Xperia Z1 android 4.4.2 güncellemesi

teenwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün 4.4.2 güncellemesini kurdum :) görüntü anlamında biraz değişim var beklediğim 4k kayıt özelliği gelmedi :( peki 4K vide kayıt özelliği gelicekmi z1 e

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar bugün 4.4.2 güncellemesini kurdum :) görüntü anlamında biraz değişim var beklediğim 4k kayıt özelliği gelmedi :( peki 4K vide kayıt özelliği gelicekmi z1 e
Gelmedi ama XDA da portlarlar güncelleme biraz yaygınlaşsın

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=352172]teenwolf[/MENTION] iyi denk geldim bişey soracaktım.
Şimdi z1de 4.4 ile beraber kullanılabilir ram miktarı kaç? Ve 4.3 te iken kaçtı? Artmışmı arttıysa ne kadar artmış merak ettim.

teenwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim o dediğin muhabbete 4.3 deyken hiç bakmadım :)
şimdi 4.4 de 1.1 Gb kullanımda 610 Mb boş diyor kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadas bişiy sorcam babamla aynı gün aldık z1 leri ona güncelleme geldi 6 gün kadar oldu bana daha gelmedi neden bi bilginiz varmı

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadas bişiy sorcam babamla aynı gün aldık z1 leri ona güncelleme geldi 6 gün kadar oldu bana daha gelmedi neden bi bilginiz varmı
Bölgelere , imei numarasına ve operatöre göre dağıtım süresinde küçük değişiklikler olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bişe sorucam ya yardımcı olursanız sevinirim experia z1 in güncellemesi yayınlanmış ama telefona gelmedi daha pc ye bagladıgımda güncel diyor ne yapmam lazım ya 4.3 te kaldık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler android 4.4.2 güncelemesinde sorunlar var günceleme gelmediyse daha güncellemeyin biraz daha bekleyin sony 4.4.2 de oluşan sorunları düzelticek günceleme yayınlıcak onu bekleyin hata araştırın yorumları okuyun öyle kurun bn 4.4.2 yi araştırmadan kurdum sorunlardan dolayı garantiye dönderdim android sürümünü 4.3 ü yükleyip tekrar gönderdiler 4.4.2 sorunları sesin haporlerden cıkması gerekirken avizeden çıkması - kamerada bulanıklıklar - telefonda donma ve cok sık uygulama hatası - wifi yada mobil veriye bağlanamama bu sorunlardan birkaç tanesi oluyo kesin özellikle ses sorunu çoğu kişide var bence yüklemeyin 1 ay kadar 4.3 de kalın ve 4.4.2 kulanıcı yorumlarını araştırın :thumbup1: