Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Sırf para verdim diye yarın YDS ye girecem yarın.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
islamla ters dustugu için bazi ulkelerde yasaklandi cinsellik olayina gelince fragmanda gordugum kadariyla pek yoktu varsa bile abartili değildir animasyon vardir mutlaka iyi bir alternatif olabilir o
Hocam şunlardan birine gideceğiz sürgün inek olmaz çünkü geçti.Düğün Derneği ben izlemiştim d e10 yaşındaki kız kardeşime pek uygun düşmez galiba.
http://www.sinemalar.com/sinemasalonu/1896/aksaray-klas Bunların içinden hangisini izleyebiliriz.Veya vizyona çıkacak aile filmi yok mu?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hocam şunlardan birine gideceğiz sürgün inek olmaz çünkü geçti.Düğün Derneği ben izlemiştim d e10 yaşındaki kız kardeşime pek uygun düşmez galiba.
http://www.sinemalar.com/sinemasalonu/1896/aksaray-klas Bunların içinden hangisini izleyebiliriz.Veya vizyona çıkacak aile filmi yok mu?

http://m.sinemalar.com/mobileweb/movieInfo/222889 4 nisanda vizyona girmis bir sor istersen gosterdigin filmlerden hicbiri bence uygun degil kizkardesine gene illa gidecekseniz noaha git sanirim gene en gidilebilir o

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Maalesef 10 yaşındaki çocuklara uygun çok az film çıkıyor. Hemen hemen her filmde mutlak sevişme sahnesi oluyor. En alakasız filmde bile bir yerden bir kadın ve erkek bi şekilde birbirini bulup sevişiyor. Olmayanlar çok nadir. Ya küfürlü, ya müstehcen, ya şiddet. Çocuklar için animasyondan başka seçenek yok nerdeyse.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Tam lazım olacak vakitte gittin DH.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Maalesef 10 yaşındaki çocuklara uygun çok az film çıkıyor. Hemen hemen her filmde mutlak sevişme sahnesi oluyor. En alakasız filmde bile bir yerden bir kadın ve erkek bi şekilde birbirini bulup sevişiyor. Olmayanlar çok nadir. Ya küfürlü, ya müstehcen, ya şiddet. Çocuklar için animasyondan başka seçenek yok nerdeyse.
Ne yazık ki öyle.Geriye bir Babam Ve Oğlum gibi dram filimleri kalıyor onun gibi filmler de çıkmıyor pek...Utanmasalar sinemalarda birşey yayınlayacaklar ama neyse...
Küçücük çocuklara böyle böyle fikirlerini empoze ediyorlar hocam.Mesela 19.yüzyılda falan newyork hristiyanlığın en katı olduğu şehirmiş 20yy ın başlarında da...Sonra bir kesim bozmuş ülkeyi ve tüm dünyayı da bozuyorlar...

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Haydaaaaa [MENTION=47324]mustang[/MENTION] huzur bozmuş:hammer: Böyle bir şey yok arkadaş,hep huzur bozuyor bu hükümet taraftarları..Huzur Bozucular :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın ch@t527'ye 128kb sim kart alıp takacam bu iş 16liraya geliyor bu takoza değer mi? pazartesi sim kartı alıcam hattı satan eleman hatalı doldurmuş bişeyi çünkü...

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Filmi izledik filmde cinsellik yoktu.Sadece 1-2 öpüşme sahnesi 1 de peygamberin üstünde bişi olmadan yattığı sahne vardı ki o an çok kızdım.
Film aksiyon olarak iyi.Çocuğun da 4-5 yerde gözünü kapattırınca sıkıntı çıkmaz hiçbir şekilde.Ama İslam'i açıdan filmde büyük hatalar vardı hem olay hemde peygamberlik vazifesi hakkında.Spoiler vermeyeyim ama ararsanız bulursunuz.
Film çok iyiydi bana göre ama böyle hassas bir mucizeyi böyle anlatmak biraz kötüydü açıkçası

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Şimdi lys hazırlığa gidiyorum dershaneye bıraksammı çünkü polisliğe hazırlanacağım ondada mülakattan elenmekten korkuyom ortalardayım :unsure:

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hahahah :) Herşeyi bırak salak bile olduk ya bu forumda,artık ban yesem de gam yemem :D Sözde hakaret ban sebebiydi forum kurallarında,haa tabi ya bende hakaret etmişimdir kesin.Yönetime saygılar..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Forumda Başbakan olacaklar varmışta haberimiz yokmuş...

