Haftalık PC Oyun İndirimleri

rozabay

Dekan
4 Nisan 2009
7,113
34
228

Yeni bir ay yeni indirimler. Nisan ayına yeni indirimler ile yüzümüz gülüyor. Canınız sıkılıyor ve yeni oyun arayışlarında iseniz bu indirimler sizi tatmin edecektir.
icon_smile.gif


Amazon





Bundle Stars

$3.99 Ücret ödeyerek Jagged Alliance Collection (2 oyun + 6 DLC), Tank Operations – European Campaign, Tropico 3 Gold, Alien Spidy, Sine Mora, Sky Drift, Disciples III: Resurrection, Dollar Dash, ve Dungeons Steam Special Edition oyunlarına sahip olabilirsiniz. Tüm bu oyunlar steam aktivasyonludur.
Yada $4.99 Ücret ödeyerek Ring Runner: Flight of the Sages, Etherlords II, Master Reboot, Expeditions: Conquistador, Rock of Ages, Postal, Gun Monkeys, Heli Heroes, Monday Night Combat, Axis Game Factory, Bang Bang Racing, ve Kaptain Brewe: A Brawe New World oyunlarına sahip olabilirsiniz. Tüm bu oyunlar steam aktivasyonludur.
Yada $4.99 Ücret Ödeyerek Towtruck Simulator 2015, Professional Farmer 2014, Warehouse and Logistics Simulator, Pole Position 2012, Bridge Project, RACE: The WTCC Game + Caterham Expansion, Roller Coaster Rampage, Ride ‘em Low, World of Zoo, ve Air Conflicts: Vietnam oyunlarına sahip olabilirsiniz. Tüm bu oyunlar steam aktivasyonludur.


GamersGate




Get Games




GOG




Green Man Gaming

İndirim için 8KM88H-PPN6L5-SJ9GRU kodunu kullanarak aşağıdaki fiyatlardan alabilirsiniz.



Humble Bundle
PC and Android 9 paketine Sadece 1 dolar vererek Broken Sword 2: The Smoking Mirror, Bridge Constructor, Type:Rider, ve Ravensword: Shadowlands oyunlarına sahip olabilirsiniz. Eğer 3.82 dolar daha verirseniz buna ilave olarak Kingdom Rush, Knights of Pen and Paper +1 Edition oyunlarına, bu oyunların soundtracklarına ve henüz açıklanmayan 2 adet daha süpriz oyuna sahip olabilirsiniz.
Eğer Humble bundle bu oyunları ilginizi çekmemiş ise haftalık paketine de bakalım. Sadece 1 dolar ödeyerek Little Inferno, Super Hexagon, ve Natural Selection 2 oyunlarına sahip olabilirsiniz. 6 dolar öderseniz Critter Crunch, PixelJunk Monsters Ultimate ve Hotline Miami oyunlarıyla soundtracklarına sahip olabilirsiniz.
Humble Bundle ın diğer indirimleri ise;



İndie Royale

$5.22 ödeyerek Defense Technica, Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure, Stronghold Crusader HD, BlackSoul: Extended Edition, Angvik, Zombies On A Plane, and Space Ranger – Arcade Shooter Kit oyunlarına sahip olabilirsiniz. $7.00 öderseniz albümlerinede sahip olabilirsiniz.


Steam

Geldik indirim denince akla gelen platforma.




::Haftalık indirimlerden hangi oyunları aldınız ?


KAYNAK
 
Üst