Goruntu aktarimi lg g2 elite ve z1

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaşlar lg g2, elite ve z1 de televizyona goruntu aktarimi varmi? Oyun felan oynarken tv ye yansitabiliyormuyuz ?

Darkaura

Asistan
Reaksiyon puanı
2
modele gore slimport yada mhl adaptoru ile aktarim mumkun. ama ozellikle slimport eski televizyonlarda duzgun calismiyabiliyor. bir baska cozumde chromecast ve benzeri wireless cozumler. goruntuyu kablosuz olarak aktarabiliyorsunuz. turkiyeden alirsaniz biraz pahalidir ama ebay den chromecast benzeri dongle lari 20-25$ a alabilirsiniz.

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modele gore slimport yada mhl adaptoru ile aktarim mumkun. ama ozellikle slimport eski televizyonlarda duzgun calismiyabiliyor. bir baska cozumde chromecast ve benzeri wireless cozumler. goruntuyu kablosuz olarak aktarabiliyorsunuz. turkiyeden alirsaniz biraz pahalidir ama ebay den chromecast benzeri dongle lari 20-25$ a alabilirsiniz.

Benim bahsettim telefonda kablosuz goruntu aktarimi genral mobile discovery telefonunda var mesela yerel wifi ile aktarabikiyorsunuz elite z1 ve g2 de varmi bu ozellik ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g2 de sözde var ama ben ne yaptıysam samsung smart tv'de başaramadım. Samsung ile Lg arasındaki bi uyuşmazlık da olabilir tabi.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Benim bahsettim telefonda kablosuz goruntu aktarimi genral mobile discovery telefonunda var mesela yerel wifi ile aktarabikiyorsunuz elite z1 ve g2 de varmi bu ozellik ?

Sanırım televizyonda wifi olduğu zaman veya telefonla uyumlu program olduğunda wifi üzerinden görüntü aktarımı yapılabiliyor galiba.