TosunPasaa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
Kitap tavsiyesi için önerebileceğiniz bir site,blog var mıdır peki?
Kitap incelemeleri yapan bir platform olsa fena olmaz.
neokur.com var. Tavsiye edebilirim.
Kitap tavsiyesi için önerebileceğiniz bir site,blog var mıdır peki?
Kitap incelemeleri yapan bir platform olsa fena olmaz.
OK bunlarada bi göz atayım :thumbup1:"Şahane hatalar" serisi var , her kitabi ayri bi hayat. Bi ozelligi ise normal dumduz okumuyosun. Simdi nasil oldugunu anlatamicam ama internetten fln bakin derim. 3 kitabini aldim D&R dan , fiyatta makul. Oneririm
Şu an itibari ile OLASILIKSIZ ıda bitirdik :thumbup: Gerçekten kitap müthişmiş.Tabi ilk 50 sayfa vede sırf bilim ile alakalı olan yerler biraz sıkıcıydı ama geri kalan yerler müthişti.Yazarın başka bir kitabı daha varmış lakin belki ilk kitaptan düşük kalır diye okumak istemiyorum.Birde kitap bitince insanda bi hüzün oluyor beDavid Caine ve Navayı bir daha göremeyeceğim:unsure:
Umarım dediğiniz gibi olurEmpati kitabı ikinci kitap oku pişman olmazsın o derece güzel kitap
Umarım dediğiniz gibi olurŞunuda sormak istiyorum empati felsefe yönü ağır basan bir kitapmı eğer öyle ise okumayı düşünmüyorumda
O zaman ben almayayım :sneaky2:Felsefe bilim psikoloji yönü ağır basan bir kitap.
Bay P var biraz ince bi kitap bi çırpıda okursun tavsiye derim![]()
Bi göz atayım şimdilerde AKLINDAN BİR SAYI TUT kitabını okuyorum oda güzel ama sırf Aksiyon bekleyenler için tavsiye etmem
Aklından bir sayı tut bu mu aksiyon dolu?
Sırf aksiyon bekleyen ler boşuna okumasın demek istemiştim aslında
%80 polisiye+gizem %20 aile-dram şeklinde diyebilirim.Ama ismi hoşuma gitmedi ismini ilk olarak baktığında GİZEM-FANTASTİK sanarsın ama alakası yok.Sanki çok satsın diye yapılmış gibi :thumbdown: Ama kitap hoşuma gitti hatta kitabın sonlarına doğru olan kısmını gece yarısı okumamdan dolayı tırstım diyebilirim:mrgreen:Hee anladım, ben o kitabı okumadım ama tavsiye eden vardı tam olarakn asıl bir kitap anlamadım![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
%80 polisiye+gizem %20 aile-dram şeklinde diyebilirim.Ama ismi hoşuma gitmedi ismini ilk olarak baktığında GİZEM-FANTASTİK sanarsın ama alakası yok.Sanki çok satsın diye yapılmış gibi :thumbdown: Ama kitap hoşuma gitti hatta kitabın sonlarına doğru olan kısmını gece yarısı okumamdan dolayı tırstım diyebilirim:mrgreen:
Nasıl bir kitaptır beğendiğiniz bir kitap mıOyunbaz - Wulf Dorn
Beğenmesem onermezdimNasıl bir kitaptır beğendiğiniz bir kitap mı