World at Arms

hasandroidci.01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gameloft’un yeni çığır açan oyunu World at Arms!

Amerika birleşik devletleri KRA olarak bilinen çok iyi eğitilmiş ittifakların saldırısı altında.Hayatta kalmak ve düşman ittifaklarını yok etmek için savaşa hazır ol.

Android World at Arms bilgisayar oyunlarından da bildiğimiz Generals oyununun bir benzeri olarak ortaya çıkmıştır.Yeni binalar ve askeri üs inşa ederek kendi ordunuzu kurabileceğiniz World at Arms oyununda aynı zamanda online olarak müttefik kurabilir Facebook veya Gameloft’a üye olarak yeni arkadaşlar ekleyebilirsiniz.

World at Arms görevleri tamamlayarak ilerleyebileceğiniz oyunda yapılması gerekenleri size bildirerek yeni binaları ve askeri üsleri kolaylıkla inşaa edip yeni eğitimli askerler ve tanklar yapabilirsiniz.Oyunda savaşa girerek işgal edilen bölgeleri savaşarak geri kazanın.World at Arms şimdiden Google Play de en oyunlar arasında yerini şimdiden almaya hazır.

Android World at Arms hakkında;

Olağanüstü grafikler ve animasyonlar ve ekstra gerçekci binalar ile en güzel savaş simülasyon oyunu
Havada veya karada Dünya üzerindeki diğer oyunculara saldırı yapmak
Ekonomiyi kontrol altına alma : Daha güçlü olmak için yeni binalar yaparak ekonomiyi en üst düzeye çıkar
75 den fazla görevi tamamlayarak bölgenin en güçlüsü ol
Online olarak Dünya’nın heryerinden oyuncuya saldırabilme
Facebook veya Gameloft Live ile arkadaşlarınızla iletişime geçin.

ALINTIDIR

Uygulamayı indirmek için tıklayın

Uygulamanın Ekran Görüntüleri

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar oyunu oynayaniniz varmidir ufak bi yerde takildim da

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Oyun iyi düzel hoş fakat oyunu kapatmaya çalışırken tek sorun çeken ben miyim? Çıkma tuşu ile çıkılmıyor çünkü...

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Oyun iyi düzel hoş fakat oyunu kapatmaya çalışırken tek sorun çeken ben miyim? Çıkma tuşu ile çıkılmıyor çünkü...
cikmak icin ayar tusuna 2 kere arka arkaya bastiginda geliyor o secenek
kapanma sorunu olmuyor da savasmak icin birini tikladigimda baglanirken kitlenip kaliyor ve ben kapatiyorum haliyle

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cikmak icin ayar tusuna 2 kere arka arkaya bastiginda geliyor o secenek
kapanma sorunu olmuyor da savasmak icin birini tikladigimda baglanirken kitlenip kaliyor ve ben kapatiyorum haliyle

Hmm bu dediğini bi deniyeyim akşam :)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardes ben level 27 olana kadar oynadim bircok gorevi yaptim
sunu fark ettim
android teki surumde o gorev bugda kalmis. haliyle oyunu kaldirip tekrar kurdum ve simdi 21. levele geldim. o gorevi de yapip gectim. istersen muttefik olur yardimci olabilirim sana
czmern@gmail.com ulasabilirsin bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar bu oil kısmı varya üst kısımda 20 oluyor maksimum bende ama görevlerde 24 barrel istiyor onu hangi bina ile arttırıyoruz acaba??

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Orda 5 arttiran bir bina var. onu alman gerekiyor
Leveliniz kac?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaslar benim komuta merkezinde disable yani devre dısı yazıyor ben bu korunmayı nasıl yükseltecegim ?????????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu enerjiler otomatik yuklenmiyormu ? her defasinda santral mi kuracagim ben ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kanka sen enerji yaz 6161 e gönder o kendiliqinden yüklensin.. dert etme :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar toplu savaş için ünite paylaş görevi var onu nasıl yap caz bilen var mı ?:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lutfen yardım oyunda eskı hesabıma donemıyorum oyunu sildim sonra tekrar yukledım gameloft da hesabım olmasına ragmen gırıs yaptıgımda eskı hesabıma donemıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar klık savaşları ne zaman başlayacak bılgısı olan varmı ? benim milisler el bombacılarla kavga etmeye başladı roketli piyade pas tutmus roketini temizlerken PHOENIX i havaya ucurdu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana yardımcı olacak birisini arıyorum telefonumu değiştirdim oyunu tekrardan yeni aldıgım note2 de tekrardan kurdum ama eski telefonumdaki oyunu bulamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar toplu savaş için ünite paylaş görevi nasıl yapılıyor bilen varsa yazsın ????