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar kablosuz modemim var. Htc marka bir androidim var.

Eli boş gönlü hoş bir insanım. Kablosuz özelliğin yok olduğunu varsayalım.

Ben kablolu internetimi bilgisayardan androide nasıl aktarabilirim ?

Aklımda bir fikir var aslında. Şimdi bilgisayarıma android kursam wmare'den, ona bağlayacağım interneti "taşınabilir hotspot menüsünden" telefonuma paylaştırabilir miyim sizce ?

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar kablosuz modemim var. Htc marka bir androidim var.

Eli boş gönlü hoş bir insanım. Kablosuz özelliğin yok olduğunu varsayalım.

Ben kablolu internetimi bilgisayardan androide nasıl aktarabilirim ?

Kablosuz özelligi yok sayalim. Yani modem işe yaramiycak , bunun icin wireless adaptorler var wireless yayinini guclendirmenin yaninda kablolu interneti wireless ile paylasima aciyor.

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kablosuz özelligi yok sayalim. Yani modem işe yaramiycak , bunun icin wireless adaptorler var wireless yayinini guclendirmenin yaninda kablolu interneti wireless ile paylasima aciyor.

yok hayır dışardan ekstra birşey almak istemiyorum.

İşin özü sizlerin ve kendimin dahiyane fikirlerini alarak kısa yoldan bir şeyler başarmak istiyorum.

Mesela modemin arkasından aldığım kabloyu telefonun girişine uygun hale getirsem olur mu ? Buda 2. fikrim :)

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şöyle birşey var , usb kablosunu bağlayarak bilgisayardan internete bağlanabiliyosun. Ethernet kablosunu dönüştürmene gerek yok bence ha ben eğlence olsun bi farklilik olsun diye dusundum dersen bilemem orasini :)

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
işte bilgisayardan bağlanmak istemiyorum kabloyu takıp telefondan girmek istiyorum :)

hocam elbet aklınıza gelen bir fikir vardır :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
telefondan pc ye aktarırsında pcden telefona nasıl olcak bilemedim :) kolay gelsin :)

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet bu yöntemi gördüm 2 gün önce denedim fakat aşırı yavaş yani twitter sayfasını yeniliyorum 1 dakikada ancak geliyor..

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Filmi izledik filmde cinsellik yoktu.Sadece 1-2 öpüşme sahnesi 1 de peygamberin üstünde bişi olmadan yattığı sahne vardı ki o an çok kızdım.
Film aksiyon olarak iyi.Çocuğun da 4-5 yerde gözünü kapattırınca sıkıntı çıkmaz hiçbir şekilde.Ama İslam'i açıdan filmde büyük hatalar vardı hem olay hemde peygamberlik vazifesi hakkında.Spoiler vermeyeyim ama ararsanız bulursunuz.
Film çok iyiydi bana göre ama böyle hassas bir mucizeyi böyle anlatmak biraz kötüydü açıkçası

Kur'an-ı Kerim'e konu olmuş bir mucizenin canlandırıldığı bir filmde cinsellik zerresinin bulunmaması gerekir. Ayrıca elin "gayrimüsliminden(!)" ne beklenir ki? Ellerinde bir malzeme vardı güle güle kullandılar.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
S5'e dayanıklılık testi yapmışlar, sonuna bakın. :D

[sdntv]http://video01.teknokulis.com/video/2014/04/05/697695267784.mp4[/sdntv]

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ahaha bende hep düşünürdüm hiçmi patlamaz bişiler olmaz testte demekki oluyormuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...