Mikrofonlu kulaklık önerisi verirseniz sevinirim 50ye kadar Önemli olan mikrofon

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Mikrofonlu kulaklık önerisi verirseniz sevinirim 50₺ye kadar Önemli olan mikrofonun kalitesi kulaklık önemsiz bilgisayarda video çekmek için teşekkürler şimdiden

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
saolun alabilirim onu beğendim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yine de öneri vermeye devam edin arkadaşlar

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Butceni asabilirsen 140 tl ye logitech g230 var . Cok uzun sure kullanirsin ve gercekten cok kaliteli.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende bir Philips var ama bana sıfır noise bir mikrofon lâzım. Camtasia ile ekran çekimi yapıyorum. Fazlasıyla noise oluyor. Camtasia da remove noise yapıyorum ama o zamanda videoyu kulaklıkla izleyince digital bir gıcırdama sesi oluşuyor. Buna engel olacak bir mikrofon veya mikrofonlu kulaklık lâzım. Ne önerirsiniz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://www.youtube.com/watch?v=cEuvLBo203M

mesela şu videoda bahsettiğim sıkıntı var.
Yazılımsal olarak noise silmeden sıfır noise veya sıfıra yakın bir noise verebilecek bir alet lâzım.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
videoyu ceken hoca mıkrofon desıbelını cok acmıs o yuzden bence
Edit:yukarıda tavsıye edılen kulaklık bu fıyata alınabılecek tek secenek gıbı duruyor.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mikrofonun desibel ayarı yok ki. Sadece kulaklık ses ayarı var mikrofonlu kulaklık üzerinde.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o kulaklıkla benım kulaklıgım bırmı bılemem orasını kullanan bırısı varsa daha saglıklı yardımcı olur benımkınde yapmıo o sesı

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla şahane olur. Birde youtube a yükleyebilirseniz 1 2 güne. Ona göre kulaklık alacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alacaksanız bi masa mikrofonu alın bence kulaklık ayrı olsun .30 liraya bulursan yaşadın :-)