PS4 & PS Vita bundle çıkarsa alınmalı mı?

batuhanfb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar daha demın bır oyun haberı sıtesınde gordum fransız bı sıte ps4&vıta bundle paketının hazıranda cıkcacagını soylemıs fıyatıda 579€ yanı 1710 lira sızce almalı mıyım vıta gerekli mi neler yapabilirim vitayla ?Ps4te nası kullabırım

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Vita gerekli mi diye bir şey yok gerekliliğine sen karar verirsin. El konsolu istiyorum dersen alırsın ama gerek yok bence.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaslar daha demın bır oyun haberı sıtesınde gordum fransız bı sıte ps4&vıta bundle paketının hazıranda cıkcacagını soylemıs fıyatıda 579€ yanı 1710 lira sızce almalı mıyım vıta gerekli mi neler yapabilirim vitayla ?Ps4te nası kullabırım

Vita satışa çıktığından bu yana beklenen ilgiyi göremedi ancak Sony'nin PS4 çıkarması ve PS4 oyunlarını aynı evin içinde vita üzerinden oynamasını desteklemesi vitaya olan ilgiyi arttırdı. Sistem henüz tam oturmadı, Oyun oynarken takılmalar mevcut ve evin dışında oynamıyorsunuz ama ilerleyen dönemler de bu sorunlar aşılır.

Ülkemize ne zaman gelir bilmiyoruz, Fiyatı da ülkemizde baya pahalı olur.

batuhanfb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 3 tlden hesapladım.Sıze sunu soruyorum almalı mıyım?Bıde sey yapabılıoz mu;mesela bende fıfa var arkıle oynıcaz ıkı kısılık acıp bırımuz dualshocktan bırımızde vıtadan kontrol edebılırmıyız? ve baska ne ozellikleri var anlatırsanız sevınırım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ben 3 tlden hesapladım.Sıze sunu soruyorum almalı mıyım?Bıde sey yapabılıoz mu;mesela bende fıfa var arkıle oynıcaz ıkı kısılık acıp bırımuz dualshocktan bırımızde vıtadan kontrol edebılırmıyız? ve baska ne ozellikleri var anlatırsanız sevınırım

:) PS4 almayı düşünüyorsanız bundle şeklinde alın. Edebilirsiniz. Vita üzerinden PS4 kontrol etme gibi özellikler de mevcut. Henüz çok fazla özellik yok ama zamanla daha fazla özellik eklenecektir. PS4 sahibiyim ama vitam yok sadece bir kere kullanma şansım oldu. En büyük özelliği PS4 oyunlarını vita da oynayabiliyorsun. Televizyonda herhangi bir kanal açıp başka bir odaya geçip PS4 de açtığınız oyunu oynayabiliyorsunuz ve PS4 vita üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ps4ün vita ile uyumunu anlatan çok detaylı incelemelerini çeken siteler var izle herşeyi öğrenebilirsiniz maalesef shiftdeletede uzun uzun muhabbet tadında inceleme yok daha yeni yeni bir kaç kutu açma videosunda yapıldı samimi bir anlatım ama ps4 ün üzerinde sadece teknik detaylardan bahsedildi