900 tl bütçem var şuan acaba hangi telefonu önerirsiniz ?

Dark-Blue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 900 lira bütçem var şuan. Aklımda GM discovery var ama size de bir danışayım dedim acaba siz hangi telefonu önerirsiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
discoveryden çok daha kaliteli bir ürün olan motorola moto g yi önerebilirim ben

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 900 lira bütçem var şuan. Aklımda GM discovery var ama size de bir danışayım dedim acaba siz hangi telefonu önerirsiniz ?
Kesinlikle GM discovery önermem şarj girşi sıkıntı, dandik parçalar, tasarım kötü, donma kasma..
bence 3 seçenek var
1. O fiyatın üstüne biraz koyar Nexus5 alırsın. yok koyamam dersen Moto G var oda iyi..
2. Gider BLACKBERRY Z10 alırsın bütün android uygulamaları yükleyebilir ve kaliteli stabil bir işletim sistemi kullanırsın..
3. Son seçenek 2. el iphone4s veya iphone5 alabilirsin ama 2. el alırken çok dikkatli olman lazım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kesinlikle GM discovery önermem şarj girşi sıkıntı, dandik parçalar, tasarım kötü, donma kasma..
bence 3 seçenek var
1. O fiyatın üstüne biraz koyar Nexus5 alırsın. yok koyamam dersen Moto G var oda iyi..
2. Gider BLACKBERRY Z10 alırsın bütün android uygulamaları yükleyebilir ve kaliteli stabil bir işletim sistemi kullanırsın..
3. Son seçenek 2. el iphone4s veya iphone5 alabilirsin ama 2. el alırken çok dikkatli olman lazım

ney z10 mu kardeşi hayatının yanlışı olur :D2. el bir s4 alırsın temizinden, :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
1000 liraya GM elite lite al yada bütçeni arttırıp G2 veya Nexus 5 ithalatçı garantili al :)

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O paraya hiç kasmadan nexus 4 alınır(GM Discovery yerine) ha tabi benim önerim kesinlikle üstüne ekleyip nexus 5 alman

anectodist

Asistan
Reaksiyon puanı
21
100 lira daha ekleyip discovery elite'in 2gb ram'li versiyonunu alabilirsin

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
3gs derken arkadaş teknelojiden bayağı geri kalmış gibi, discovery elite ve ya 2. el telfon pıyasasından çok iyiytelefonlar bulabılırsın.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Androidte en mantıklı bence GM Discovery ya da biraz daha fazla verip Nexus 4 alabilirsin.
WP'da ise Lumia 1320 yada biraz daha fazla verip HTC 8X ya da Lumia 920.

Dark-Blue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar ben fazla müzik dinler kamerayla çok ilgilenir biraz da whatsapp da instagram da kısacası sosyal ağlarda dolaşırım ve beni 2 ve ya 3 yıl idare edebilen telefon istiyorumda bu arada arkadaşımda da vardı discovery onun şarj girij kısmında bi sorun yoktu.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
o fiyatın üstüne çıkmayacaksan NEXUS 4 , yok az daha çıkarım dersen 1320 veya elite 16gb + 2 gb ram olanı alırsın (999 tl her iki telefonda)

Dark-Blue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o fiyatın üstüne çıkmayacaksan NEXUS 4 , yok az daha çıkarım dersen 1320 veya elite 16gb + 2 gb ram olanı alırsın (999 tl her iki telefonda)
Peki üstüne biraz daha koyup Nexus 5 alabilir miyim ? Sizce nasıl bir cihazdır Nexus 5 ?

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teknosa'da bir HTC gördüm 1200 tl'den 700'lere düşmüş.Onu ara!

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Peki üstüne biraz daha koyup Nexus 5 alabilir miyim ? Sizce nasıl bir cihazdır Nexus 5 ?
nexus 5 kamera performansı haricinde tam günü çıkartabilecek , donanımsal olarak üst segment sayılabilecek bi ürün.sonuçta saf android bu nedenle hızlı ve stabil. yinede g2 , elite ,nexus 5 üçlüsünü düşünmeni öneririm.bütçen başlıktada belirttiğin gibi 900 tl ise nexus 4 şu an açık ara önde s4 pro 2gb ram adreno 320 fiyat performansın kralı :D (burda f/p kralı ifadesi 850-900 tl fiyat etiketli telefonlar arasını ifade etmektedir.:devil2: )

Dark-Blue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosa'da bir HTC gördüm 1200 tl'den 700'lere düşmüş.Onu ara!
sanırım desire sv htc kullanmayı düşünmüyorum en azından bu segmenttekileri :D yani şöyle üzerini kendimi biraz zorlayıp nexus 5 alabilir miyim önerir misiniz nexus 5 i ?

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sanırım desire sv htc kullanmayı düşünmüyorum en azından bu segmenttekileri :D yani şöyle üzerini kendimi biraz zorlayıp nexus 5 alabilir miyim önerir misiniz nexus 5 i ?
Lg'nin malı yani.Al bence.Ama kameraları bana yetersiz gibi geldi.Onun dışında tam tamlık. 900 tl demisiniz ama telefon Turkcell'in 24 ay taksiti ile 1800 civarı.Taksitle almak isterseniz yeterince hoş :D

Dark-Blue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 5 kamera performansı haricinde tam günü çıkartabilecek , donanımsal olarak üst segment sayılabilecek bi ürün.sonuçta saf android bu nedenle hızlı ve stabil. yinede g2 , elite ,nexus 5 üçlüsünü düşünmeni öneririm.bütçen başlıktada belirttiğin gibi 900 tl ise nexus 4 şu an açık ara önde s4 pro 2gb ram adreno 320 fiyat performansın kralı :D (burda f/p kralı ifadesi 850-900 tl fiyat etiketli telefonlar arasını ifade etmektedir.:devil2: )
Dediğim gibi biraz daha zorlaryıp üstüne koya bilirim. Ama şöyle ki g 2 nin 32 gb versiyonu 1700 veya 1600 dü sanırım o kadar üstüne koyamam ama Elite çok çok düşündüm ama biraz daha sabredip üstüne koyduktan sonra elite mi almalıyım. Kafam çok karışık :(

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
şu an alıyorsan fazla para vermem diyorsan nexus 4 ü al veya 5-6 ay daha sabret , o zaman elinde olan parayla şu an en çok istediğin telefonu alabileceğini göreceksin !!!!

Dark-Blue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an alıyorsan fazla para vermem diyorsan nexus 4 ü al veya 5-6 ay daha sabret , o zaman elinde olan parayla şu an en çok istediğin telefonu alabileceğini göreceksin !!!!
Tamam hocam ben biraz daha sabredeyim. Sabrın sonu selamettir...

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Tamam hocam ben biraz daha sabredeyim. Sabrın sonu selamettir...

yalnız dediğim gibi , şu an istediğin telefonu ilerde alabilecek paran olur sabredersen. o zaman geldiğinde fikrin değişmemiş olursa alacağın telefonun fiyatı düşmüş olur sende o kadar para biriktirmiş olursun