Note 3 mü, Z2 mi?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dostum eğer LTE bulursan NOTE 3 derim. Ama LTE alma şansın yoksa Note 3 türkiye versiyonunda kullanılan işlemci pek iç açıcı değil, tavsiye etmem. Onun yerine Z2 al daha iyi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
aklıma gelmemişti evet bende denedim z1i arkadaşımdan aldım güneşe tuttuk iyice ekranı hiç göremez oldum nerdeyse parlaklık yüzde yüz olmasına rağmen note3 daha başarılı bu konuda zaten z1i sony niye bu işe girdi anlamış değilim su geçirmezlik çokmu lazım çokmu gerekli madem çok gerekliyse 2 versiyon telefonu birini su gerçirmez birini su geçiren yap fiyat politikanıda buna göre ayarla
Su Geçirmezliğin esas etkisi ekrandan çok çerçeveye oluyor malesef yeni modelde ips ekranı koyunca düzelmiş pek sorun yok gibi gözüküyor
z1in zaten serilerinin çoğunda sarımtrak panel sıkıntılarıda vardı artık bırakmaları lazımdı tft paneli cidden görüntü kalitesi olarak gerideydiler

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Sony daha hoş geliyor bana, z2 seçebilirsin :)

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler an itibariyle note 3 almış bulunmaktayım inşallah sorun yaşamam hepinize teşekkürler :D

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arakadaşlar yorumlarınız için teker teker teşekkür ederim.. Dün gittim ve note 3ümü aldım inşallah sorun yaşamam hepinize tekrar teşekkürler :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Büyük hata yaptın birde tr versiyonunu aldıysan dahada büyük hata yaptın, telefon değil fayans aldın. Şimdi kafan rahat note 4 çıkıp sizi smasung dımdızlak bırakınca asıl kıyamet kopacak...
(fanboy değilim iphone kullanıyorum)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben suudi arabistandan telefon getirmeyi düşünüyorum. Note 3 LTE (9005) mi yoksa Z2 mi almalıyım karar vermedim. Z2 yaklaşık 1250 lira Note 3 4G LTE'de öyle. Note 3 LTE alsam Türkiyede kullanırken sıkıntı yaşar mıyım? Biraz bilgi verir misiniz lütfen?

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben z1 compact aldım

hoparlol ses kalıtesı super
kulaklık ses kalıtesı harıka ses cızgısı yarıyı gecınce kulaklarınızı yuksek ses bozar dıye uyarı verıyor ayrıca da haklı ses cok yuksek kulaklıgı takınca dısardakı hıcbır sesı duymuyosunuz yarım cızgıde
ahıze ses kalıtesı zaten tartısılmaz ılk defa gurultulu is ortamında karsıdakının sesını karsımda konusuyormus gıbı duyuyorum.. beyaz poset ıcınde kullanıyorum ısyerınde el kırlı oluyor dıye dokunmatık mukemmel ıslıyor..
sarj konusuna gelınce normal kullanıda dun gunduz 15 ten suan 09.14 e kadar ınternet kamera muzık vs kucuk dosya ındırme ve hala 2 saattır hoparlol den son ses muzık calıyor sarj %58 sony ıle ılk defa kafam bu kadar rahat.. ve sony pc companıon ıle kablosuz baglantı secenegı de hosuma gıttı usb kablosu tak tıkar derdı pc telefonu tanmama derdı gıbı vs yok. kamerasına gelınce on kamerası casper vıa a3216 nın 8 mp arka kamerası ve gm dıscovery nın 8 mp arka kamerasından daha kalıtesı.. casper kullandım bılıyorum gm de babam da var aynı gun aldık

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Xperia özelleştirmelerini ve Sony'nin hizmetlerindenfaydalanmak istersen z1 al.özellik olarakta herşey ortada.Vallahi samsung lanet olası bir firma Note 3 alma hele hele türkiye versioyununu

YANKI.S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle z2 ben z1 i kullanmıştım bi ara gerçekten sony farkını hissettiriyor hem performans olarak hem ek özellikler hemde yazılımsal üstünlük olarak sony farkı denen bir şey var su geçirmez olması ile mükemmel bir özellik duşta müzik :) dinleme gibi bir şansın oluyo. Daha ayrıntılı bilgi için bu siteyi ziyaret et de bence kesin z2 al yani

http://kiyas.la/en/cell-phone/compare/Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-vs-Sony-Xperia-Z2

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle öyle servisi sıkıntı bende xperia z vardı 4 kere bozuldu en sonunda gittim dün ve bi tane note 3 aldım allah korusun beni sony den artık illallah ettim servisten 1.5 ayda gelmişti en son kullanıcı hatası diye yolladı teleservice o kadar bekledikten sonra. Sonra tekrar yolladım yapılıp geldi