük fps düşüşlerini görmezden gelmek şartıyla.
-Fotoğraf anlamında yakınlaştırma yapmadıktan sonra gayet net resimler çekebilirsiniz.
-Kutudan çıkan kulaklık ve dahili hoparlör çok önemli (çok önemli) demişsiniz zaten bu konuda kuşkuya bile gerek yok HTC One açık ara.
-Tasarım dersen kişiden kişiye değişir tabi ama çoğu kişinin kabul etiği bir şey olarak söyleyebilrim ki HTC One en iyisi ve malzeme kalitesinde diğerlerinden çok önde.
-HTC Blinkfeed sayesinde sosyal ağlardan hemen haberdar olabilirsin ve sosyal uygulamalarda sana yardımcı olucaktır bu bence sosyal ağlarda takılanlar için aşırı derce de güzel bir uygulama.
-Bence 3 sene boyunca seni getirecek bir telefon gerek yazılımsal gerek donanımsal yazılım desteği gayet başarılı telefon zaten sağlam (malzeme kalitesi) Sense arayüzü kaymak gibi bir arayüzdür zaten kasma donma olaylarından uzak kalmak için birebir bir arayüz bence piyasadaki en iyi arayüze sahip (bence) stabil bir telefon olduğu da bilinen bir gerçek.

G2, One'dan her bakımda üstün bir cihaz. O yüzden istemeli bence. :)

ceteci25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben söyliyim kardeşim GM Discovery Elite al hiç düşünme.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haklısın ama donanım eski nesil olduğu için beni tedirgin ediyor.Bu sebepten Z1'e daha yakınım.

Hafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Bütçem 700-800tl arası:
müzik dinlerim
internette dolaşırım (facebook vb)
cok fazla oyun oynamam anca subway surf felan
fotoğraf video çekmeyi severim o yüzden kamera iyi olsun
seçeneklerin bu ben general mobile Discovery almayı düşünüyordum ailem samsung olsun diyor sizce gmd mi alıyım yoksa samsung markalı bir telefonmu ? Samsung öneriyorsanız modelinizde yazarsanız sevinirim teşekkürler.