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu enerji için her seferinde santralmi kurmak gerekiyo nasıl is bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ya bu savaşda s.o.s ver diyo 10 lwl görevlerinden onu nasıl yapcaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar oyunun Türkçe versiyonu yüklü değil mi? gayet açık ve anlaşılır ben daha yeni başladım -34 lvl oldum- sorun yaşamadan oynuyorum. iki farklı cihazda oynamak isteyen arkadaşların ise oyunda dört farklı hesap sistemi far en bilindikleri ise facebook ile gameloft'un hesapları. ilk oynadığınız cihazda oyuna facebook hesabınızı tanıttıktan sonra başka bir cihazla tekrar oyuna girdiğinizde facebook hesabınızı yeni cihazınıza da tanıttığınızda oyununuz yeni cihazınıza aktarılıyor. toplu savaşlarda ünite paylaşabilmek için ise klik savaşlarını beklemeniz ve en az on üyeli diye biliyorum bir kliğe üye olmanız gerekiyor. sonrasında klik sayfasındaki savaşlar menüsünden her savaş için oyuncu başına iki ünite paylaşılabiliniyor. enerji konusu ise kurduğunuz her bina enerji kullandığından sürekli olarak enerjinizi yüksek tutmalı ve ona göre santral kurmalısınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar oyunun Türkçe versiyonu yüklü değil mi? gayet açık ve anlaşılır ben daha yeni başladım -34 lvl oldum- sorun yaşamadan oynuyorum. iki farklı cihazda oynamak isteyen arkadaşların ise oyunda dört farklı hesap sistemi far en bilindikleri ise facebook ile gameloft'un hesapları. ilk oynadığınız cihazda oyuna facebook hesabınızı tanıttıktan sonra başka bir cihazla tekrar oyuna girdiğinizde facebook hesabınızı yeni cihazınıza da tanıttığınızda oyununuz yeni cihazınıza aktarılıyor. toplu savaşlarda ünite paylaşabilmek için ise klik savaşlarını beklemeniz ve en az on üyeli diye biliyorum bir kliğe üye olmanız gerekiyor. sonrasında klik sayfasındaki savaşlar menüsünden her savaş için oyuncu başına iki ünite paylaşılabiliniyor. enerji konusu ise kurduğunuz her bina enerji kullandığından sürekli olarak enerjinizi yüksek tutmalı ve ona göre santral kurmalısınız.

Oyun Türkçe ama hala anlayamadığımız yerler var. Mesela savaşta roket saldırısı güçlendirmesini kullan ve toplu savaş için ünite paylaş görevlerini yapamadım. Klik'e üyeyim. Klikteki müttefiklerimin üzerine tıklayınca. Tavsiye et, saldırı, müttefik ekle gibi seçenekler çıkıyor. Yada klik duvarında bağışlandı, ziyaret, mesaj seçenekleri çıkıyor bu görevleri nasıl yapıcağız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
enerji için köprüyü tamir edin diyor ama tamir edemiyorum nedeni ne bilen varı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Köprü kısmını alan genişletir gibi satın almak gerekiyo onun için bence boşa alma koprunun diğer tarafındaki alanlar bu tarafın nerdeyse iki katı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben uzun zamandır oynuyorum ve seviye 40a galdem ancak 2gündür ünite alamıyorum(asker-tank-uçak) hatta gelir sağlayacak ünitede alamıyorum,almaya girdiğim ekran boş çıkıyor sadece depodakiler gözüküyor diğerleri hep boş yardımcı olabilecek varmı silip yeniden başlasam kaldığım yerden mi başlıyor onuda bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hızlı level almak isteyen askeri binalara ve askere yönelmeli bende oynuyorum nick: exclusive:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben oyunu sildim yeniden yukledim sora eski hesabımı acmak isterken kazara baska oyunu uzerine kaydettim şimdi eski hesabımı bulamıyorum facebook hesabınıda actım ama olmadı....eski hesabımı nasıl geri alırım bilgisi olan varmıdır