erdiozgor0747
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar adobe photoshop un türkçe full olanını indirmeyi düşünüyorum da hangi serisini indirsem. yada başka mı indireyim. ne öneriyosunuz
cc nin photoshoptan farkı neCC falan indir işte.En son çıkan versiyonu o
internetten indiricem. cc indireyim mi full türkçe. tavsiye ediyomusunuzcc olanı alırsan her ay ücret ödersin abonelik yani.
cs 6 satın alın kullanın tavsiyem
Phoshop CC (CC=Creative Cloud)cc nin photoshoptan farkı ne
yazılım olarak fark demiştim.Phoshop CC (CC=Creative Cloud)
adobe.com.tr sitesine gidin orada ürünler özellikleri ve fiyatları detaylı şekilde anlatılıyor.internetten indiricem. cc indireyim mi full türkçe. tavsiye ediyomusunuz
netten indiricem diyorumadobe.com.tr sitesine gidin orada ürünler özellikleri ve fiyatları detaylı şekilde anlatılıyor.
hangisi amacınız ve bütçenize uygunsa onu tavsiye ederim
CC al.Her yeni sürüm=Daha fazla yeniliknetten indiricem diyorum) ücretl almayacam yanı full indircem cracklıcem
evet çok güzel söylediniz. bu arada Dosya indirme limiti aşıldı. Dosyayı ancak Yandex.Disk'e kaydedebilirsiniz. diyo .singilizce olması daha iyi ders falan dinlersen netten sorun yasarsın hem inglizce ögrenmen daha iyi
Bunlar yasal olmadığı için paylaşımı yasak dikkat edelim.
cs2 indiriyorumo zamanBunlar yasal olmadığı için paylaşımı yasak dikkat edelim.
@erdiozgor0747 Adobe Photoshop CS2 sürümünü bedava veriyor sitesinden. Bence ev kullanımı için(facebooktaki profil resmini kurcalamak isteyenlere felan) gayet ideal, ayrıca photoshopun yeni sürümleri 3 boyut özelliğinin gelişmesiyle öne çıkıyor farkları sadece profesyonel kullanıcılar, photoshopu dibine kadar kullanan insanlar anlayabilir halde.
Ayrıca Türkçe olmasını önermem çünkü internette bakacağınız bir derste menüler felan ingilizce olacak o zaman sıkıntı çekeceksiniz. Bir başka neden ise ingilizce kaynağın internette gırla olması bu konularda![]()
tamam beklıyombidakika bekle bakim
zaten üyelğim var ki indireyim bakayım olcak mıKardeşim şimdi başka yerede yüklemek isterim fakat uzun sürer bu yüzden sen 2 dakikada yandex diske kaydol sonra bu dosyayı yandex diskine kayıt et sonra hemen indirebilirsin