ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
birde iphone dene farklarını görün.
birde iphone dene farklarını görün.
kardeş o canlı destek bölündeki insanların afedersin bi *ok bildikleri yok onların lafıyla kuyuya inilmez s4 ve note 3 yeni arayüzü alacak ama ne zaman gelir belli olmaz geç gelir yani s3 bile s4 ün arayüzünü aldı note 2 de note 3 ün arayüzünü aldı 4.3 güncellemesiyle sen kafanı yorma bende s4 kullanıyorum yeni s5 deki arayüz hem s4 hemde note 3 e gelecek ama geç gelir s5in satılması için geç veriyorlar bi bur satış taktiği yani.....Arkadaşlar Note 3 biliyorsunuz, S5'ten bile fazla rame sahip olan benim gözümde S5'ten daha kaliteli olan bir cihaz.
Samsung'un canlı desteğinden müşteri hizmetleriyle konuştum. Note 3 serisine yeni bir arayüz/yeni TouchWiz vs. gelmeyecekmiş. Bu arayüzle kalıcakmış. İsterseniz sizde bunu kendi sitesinden, canlı destek bölümünden tekrar sorarak teyit edebilirsiniz. S4 için sormadım, fakat Note 3'e vermeyen S4'e verir mi gerçekten bilmiyorum.
HTC, Sense 6 arayüzünü eski telefonu One'a veriyor. Xperialar zaten arayüzünü her telefonuna dağıtıyor diyebiliriz. iPhonelardaki durum zaten, 5s'te de aynı arayüz, 4'te de aynı arayüz. Fakat Samsung, 2013'ün telefonu olan ve şuan en güçlü telefonlarından biri olan Note 3'e yeni arayüz vermiyor!
Benim şahsi yorumum bidaha ASLA Samsung almam. En iyi telefonuna böyle yapıyorsa, ohoo.. Rootlayarak yeni arayüze kavuşabiliyorsunuz XDA'daki portlar sayesinde, bu seferde root yüzünden garantinizden oluyorsunuz.
Note 3'e yeni arayüz gelmemesi konusunda sizin yorumlarınız neler?
Arayüz değiştirmek için root a gerek yok. Markette pek çok launcher var . Örneğin nova veya apex launcher gibi. Ayrıca o rehber gecikme olayı benim n9005 model note 3 ümün hiç başına gelmedi. Bu olayın s3 - s4 te olduğunu biliyorum. Belkide N9000 serisi note 3 lerde bu sorun vardır ama Snapdragon işlemcili note 3 te böyle bir sorun yok. Son olarak samsung firmasını sevmesemde ( sadece note serisini severim ) yeni touchwiz arayüzü note 3 modeline gelir.
Arayüz değiştirmek için root a gerek yok. Markette pek çok launcher var . Örneğin nova veya apex launcher gibi. Ayrıca o rehber gecikme olayı benim n9005 model note 3 ümün hiç başına gelmedi. Bu olayın s3 - s4 te olduğunu biliyorum. Belkide N9000 serisi note 3 lerde bu sorun vardır ama Snapdragon işlemcili note 3 te böyle bir sorun yok. Son olarak samsung firmasını sevmesemde ( sadece note serisini severim ) yeni touchwiz arayüzü note 3 modeline gelir.
yok arkadaş rehber sıkıntısı filan. bunlar yüklüyorlar on tane program telefon rehberide ekleniyor otomatikman. sonra rehber açtıklarında her birinin inteernetten kontrolü yapılıyor. buda zaman alıyor tabiki. yani sorun internetten rehber loglarını alırken çıkıyor internet yoksada tek tek kontrol ediyor program. seçeneklerden sadece bir rehberi seçseler mesela google rehber (sim rehber what's up facebook daha bilimum programlar) takılmı filan kalmıyor. kaldıkı sadace ilk yüklenişte oluyor gecikme.
daha da memnun kalmadılar ex-dialer yüklesinler. daha nasıl yardımcı olalım bilemedimki.
exdialer android rehberi sürekli ram'da ve uzun süreli olarak hafızada tutarak hızlı açılmasını sağlayan uygulama. android yazılımcıları isteselerdi bir dokunuşta açılacak rehberi cihazlara optimize ederlerdi. ios ve wp8 de böyledir. bunu rehberi sürekli ram'da tutarak yapıyorlar. fakat böyle olunca telefon daha fazla şarj götürüyor. android mantığı pil tasarrufu üzerine kurulu olduğu için standart olarak geç açılıyor. ama bu uygulamayla rehberi sürekli ram da tutarak daha hızlı açılmasını sağlıyorsunuz. acil arama yapanlar ücretli sürümünü yüklesinler. çok pratik bir uygulama.
kardeş o canlı destek bölündeki insanların afedersin bi *ok bildikleri yok onların lafıyla kuyuya inilmez s4 ve note 3 yeni arayüzü alacak ama ne zaman gelir belli olmaz geç gelir yani s3 bile s4 ün arayüzünü aldı note 2 de note 3 ün arayüzünü aldı 4.3 güncellemesiyle sen kafanı yorma bende s4 kullanıyorum yeni s5 deki arayüz hem s4 hemde note 3 e gelecek ama geç gelir s5in satılması için geç veriyorlar bi bur satış taktiği yani.....
