Mikrofondan ses az gidiyor

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2 tane kulaklıklı mikrofonum var takıyorum ilk birini skypedan karsıy sonra öbürünü takıyorum ondanda az gidiyor ses aygıtlarından mic düzeyi yüksek anlamadım neden az gidiyor sesim karsıya

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Denetim masası / Ses / pencere açıldıktan sonra kayıt sekmesine geç / varsayılan aygıt mikrofonun üzerine tıkla ve alttan özellikler de / Açılan pencerede düzeyler sekmesine tıkla / Ve mikrofon düzeyini 100 yap tamam deyip kaydet.

Alttaki bassı oynama aşırı bass gürültüye sebep olur..

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Denetim masası / Ses / pencere açıldıktan sonra kayıt sekmesine geç / varsayılan aygıt mikrofonun üzerine tıkla ve alttan özellikler de / Açılan pencerede düzeyler sekmesine tıkla / Ve mikrofon düzeyini 100 yap tamam deyip kaydet.

Alttaki bassı oynama aşırı bass gürültüye sebep olur..
hocam 100/100 de zaten ama ses hiç çıkmıyo

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sorun karşı tarafta da olabilir. bunu anlamak için ses kaydediciyi aç ve sesini kaydet. kaydı dinleyince anlarsın sorun mikrofonda mı yoksa karşı tarafta mı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yukaridaki arkadasin yazdigi cozum ise yaramiyorsa surucuyu sil yeniden yukle ise yaramazsa microfon deligini bul temizmi kontrol et o da olmazsa microfon bozuk demek

esmerjojuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürücü dedginiz nedir arakdasalr anlatırmısn bnim sesim karşıya cok az gidiyor arkadaslar lütfen sölermisn yakında video cekicem cok lazım :( :( [MENTION=51495]oslun[/MENTION]