Tp-link modeme şifre giremiyorum ve değiştiremiyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysncl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben Tp-link modem aldım ama modem e ne şifre koyabiliyor nede şifreyi değiştirebiliyorum 192.168.1.1 sayfasınada giremiyorum sayfa açılmıyorr LÜ
TFEN YARDIM EDİN .!!!!

Arkadaşım admin şifre admin yazmayacaksın oraya müşteri numaranı yazacan örn ahmetmehmet@ttnet.com (.com varmı pek bilmiyorum denersin onu) şifren ise ttnete kayıt olurken belirlediğin şifredir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1:Yaw Bende TP-8817 Var ama Her Şeyi Yaptım Ama Buna Tek Care Bir Bilgisayarcıya Gidip Ona Sormak Oda Bu Duruma Res Atıp Ayarını Yapacaktır Ama Sakın Siz Resetlemeyin Sonra Cok Urastırır sizi 192.168.1.1 Yazın Bunu Modem Tp Olduğu İcin Teğdid Altına Ala Bilir O Yüzden Kendi ŞifreSini Deiştire Bilir Buna Cara PC'ci

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Değil Ben TD854W kullanıyorum ve o bölüme girerken Kullanıcı adı:admin Şifre:ttnet böyle giriyor...

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Herhangi bir tarayıcıdan adres çubuğuna 192.168.1.1 gir
kullanıcı adı: admin
şifre: ttnet

hocam iyi hosda bunu bizde yapıyoruz olmuyor 5 ay önce xp kullanırken giriyordum simdi 8.1 deyim adres satırına yazıyorum sonra kullanıcı adı ve sifre geliyor oraya admin ttgalaksi veya admin admin veya ttnet yazmama rağmen kabul etmiyor ve modem arayüzüme giremiyorum !!!

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
hocam iyi hosda bunu bizde yapıyoruz olmuyor 5 ay önce xp kullanırken giriyordum simdi 8.1 deyim adres satırına yazıyorum sonra kullanıcı adı ve sifre geliyor oraya admin ttgalaksi veya admin admin veya ttnet yazmama rağmen kabul etmiyor ve modem arayüzüme giremiyorum !!!
Bir de şifre olarak ttnet'i dene olmazsa modemi resetle o zaman şifrede resetlenir normalde gelen şifre budur zaten olmazsa ara ttnet'i sor şifreyi

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir de şifre olarak ttnet'i dene olmazsa modemi resetle o zaman şifrede resetlenir normalde gelen şifre budur zaten olmazsa ara ttnet'i sor şifreyi

modem resetlemek en kolayı sonra ugras dur ayarlar tekrar yapılandırılcak falan filan bunu bi yolu olmalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
IP adresi bulamayanlar için ya "1.1" ya da "2.1" son kısımları bu şekilde deneyin. Şifre olarak ise hiç giremeyenler modemi resetlesin ve yeniden net bilgilerini girsinler. Modem resetlenince yukarı da arkadaşların verdiği şifrelerden biri olacaktır.

Kolaylıklar dilerim.

--- RESETLEME ---

Resetleme için ilgili modemin arkasında ufak bir buton olacaktır. Muhtemelen içe girik olur ve buna aralıklar halinde 5-6 kez basarak tutarsınız ve ışıklar yanıp sönmeye başlar. işte bu şekilde modem resetlenmiş olur ve bütün bilgiler sıfırlanmış olur. eğer kitapçığınız varsa ona da bakabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim modemim tıplınk td854w_1 ama şifresini biliyorum ne internete girebiliyorum nede telefondan nolur yardımcı olurmusunuz herşeyi denedim sizde farklı birşeyler soyleyin teşekur eederimm

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
192.168.1.1 linke giremiyorum napmalıyım arkadaslar ?

Kendi ip nizi kontrol edin 192.168.1. ile başlamıyorsa giremezsiniz. Aynı ip grubunda olmanız gerekmekte.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca ağa bir şekilde kablo veya wireless ile bağlı olmanız gerekmekte.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben wlan-11g-ap kullaniyorum. Kullanici şifresini unuttum. Ve beni d-smart internete yönlendiriyor. Ne yapabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim modemin 4 ışığıda yanıyor, Bağlandı olarak gosteriyor (Sinyal gücü: Mükemmel diyor.) Ancak google'a tıklayınca dns ayarlarında sorun var vb. gibi yanıtlar alıyorum. Bu durumu nasıl çozebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende kullanıcı adı admin şifre ttnet olarak giriş yapıyordum aylarca böle girdim port açtım biz interneti komşudan alıyoruz komşu modemini tamire götürdükten sonra birdaha arayüze giremedim 1 aydır arayüze giremiorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aalooooooo arkadaslr ben buldub komputeri mode ile kablo ile yeni sunuru ile baglayin sora 192.168.1.1 yazim girin gelecek eyer vifi kodu yaddqan cixan varsa nu da deyin bulmak kolay benim iim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasar ben buldumneden olmuyo modemi kablo ile komputtere takin sora 192.168.11 yazib girin ve sonda vifi sifresin yaddan cixaran olsadeyin basa salim

Chryshler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,, Modemin Arayüzünü Görebilmek İçin Cihazın Bir Kablo İle Bilgisayara Bağlı Olması Gerek..
Sonrasında Tarayıcıyı Açıp 192.168.1.1 Adresine Girmen Gerekiyor

Modemi Belirli bir ücret karşılığı temin ettiysen
Kull.Adı : Admin
Şifre : admin

TTNET aracılığıyla aldıysan
Kull.Adı : Admin
Şifre : TTNET

Arayüzden Kablosuz Ağa / Modem Arayüzüne Şifre (Koyma - Şifre Değiştirme) Gibi İşlemler Yapabilirsin..

Eğer Olaki Arayüz Bağlantısı Sağlayamıyorsan..
-Kablolu Bağlantı Mevcut Değil..
-Kablolu Bağlantı Devre Dışı
-Kablo Sorunlu

Ek Olarak Verdiğim Kull.Adı ve Şifreden Giriş Yapamıyorsan İlk Durak Modemi Resetlemek olucaktır...

Aynı Zamanda Hamachi* Gibi Programlar Kullanmakta Modeminde Önemli Rol Oynuyacaktır..
Sorunun Hala Çözülmüyorsa Tek Yapabileceğin Şey TP-Link Servisini Aramaktır

TP-Link Müşteri Hizmetleri : 0 850 72 44 888 - TR))
TP-Link Müşteri Hizmetleri : +86 755 26504400 EN))
E-Posta : Support.tr@tp-link.com