Kesinlikle GM discovery önermem şarj girşi sıkıntı, dandik parçalar, tasarım kötü, donma kasma..Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 900 lira bütçem var şuan. Aklımda GM discovery var ama size de bir danışayım dedim acaba siz hangi telefonu önerirsiniz ?
Kesinlikle GM discovery önermem şarj girşi sıkıntı, dandik parçalar, tasarım kötü, donma kasma..
bence 3 seçenek var
1. O fiyatın üstüne biraz koyar Nexus5 alırsın. yok koyamam dersen Moto G var oda iyi..
2. Gider BLACKBERRY Z10 alırsın bütün android uygulamaları yükleyebilir ve kaliteli stabil bir işletim sistemi kullanırsın..
3. Son seçenek 2. el iphone4s veya iphone5 alabilirsin ama 2. el alırken çok dikkatli olman lazım
3 gs nedir kaldımı artık 3gs devri kapanalı çok olduiphone 3gs veya 4 al
Peki üstüne biraz daha koyup Nexus 5 alabilir miyim ? Sizce nasıl bir cihazdır Nexus 5 ?o fiyatın üstüne çıkmayacaksan NEXUS 4 , yok az daha çıkarım dersen 1320 veya elite 16gb + 2 gb ram olanı alırsın (999 tl her iki telefonda)
nexus 5 kamera performansı haricinde tam günü çıkartabilecek , donanımsal olarak üst segment sayılabilecek bi ürün.sonuçta saf android bu nedenle hızlı ve stabil. yinede g2 , elite ,nexus 5 üçlüsünü düşünmeni öneririm.bütçen başlıktada belirttiğin gibi 900 tl ise nexus 4 şu an açık ara önde s4 pro 2gb ram adreno 320 fiyat performansın kralıPeki üstüne biraz daha koyup Nexus 5 alabilir miyim ? Sizce nasıl bir cihazdır Nexus 5 ?
sanırım desire sv htc kullanmayı düşünmüyorum en azından bu segmenttekileriTeknosa'da bir HTC gördüm 1200 tl'den 700'lere düşmüş.Onu ara!
Lg'nin malı yani.Al bence.Ama kameraları bana yetersiz gibi geldi.Onun dışında tam tamlık. 900 tl demisiniz ama telefon Turkcell'in 24 ay taksiti ile 1800 civarı.Taksitle almak isterseniz yeterince hoşsanırım desire sv htc kullanmayı düşünmüyorum en azından bu segmenttekileriyani şöyle üzerini kendimi biraz zorlayıp nexus 5 alabilir miyim önerir misiniz nexus 5 i ?
Dediğim gibi biraz daha zorlaryıp üstüne koya bilirim. Ama şöyle ki g 2 nin 32 gb versiyonu 1700 veya 1600 dü sanırım o kadar üstüne koyamam ama Elite çok çok düşündüm ama biraz daha sabredip üstüne koyduktan sonra elite mi almalıyım. Kafam çok karışıknexus 5 kamera performansı haricinde tam günü çıkartabilecek , donanımsal olarak üst segment sayılabilecek bi ürün.sonuçta saf android bu nedenle hızlı ve stabil. yinede g2 , elite ,nexus 5 üçlüsünü düşünmeni öneririm.bütçen başlıktada belirttiğin gibi 900 tl ise nexus 4 şu an açık ara önde s4 pro 2gb ram adreno 320 fiyat performansın kralı(burda f/p kralı ifadesi 850-900 tl fiyat etiketli telefonlar arasını ifade etmektedir.:devil2: )
Tamam hocam ben biraz daha sabredeyim. Sabrın sonu selamettir...şu an alıyorsan fazla para vermem diyorsan nexus 4 ü al veya 5-6 ay daha sabret , o zaman elinde olan parayla şu an en çok istediğin telefonu alabileceğini göreceksin !!!!
Tamam hocam ben biraz daha sabredeyim. Sabrın sonu selamettir...