Rehber sıkıntısını duymadınız mı hiç? Çok tuhaf bir yorumda bulunmuşsunuz. 2.199 TL'ye satılan telefon, neden değişmesini/güncellenmesini beklemeyelim?
Facebook direk kişilerle eşleşiyor ki ben Facebook kullanmıyorum, zaten senkr.da kapalı. İşe yaramıyor hocam.
Sense şu an ne alemde bilmiyorum ama kesinlikle remi sömürdüğünden eminim, ayrıca note 3te de rem dolduğunu gördüm.Bir samsung kullanıcısı olarak (note 2) hiçbir sorununu görmüyorum. Rehber problemi yaşayanlar nerede yanlış yapıyor, neden bu sorunla karşılaşıyor onu da hiç anlamıyorum. HTC de sanırım sense 5.5 a kadar eşlik etmiştim, ardından touchwiz çok daha mutlu etmişti beni. Senin için asla olabilir ancak ben şimdilik oldukça memnunum.
Sense şu an ne alemde bilmiyorum ama kesinlikle remi sömürdüğünden eminim, ayrıca note 3te de rem dolduğunu gördüm.
Yakında biri mahkemeye verir yurt dışında sonra çıkartırlar... s3'e kitkat gelmicek dedi dava açıldı geldi merak etme gelir ama arayüz iyileştirmesini güncelleme ile göndermesini bekleme derim.
Sense şu an ne alemde bilmiyorum ama kesinlikle remi sömürdüğünden eminim, ayrıca note 3te de rem dolduğunu gördüm.
Samsung size ne kadar ücret ödüyor? Merak ettim, belki bende işe başlarım. What's up uygulamasını bilmiyorum fakat şuan telefonda Whatsapp,Instagram,Twitter,4square yüklü. Hiç biriylede kişi eşleştirmesi yaptırmıyorum. Ayrıca 3 GB ramli telefonu 4 uygulamayla niye sınırlayalım? O zaman orta model bişey alırdık.
Rehberde facebook tweeter gibi zımbırtıları kapatın düzelir diyorlarlar. Geçerliliğini bilmiyorum.
işte saçmaladıkları burdan belli s4 note 3 den daha düşük cihaz yani note 3 den daha yavaş s4 e gelirse kein note 3 ede gelecektir takma sen kafanaHocam S4 için bugün konuştum, geleceğini fakat net bilgileri olmadığını söylediler. Kesinlikle Snapdragon almak lazım, bana Turkcellden geldiği için seçme şansım pek olmadı.
Samsung size ne kadar ücret ödüyor? Merak ettim, belki bende işe başlarım. What's up uygulamasını bilmiyorum fakat şuan telefonda Whatsapp,Instagram,Twitter,4square yüklü. Hiç biriylede kişi eşleştirmesi yaptırmıyorum. Ayrıca 3 GB ramli telefonu 4 uygulamayla niye sınırlayalım? O zaman orta model bişey alırdık.
Valla s4 için geleceğini söyledilerde, note 3 için arayüz güncellemesi gelmeyecek dediler. Bende Samsung'dan pek ümitli değilim, en azından tecrübe oldu![]()
Hantal doğru ama görsellikten uzak değil.Şunu bence artık kabul edin
Touchwiz çok seçenek barındıran bir arayüz( o seçeneklerin ne kadarı pratikte kullanışlıdır orasıda tartışılır ama)
fakat bir o kadar da hantal ve görsellikten uzak.
Ara yüzün ne sıkıntısı var da değişmesini bekliyorsunuz?
2000 üstü para verip sıkılıyorsa bir dahakine ucuz telefonlar alıp farklı arayüzleri deneyimlesin. Samsung mecbur mu arayüz değiştirmeye, arayüz stabil değilse güncellemeler gelir, bu arkadaşın derdi de zaten stabilite. Arayüz değil. Htc değiştirdi de herkes memnun mu kaldı sanki hayret birşey.Adam sana der yeni arayüzü note 4te kullanacaksınız, kafalarına silah dayayıp o kadar para verdik arayüz istiyoruz mu diyeceksiniz?Arayüzde sıkıntı varsa sıkıntıyı giderecek güncelleme istenir tamam mı, rehber geç açılırken rehberin simgesi değişince sıkıntısı çözülmez onun. Adamın derdi simge değil çünkü.o nedemek ? yeni arayüzü kullanmayı istemek en doğal hakkımız adam sıkılmıştır arayüzdensıkıntı olmasımı gerekiyor htc'de sıkınıtımı varda değişiyor yoo
Hem stabil değil hem de buna rağmen muhteşem görsel özellikler sunamıyorHantal doğru ama görsellikten uzak değil.