En iyi Mobil Antivirüs ? ( Android )

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar mobil cihazlar için sizin önerdiğiniz ya da bildiğiniz en güvenilir ve en iyi mobil antivirüs hangisi ? ücretli ya da ücretsiz farketmez.. :)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben norton kullanmıştım... gayet memnundum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AVG gayet kullanışlı.
Dilerseniz diğer programları ve özelliklerini Androidliyim Blog'ta bulabilirsiniz.
Ben ordan indirmiştim

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben ESET kullanıyorum türkçe, ücretli ama sistemide yormuyor, ram kullanımı çok az, tavsiye ederim.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bitdefender 6 ay ücretsiz verdi diye kullanıyorum, yoksa androidde antivirus bana göre gerenksiz. Ama bitdefender tavsiye ederim arka planda 7 mb ram tüketiyor sadece.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gereksiz.
Bir ara Dr.Web kullanmıştım.
Şu an hiç bir şey kullanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
androiddeki en iyi antivirüs androidin kendisidir:) 3yıldır kullanıyorum tek bir virüs bile girmedi. playstore dışından kurmadığım oyu, program kalmadı. telefonuna virüs giren arkadaşlar da varsa deneyimlerini paylaşırsa belki de virüs oladığı anlaşılacaktır.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky Internet Security'de eklenmiş Android Markete Türkçe olarak. Denedim arayüzü gayet güzel. Özellikle Çağrı ve Sms engelleme sistemi hoşuma gitti.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
eset mobile antivirüs yükledim ve programı parolasız kaldıramıyoruz. Yani önüne gelen telefondan antivirüsü hemen öyle silemez ve uygulama yöneticisinde de görünmüyo sadece antivirüsün arayüzünü açınca kendi belirlediğiniz şifreyi girince kaldırabiliyosunuz bu yönüyle eset'i çok beğendim. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar esetin ücretli olanını google playde bulamadım. ücretsiz olanı çıkıyor. ücretli olanına nerden ulaşabilirim.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
arkadaşlar esetin ücretli olanını google playde bulamadım. ücretsiz olanı çıkıyor. ücretli olanına nerden ulaşabilirim.

Eset'in kendi sitesinden bulabilirsin veya google playdan indirip telefona kurunca premium satın al falan yazıyor ordanda tıklayıp kredi kartıyla satın alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence clean master gercekten cook super hatta google play storeden idirebilirsiniz