Mahalledeki telefon kabloları çalındı!!

ekremaslann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar 3 ay önce mahallemizdeki telefon kabloları kesilerek çalınmıştı defalarca Telekom'a gittim başmüdürlüğüne dilekçeler yazdım bizzat kendim gittim ama boş tekrardan telefon kablosu çekmeyecekler heralde..Telekom çalışanlarına sorduğumda abi orası çok zor hiç beklemeyin diyorlar zorluğu ne onuda anlamadım sadece uzunca bi mesafe kesilmiş sanki Telekom'un elinde kablo yok!!arkadaşlar sanmayın ki köyde yaşıyorum Elazığ'ın tam merkezindeyim..şimdi size sormak istediğim asıl mevzu şu ben bu meselemi çözmek için Telekom'u devletin hangi kurumuna şikayet ederim kimler benim bu sorunuma yardımcı olur..

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bi dahakine iyi göz kulak olun diye size bir müddet cile çektireceklerdir

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bizim mahallede çaldılar 1.5 ay sonra geldi

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar 3 ay önce mahallemizdeki telefon kabloları kesilerek çalınmıştı defalarca Telekom'a gittim başmüdürlüğüne dilekçeler yazdım bizzat kendim gittim ama boş tekrardan telefon kablosu çekmeyecekler heralde..Telekom çalışanlarına sorduğumda abi orası çok zor hiç beklemeyin diyorlar zorluğu ne onuda anlamadım sadece uzunca bi mesafe kesilmiş sanki Telekom'un elinde kablo yok!!arkadaşlar sanmayın ki köyde yaşıyorum Elazığ'ın tam merkezindeyim..şimdi size sormak istediğim asıl mevzu şu ben bu meselemi çözmek için Telekom'u devletin hangi kurumuna şikayet ederim kimler benim bu sorunuma yardımcı olur..
Telekomdan önce hırsızları şikayet edin bi kere sonra telekoma gelince isteğidiniz yere şikayet edin kendi gönülleri olmadan yapmazlar

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
biz de 8-9 ay önce bulunduğumuz şehrin en merkezi noktalarından birine taşındık, sonra da telekom müdürlüğüne gidip nakil başvurusunda bulunduk. bize denilen şey "yeni adresinizde çok kısa bir süre içerisinde hizmet almaya başlayacaksınız." 8 ay oldu, defalarca kez müdürlüğe, müşteri hizmetlerine, btk'ya şikayet etmeme rağmen bi telefonu bağlayamadılar. son aramalarımdan sonra altyapı yetersizliği denildi. anlamadığım nokta komşu binaların hepsi telefon ve interneti çatır çatır kullanıyor, bize gelince mi yetmiyor altyapı..

2 yıllık internet taahhütüm normal şartlarda 3 ay sonra bitecekti ama 8 ay boyunca telefonu bağlayamadıkları için taahhütte 8 ay gecikmiş oluyor galiba, bu yüzden hattı iptal de edemiyorum..

ekremaslann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telekomdan önce hırsızları şikayet edin bi kere sonra telekoma gelince isteğidiniz yere şikayet edin kendi gönülleri olmadan yapmazlar

Hırsızların neyini şikayet edecez hepsi Suriye'den gelenler zaten..bulunsalar bile ne olacak zaten yapmışlar yapacaklarını ama Telekom'un yaptığı insafsızlık resmen süründürüyorlar hırsızlardan çok Telekom a kızmışım

ekremaslann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ücretini ödediğiniz hizmeti kullanamıyorsanız buraya şikayet etmek belki çözüm getirebilir:
https://tuketici.btk.gov.tr/

Saolasın kardeş yardımın için..o konuda da btk ya şikayet edecektim.. Telekom bi tek o işi halletti fatura kesecez ama ödemeyin dendi kablolar çekilip hizmet verilmeye başlandığında kesilen faturaların hepsini iptal edecez denildi bakalım artık

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar yanlış mı anladım acaba gerçekten telefon kablolarını mı söküp çaldılar :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Evet kardeş doğru okudun :) burada bazı yerlerde tel. Kabloları halen daha direklerle çekilmiş hepsi yeraltında değil maalesef

Vay be bu kadar da düştüler mi, yakında elektrık kablolarını bınalardaki çanakları bile çalmaya başlarlar ozaman düşünsenize çanaklara alarm taktırıyor millet ne komık olur du ya :D

sycolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi arkadaşım dua et mahalleyi çalmamışlar. Adamlar hızlı trenin kablolarını çalıyor.