Samsung note 1 n7000 mi discovery mi yardim

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buyuk ekran istiyorum butcem zorlaya zorlaya 600 tl daha cikamiyorum. Ikinci el note mu almaliyim gmd mi? Guya 16gb gmd de sarj soketi sorunu bulunmuyordu ama sikayet kayniyor nette. O yuzden biraz cekiniyorun gmd den. Sizce ne yapmaliyim

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gmd nin sadece ilk serisi sorunluydu galiba onun icin simdi alirsan sorun olmaz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gmd ya da huawei g610 sifir dusun derim

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gmd nin sadece ilk serisi sorunluydu galiba onun icin simdi alirsan sorun olmaz

Ama hocam sikayetvar sitesinde 16gb modelininde soketinin bozuldugunu belirtmis bazi kisiler cok kafam karisik

system_burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note serisi her konuda öne çıkan bir ürün ben 2 kullanıyordum geçtiğimiz salı 3 aldım başarılı modeller problemsiz ve tüm isteklerine fazlasıyla cevap veriyor.

thepope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 1 kullanıyorum istediğini sorabilirsin. Performans olarak her iki telefon da aşşağı yukarı aynı. Note alırsan custom rom seçeneğin discovery'ye göre daha fazla olur. Bunun haricinde Gm discovery'yi uzun süre kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım. Ama benim için büyük ekran önemli diyorsan note iyi bir seçim olur.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 1 alma kulandım acayıp kasma var eski telefon oldugu ıcın bataryaları çok hızlı bıtıyor ayrıyetten, 4.1.2 versiyonunda donmalar yasıyorsun mesela film izliyorsun ses donuyor çok sıkıtnısı var, gmd al.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 1 e güncelleme gelmez ve 4.1.2 ile stabil değil. Eğer 2.3.6 kullanacaksan note daha iyi olur. Ama s3 kullanıcısı olarak samsunga bulaşma derim. Arkadaşımda gmd var fakat şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmamış ve şuana kadar tam sayısını bilmesemde 200.000 i aşmış satışı var gmd nin, forumlarda ise maksimum 1000 kişi bulursun sorunlu olanları. Sarj soketini anakarta bağlayan 2 pin varmış ve zorlayınca bunlar kırıldığından aslında anakart ücreti alınması gerekirken 50 tl ye değişimi makul. Hiç olmasa daha iyi tabiki ama teknoloji şans işi.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 1 kullanıyorum istediğini sorabilirsin. Performans olarak her iki telefon da aşşağı yukarı aynı. Note alırsan custom rom seçeneğin discovery'ye göre daha fazla olur. Bunun haricinde Gm discovery'yi uzun süre kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım. Ama benim için büyük ekran önemli diyorsan note iyi bir seçim olur.

Gercekten 4.1de kasiyor mu donuyor mu ya da ne kotu yonu var ? Ben s2kullaniyorum ondanda ayni donanim var ve ayni yazilim var ama s2de oyle bir donma kasma yasamadim bunda nasil oluyor ? Bide sarj durumu nasil acaba detayli bilgi verirmisin

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
3 sene olmuş note n7000 çıkalı kasması normal GM Discovery öneririm alabilirsen 16GB lik al :)

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 1 kullanan başka kimse yok mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Devamlı telefon değiştiren biri olarak en son note 1 aldım. Bu telefonda kalayım derken sıvı teması oldu saçma bir nedenle ama bu da telefondan soğumama neden olmadı. Sanırım nazar değdi desem yeridir her gören o ney ya öyle kaç para vs sorular soruyorlar.:biggrin: Sana tavsiyem note almam biraz kasıyor ama insan gibi kullanmıyorum telefonu o yüzden sanırım. Sonuçta ismi var telefonun note alabilirsin.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kafam karisiyor neden donuyor ki donanimi cok vasat degil

thepope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kafam karisiyor neden donuyor ki donanimi cok vasat degil
bende galaxy note var kardeşimde galaxy s2 4.1.2 sürümünde galaxy s2 daha hızlı çalışıyor.Ekran çözünürlüğü 800x480 olduğu için. Note da 1280x800 ekran var bu nedenle s2 ye göre biraz daha yavaş çalışıyor. Ama bana sorarsan büyük ekran mı yoksa hız farkımı diye ben büyük ekran derim. Şu videoyu izlersen bi fikir sahibi olursun diye düşünüyorum.
http://shiftdelete.net/galaxy-note-icin-android-4.1.2-kurulumu-41454.html

Bunun yanında ekranı parlaklık olarak s2 den biraz daha iyi ekran görüntüsü de aynı şekilde.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Buyuk ekran istiyorum butcem zorlaya zorlaya 600 tl daha cikamiyorum. Ikinci el note mu almaliyim gmd mi? Guya 16gb gmd de sarj soketi sorunu bulunmuyordu ama sikayet kayniyor nette. O yuzden biraz cekiniyorun gmd den. Sizce ne yapmaliyim

Note 1 de yanı n9000 de bayagı donma kasma ve pıl sorunu yasarsın.Bende gmd al.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler. htc desire 500 aldım ıkıncı el onu kullanıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tesekkurler. htc desire 500 aldım ıkıncı el onu kullanıyorum