Keep Safe -İlk yayınladığım oyun.

onelasttime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm geri dönüşler için teşekkürler şimdiden, türkçe destekli bir arcade game yapmak istedim aslında bu fikir 4 aydır çalıştığım oyun çıkmaza girdiğinde çıktı.Endless türünde biraz flappy bird sinir bozuculugunda basit bi sistemin üstüne hikaye ekledim.

Şimdilik yalnızca ios platformunda,ipad ekranına uyumlu hali 3-4gün sonra gelicek şu andada oynayabilirsiniz ancak iphone ekranının büyütülmüş versiyonu ile.Ücretsiz tabi ki bu arada.

5s2.png
5s3.png

Tanım:

Sevimli dostumuzun senin yardımına ihtiyacı var.Kutuplarda hiç beklemediği bir anda 4 fok tarafından köşeye sıkıştırıldı,yalnızca senin yardımınla hayatda kalabilir.Dostumuz pengueni foklardan uzak tut.

Yapman gereken sadece iki şey var.

-Foklara yaklaşma
-Duvarlardan uzak dur.

----------

İphone 4-5 farklarını olumlu olumsuz her geri dönüşü duymak isterim.

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilginç bir oyun olmuş türklerin oyunlarını appstoreda görmek gerçekten sevindirici,oyunların devamını bekliyoruz ;) kolay gelsin :)
bu arada rekorum şu anda 17 :thumbup:

onelasttime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu türk oyunumu niye Türkçe değil bu

türkçe dil seçeneğini option kısmına koydum.oyun içinde 4-5 kelime var zaten yinede ilk oyunum olduğu için türkçe dil eklemek istedim ama görüyorum ki ingilizcenin hakim olduğu bi alanda 1.ci dil olarak türkçeyi görmek istiyor insanlar,ne yazık ki bu en azından belli bir birikime varana kadar mümkün değil,hele bireysel girişimciler için.

tamamen türkçe bir puzzle oyunumda olacak ama ne zaman olacağını şimdilik söyleyemem o oyuna verdiğim emek ve karşılığında geri dönüşü ondan sonraki tamamen türkçe yayınlayacağım uygulamaları etkileyecek.

ilginç bir oyun olmuş türklerin oyunlarını appstoreda görmek gerçekten sevindirici,oyunların devamını bekliyoruz ;) kolay gelsin :)
bu arada rekorum şu anda 17 :thumbup:

iyi yapmışsın:D teşekkürler yorumun için konuma cevap atıldığında mail olarak gelir sandım ama gelmediğinden şimdi farkedebildim,ayar yapmak gerekiyor belkide.

bireysel olarak yapmak istediğim en az 8-9 oyun var şu anda,bu sadece ilkti:) bende seviniyorum girişimleri gördükçe ama şimdiye kadar gördüğüm şu an kim ne yapıyorsa mobil markette,kendi hırsı çabasıyla yapıyor.bir destekten çok kösteklik durumu söz konusu.yazılım mezunu değilim,grafik tasarımı da yazılımı da kendim öğrendim,uluslararası ilişkiler okuyorum ama yurtdışında yazılım okumaya karar verdim 2013te ama şimdilik maddi imkansızlıklardan dolayı ertelendi,bende neden kendim başlamıyorum diyerekten bu oyun çıktı,devamı da gelecek umarım.