Kitap tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kestal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
"Şahane hatalar" serisi var , her kitabi ayri bi hayat. Bi ozelligi ise normal dumduz okumuyosun. Simdi nasil oldugunu anlatamicam ama internetten fln bakin derim. 3 kitabini aldim D&R dan , fiyatta makul. Oneririm

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
"Şahane hatalar" serisi var , her kitabi ayri bi hayat. Bi ozelligi ise normal dumduz okumuyosun. Simdi nasil oldugunu anlatamicam ama internetten fln bakin derim. 3 kitabini aldim D&R dan , fiyatta makul. Oneririm
OK bunlarada bi göz atayım :thumbup1:

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Şu an itibari ile OLASILIKSIZ ıda bitirdik :thumbup: Gerçekten kitap müthişmiş.Tabi ilk 50 sayfa vede sırf bilim ile alakalı olan yerler biraz sıkıcıydı ama geri kalan yerler müthişti.Yazarın başka bir kitabı daha varmış lakin belki ilk kitaptan düşük kalır diye okumak istemiyorum.Birde kitap bitince insanda bi hüzün oluyor be :( David Caine ve Navayı bir daha göremeyeceğim:unsure:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Şu an itibari ile OLASILIKSIZ ıda bitirdik :thumbup: Gerçekten kitap müthişmiş.Tabi ilk 50 sayfa vede sırf bilim ile alakalı olan yerler biraz sıkıcıydı ama geri kalan yerler müthişti.Yazarın başka bir kitabı daha varmış lakin belki ilk kitaptan düşük kalır diye okumak istemiyorum.Birde kitap bitince insanda bi hüzün oluyor be :( David Caine ve Navayı bir daha göremeyeceğim:unsure:

Empati kitabı ikinci kitap oku pişman olmazsın o derece güzel kitap

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Empati kitabı ikinci kitap oku pişman olmazsın o derece güzel kitap
Umarım dediğiniz gibi olur :) Şunuda sormak istiyorum empati felsefe yönü ağır basan bir kitapmı eğer öyle ise okumayı düşünmüyorumda

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
"Sherlock Holmes - Suç detayda saklıdır." On numara kitaptır.

nobelkitap_com_57480.jpg

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Şimdide AYNI YILDIZIN ALTINDA isinli bir kitap aldım.Bayağı güzel ama bizim gibiler için aksiyon-gerilim kitaplarının yeri ayrı :thumbup1:

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bay P var biraz ince bi kitap bi çırpıda okursun tavsiye derim :)

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bay P var biraz ince bi kitap bi çırpıda okursun tavsiye derim :)

Bi göz atayım şimdilerde AKLINDAN BİR SAYI TUT kitabını okuyorum oda güzel ama sırf Aksiyon bekleyenler için tavsiye etmem

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hee anladım, ben o kitabı okumadım ama tavsiye eden vardı tam olarakn asıl bir kitap anlamadım :)
%80 polisiye+gizem %20 aile-dram şeklinde diyebilirim.Ama ismi hoşuma gitmedi ismini ilk olarak baktığında GİZEM-FANTASTİK sanarsın ama alakası yok.Sanki çok satsın diye yapılmış gibi :thumbdown: Ama kitap hoşuma gitti hatta kitabın sonlarına doğru olan kısmını gece yarısı okumamdan dolayı tırstım diyebilirim:mrgreen:

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1

%80 polisiye+gizem %20 aile-dram şeklinde diyebilirim.Ama ismi hoşuma gitmedi ismini ilk olarak baktığında GİZEM-FANTASTİK sanarsın ama alakası yok.Sanki çok satsın diye yapılmış gibi :thumbdown: Ama kitap hoşuma gitti hatta kitabın sonlarına doğru olan kısmını gece yarısı okumamdan dolayı tırstım diyebilirim:mrgreen:

o derece :D ben bi kitapta dram aile sevgi gibi konuları hayatta sevmem o yüzden vazgeçtim, açlık oyunlar ve zar adam kafamı çok karıştırdı ikisini de hem çok beğeniyorlar hem sıkılıyorlar nasıl iş anlamadım :D
dan brown dan cehennemi tavsiye ettiler okudum yarısına geldim sıkıldım bıraktım ona güzel demişlerdi film gibi ama pek hoşuma gitmedi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bu arada UÇURTMA AVCISI ve Bin Muhteşem Güneş ide bitirdik Uçurtma avcısını şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatımda okuduğum en güzel 3 kitpdan biri.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar bu uyumsuz serisi nasıl iyi mı şöyle eylül ayına yaklaşıyoruz.Yazın hiç kitap okumadım kitap okuma sezonunu açayım diyorum [emoji3]

Tyler_Durden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stephen King'in tüm kitaplarını öneririm . Under the Doom kitabı güzeldir . Hatta dizisi de vardır .

Tarihi Roman tarzı olarak "Atsız - Bozkurtlar" kitabını öneririm .

swaggieber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl bir kitaptır beğendiğiniz bir kitap mı
Beğenmesem onermezdim :D polisiye-cinayet romani. Bana karışık gelmisti ama kitabi birakamadim. Icine cekiyor sizi. Urperdigim ve agzimin acik kaldığı bolum cok fazla. Yazarın diger kitaplarini okuduysaniz kalitesini anlayacaksinizdir. Kesinlikle okumanizi oneririm.

swaggieber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beğenmesem onermezdim :D polisiye-cinayet romani. Bana karışık gelmisti ama kitabi birakamadim. Icine cekiyor sizi. Urperdigim ve agzimin acik kaldığı bolum cok fazla. Yazarın diger kitaplarini okuduysaniz kalitesini anlayacaksinizdir. Kesinlikle okumanizi oneririm.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
şöyle güzel bir kaç kitap önerir misiniz aksiyon-macera/fantastik/romantizm türlerinde? Afrikalı Leo yu okumayı düşünüyorum nasıl bilen var mı?

şöyle güzel bir kaç kitap önerir misiniz aksiyon-macera/fantastik/romantizm türlerinde? Afrikalı Leo yu okumayı düşünüyorum nasıl bilen var mı?