alibaran43
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar htc one mini önerirmisiniz ?
Biliyorum o paraya biraz düşük bir telefon ama çok beğendim ve 2.el almayı düşünüyorum yani 800-900 lira gibi bir bütçem var.. tek sorum şu ben çok fazla sosyal ağ kullanıyorum hiç oyun oynamıyorum sadece sosyal ağ ve bir kaç fotoğraf programı yüklerim telefona beni günlük kullanımda götürür mü bu telefon 2-3 sene?tasarımsal olarak gayet hoş bi cihaz fakat üst seviye bi performansta tatmin etmeyecektir zira aynı fiyat aralığında teknik tabloda daha üst seviye cihazlar var.. one mini daha çok günlük kullanımı karşılamak ve büyük ekran sevmeyen kullanıcılar için küçük cihazda premium malzeme kalitesi hissiyatı yaşatmak için düşünülmüş ve amacınıda gayet iyi yerine getirmiş bi cihaz...
Biliyorum o paraya biraz düşük bir telefon ama çok beğendim ve 2.el almayı düşünüyorum yani 800-900 lira gibi bir bütçem var.. tek sorum şu ben çok fazla sosyal ağ kullanıyorum hiç oyun oynamıyorum sadece sosyal ağ ve bir kaç fotoğraf programı yüklerim telefona beni günlük kullanımda götürür mü bu telefon 2-3 sene?