Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
RYpzndK.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Niye ki ? Ubuntu'yu mu çökerttin :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya alternatifi vardır muhakkak,ama o kadar iyi midir bilemem:)

ubuntuyu çökertmedimde youtube'da ne var yok bakmıştım xxx'li siteleri aratmadığnığını görmüştüm güvenlik ayarını yükselttim bu yzden...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Daha iki saat varmış. Gözlerim açılmıyor. :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
@Shit Happens @blackdown Teşekkür ederim :) Ben bunu daha önce hiç görmemiştim ya,whatsapp programı söyleyeceksiniz sandım ilk.Tablet yükledik resmen bilgisayara,çok bilinen bir şey mi bu :) Ben niye görmedim ya daha önce:rolleyes:

@Bloother ben doğru düzgün whatsapp kullanmadım bile,yükledim sildim :D Öylesine merak..
BlueStacks bir emülatördür tablet uygulamalarını açmak için

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
BlueStacks bir emülatördür tablet uygulamalarını açmak için

Orasını anladım da şaşırdım işte,ben sadece whatsapp uygulaması olacak sandım.Bunu ilk defa gördüm onu diyorum :)

Bu arada oyunları programları yükledim,büyük ekranda baya zevkli oluyormuş :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu person of interest neden bu kadar ara verir hiç anlamam:mad: 21 gün ara mı verilir el-insaf yav

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Şu person of interest neden bu kadar ara verir hiç anlamam:mad: 21 gün ara mı verilir el-insaf yav

ara verdikçe personele para vermiyorlar birde dost,ahbabında türk varsa tatile çıkmıştır ve
superonline ikinci router da gidici galiba yamuldu avea super jet modem turkcell ile düzgün çalışmıyor.
ch@t527'yi aratıyor o takoz daha iyi çekiyordu bu 21.2mbps chat527 7,2mbps...

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
proğram ne ya bu şekilde yazanların diksiyonu nasıldır merak ediyorum artık :D Almanca fransızca arası bir kelime gibi söylenişi :D

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eski kitaplarda program yerine proğram kullanıldığını görüyorum bazen.Konuşurken proğram demek daha kolay ama :P

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ne vardı format atacak? Aklımı deli mi ... töbe töbe ... Gece gece aklım nereye gidiyor. Neyse Internet Explorer'dan Firefox indirdim, biraz sinirlerim yatıştı.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Yatsam mı, takılsam mı, oyun mu oynasam. Pöf sıkıldım :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Günaydın. :)

Spotify ücretsiz de reklamlar kalktı mı? Bir de arkadaşlarım telefonda kullanıyor ve arama sonucunda istedikleri şarkıyı açamıyorlar. Karışık çal seçeneğini kullanabiliyorlar ve 1 saat içinde sadece 5 defa şarkı atlatabiliyorlar. İphone ve android telefonda durum bu.
Ama benim tablette hem istediğim müziği dinliyorum hem de istediğim kadar şarkı atlatabiliyorum. Spotify reklamları da hiç çıkmıyor artık. Tabletlere özel bir şey mi yaptılar yok sa? :)

Sabah sabah ne uzun yazdım be, millet daha yeni uyanıyor. :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Günaydın. :)

Spotify ücretsiz de reklamlar kalktı mı? Bir de arkadaşlarım telefonda kullanıyor ve arama sonucunda istedikleri şarkıyı açamıyorlar. Karışık çal seçeneğini kullanabiliyorlar ve 1 saat içinde sadece 5 defa şarkı atlatabiliyorlar. İphone ve android telefonda durum bu.
Ama benim tablette hem istediğim müziği dinliyorum hem de istediğim kadar şarkı atlatabiliyorum. Spotify reklamları da hiç çıkmıyor artık. Tabletlere özel bir şey mi yaptılar yok sa? :)

Sabah sabah ne uzun yazdım be, millet daha yeni uyanıyor. :D

Tablet ve masaustunde reklam yok ve istedigin sarki açılıyor sadece telefonda var ve gunaydin herkese

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kalca agrisi icin hastanenin hangi bolumune randevu alinmali ilk olacak bilmiyorum cunku

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Merak etme süre tamamlanınca dizi çıkar sadece çeviri gecikir cbs'in sitesinden IP değiştirerek izleyebilirsin normalde Türkiye'den açılmıyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başım çatlıyor arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...