Wireless adaptör tanımıyor pc m

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İyigeceler arkadaşlar hangi wireless adaptörü taksam pc tanımıyor driver ını yüklememe rağmen bağlantı yok diyor kırmızı çarpı çıkıyor üzerinde:hammer: farklı 4 bilgisayarda denedim iki adaptörüde takar takmaz çalışıyor benimkinden kat be kat dandik pc de bile sorunsuz çalışan adaptörler benim pc de çalışmıyor ben anakarttan şüpheleniyorum anakartım asus m4a77td pro almaz olaydım işletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit sizin önerilerinizi merak ediyorum şimdiden teşşekürler..

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Flood olucak ama modlar kusura bakmasın cevap alamadığım için konu güncel arkadaşlar...

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bazı adaptörler bazı makinelerde sıkıntı yaratıyor..başıma geldiğinden biliyorum...w7 ul.kurulu makineme şu uzun menzilli adaptörü tanıtamıyorum..
net master diye bir adaptörüm var hiç sıkıntı yaratmadan kuruyorum(şuan onu kullanıyorum-uzun menzilli istirahatte)..
önerilerim:kurulu driverlerin kökünü kazıyın(tamamen kaldırın)..usb portunu değiştirin..mutlaka cd,si ile kurulum yapın...anakartınızdan şüphelenmeden önce başka bir w,adaptörü deneyin..ben dördüncüde uyanı buldum.şuan ikitane kullanıyorum..en sorunsuzu en ucuzu olan net master görünümü oyuncak gibi çok ucuz çok küçük...diğeri dark...

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bazı adaptörler bazı makinelerde sıkıntı yaratıyor..başıma geldiğinden biliyorum...w7 ul.kurulu makineme şu uzun menzilli adaptörü tanıtamıyorum..
net master diye bir adaptörüm var hiç sıkıntı yaratmadan kuruyorum(şuan onu kullanıyorum-uzun menzilli istirahatte)..
önerilerim:kurulu driverlerin kökünü kazıyın(tamamen kaldırın)..usb portunu değiştirin..mutlaka cd,si ile kurulum yapın...anakartınızdan şüphelenmeden önce başka bir w,adaptörü deneyin..ben dördüncüde uyanı buldum.şuan ikitane kullanıyorum..en sorunsuzu en ucuzu olan net master görünümü oyuncak gibi çok ucuz çok küçük...diğeri dark...

dark aldım bi arkadaştan denedim yine aynı malesef üstad :(

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende problem yaratan zaten dark..tanıdığınız bilgisayarcı varsa(ki ben öyle yaptım)çalışanı bulana kadar değişme sözü ile deneyin...w8.1 de denemedim..xp ve vistada sorunsuz çalıştı..sıra w7 ul.64 (kullandığım sistem)sıra gelende maalesef tanıtamadım..amma ben makinenizden olduğunu sanmıyorum..

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bende problem yaratan zaten dark..tanıdığınız bilgisayarcı varsa(ki ben öyle yaptım)çalışanı bulana kadar değişme sözü ile deneyin...w8.1 de denemedim..xp ve vistada sorunsuz çalıştı..sıra w7 ul.64 (kullandığım sistem)sıra gelende maalesef tanıtamadım..amma ben makinenizden olduğunu sanmıyorum..

teşşekürler usta dediğin gibi çalışanı bulana kadar denemek kaldı dediğiniz gibi ...

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
b8D3bG.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende cenix var önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor başka pc de çalışıyor ışığı yanıp sönüyo sıkıntı yok gibi ama bilemiyorum