Twitter'a Giriş İçin 3 Yöntem [Video Anlatım+ Türkçe-İngilizce Açıklama]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstdrsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kapak.jpg

Twitter'a nasıl nasıl giriş yapabileceğinizi gösteriyorum. Bu videoda üç farklı yöntem gösteriyorum, bunlardan iki tanesi şuan için çalışıyor fakat Dünya'da bir ilki başarıp Google DNS'lerini engellediğimiz için DNS yöntemi çalışmıyor. Umarım bu video sadece bizim için değil, "özürlü" internete sahip olan tüm internet yoldaşlarımız için faydalı olur. İnternet bir köy veya kasaba değildir, keyfinize göre yasak getiremezsiniz.

Video'da Host dosyasına eklenen yazılar/Added to Host File;

199.59.150.7 twitter.com www.twitter.com
199.59.148.12 t.co www.t.co

Subject/Konu: Ülkemizde erişimine yasak getirilen Twitter'a giriş, Twitter'a nasıl girilir? /Entire Twitter or another banned websites.

Time/Süre:
2:28 dk

Using Program/Kullanılan Program:
Google Chrome ve/and Notepad

Benefits/Faydaları:
Engellenen sitelere giriş yapabilmek için kullanabileceğiniz 3 farklı yöntemi öğrenebilirsiniz, bunlardan iki tanesi Twitter için şuanlık çalışmakta./ You learn how to entire banned websites, 3 ways, but DNS changing is don't work in Turkey. VPN and Host file ways are working at the moment.

[video=youtube;tS_dKp3te24]https://www.youtube.com/watch?v=tS_dKp3te24[/video]

Kaynak: http://www.iyisimi.org/?p=3106

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ne kadar meraklısınız şu illete ,dış ülkeler bizi kıyı mahalle gibi görüyor istediklerimizi yaptıramıyoruz sizde girin ki onlara destek olun helal valla size.

Reaksiyon puanı
4
Ne kadar meraklısınız şu illete ,dış ülkeler bizi kıyı mahalle gibi görüyor istediklerimizi yaptıramıyoruz sizde girin ki onlara destek olun helal valla size.
Ülkeler arası diplomasi ile web sitelerine erişim arasında herhangi bir bağlantı yok. Gerici ol da nasıl olursan ol.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende biliyorum Twitter' ın bizim Hükümetimize olan tutumunu. İnşallah birkaç gün içinde akılları başlarına gelir de böyle bir olayla tekrar karşılaşmayız.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ülkeler arası diplomasi ile web sitelerine erişim arasında herhangi bir bağlantı yok. Gerici ol da nasıl olursan ol.
Nasıl yokmuş acaba,Peki ne ile var geçici engellendi diye nasılda ayaklandılar gözünüzü açında görün bunları ben yasaklansın dmeiyorum kalıcı zaten kafanı yorma sen.

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AÇIKLAMA:Arkadaşlar, SDN Forum yöneticileri yazıya eklediğim kişisel yorumumu ve İngilizce açıklamamı silmiş bulunmaktadır. Orijinal içerik için kaynak linke göz atabilirsiniz, SDN yönetimini de daha özgür bir ortam oluşturmaya davet ediyorum.

İyi akşamlar.

Mesut Dursun

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Teknoseyir paylaşmıştı sanırım ordan alıntı yapmışsınız.