Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Yani tekrar garantiye dönülebiliyor.![]()
aynen

Yani tekrar garantiye dönülebiliyor.![]()
Niye ki ? Ubuntu'yu mu çökerttin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya alternatifi vardır muhakkak,ama o kadar iyi midir bilemem![]()
BlueStacks bir emülatördür tablet uygulamalarını açmak için@Shit Happens @blackdown Teşekkür ederimBen bunu daha önce hiç görmemiştim ya,whatsapp programı söyleyeceksiniz sandım ilk.Tablet yükledik resmen bilgisayara,çok bilinen bir şey mi bu
Ben niye görmedim ya daha önce
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Bloother ben doğru düzgün whatsapp kullanmadım bile,yükledim sildimÖylesine merak..
BlueStacks bir emülatördür tablet uygulamalarını açmak için
Şu person of interest neden bu kadar ara verir hiç anlamam21 gün ara mı verilir el-insaf yav
1 gün 4 saat 19 dk kaldı sabret SPN de o zamanŞu person of interest neden bu kadar ara verir hiç anlamam21 gün ara mı verilir el-insaf yav
1 gün 4 saat 19 dk kaldı sabret SPN de o zaman
Günaydın.
Spotify ücretsiz de reklamlar kalktı mı? Bir de arkadaşlarım telefonda kullanıyor ve arama sonucunda istedikleri şarkıyı açamıyorlar. Karışık çal seçeneğini kullanabiliyorlar ve 1 saat içinde sadece 5 defa şarkı atlatabiliyorlar. İphone ve android telefonda durum bu.
Ama benim tablette hem istediğim müziği dinliyorum hem de istediğim kadar şarkı atlatabiliyorum. Spotify reklamları da hiç çıkmıyor artık. Tabletlere özel bir şey mi yaptılar yok sa?
Sabah sabah ne uzun yazdım be, millet daha yeni uyanıyor.![]()
Tablet ve masaustunde reklam yok ve istedigin sarki açılıyor sadece telefonda var ve gunaydin herkese
Ben tvcountdown'dan aldım süreyiHocam 22 nisan yazıyor IMDB'de
Ben tvcountdown'dan aldım süreyi
Ben dizileri tvcountdown'dan takip ediyorum orada belirtilen zamanda çıkıyorİlginç tv countdown'da 16 saat diyor
IMDB'de 22 nisan diyor aklım karıştı
Ben dizileri tvcountdown'dan takip ediyorum orada belirtilen zamanda çıkıyor
Merak etme süre tamamlanınca dizi çıkar sadece çeviri gecikir cbs'in sitesinden IP değiştirerek izleyebilirsin normalde Türkiye'den açılmıyor
Çok bilgisayara bakmaktanBaşım çatlıyor arkadaş.