Google play sorun

crazy boy 32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum rootluydu ve google play açılmadı Ben de rootu sildim ancak hayla açılmıyor biri bana eğer telefonun rootluysa hosts etc dosyasını sil demişti ancak ben bu dosyayı bulamadım bu dosya tam olarak nerede veya hayla duruyomudur telefonuma format atmama rağmen google play e kayıd olamıyorum asdfghjklm32 yazsam bile lütfen çok acil

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
telefonunun marka ve modelini yazarmısın

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Google play store durduruldu hatası mı alıyorsun.

crazy boy 32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonuma google play in bağlantı yok hatası verdiği için format attım ama şimdide kayıd olamıyorum her kullanıcı adını denedim ancak olmuyor android veri hizmeti kullanılamıyor yada bağlantıda bir sorun var diyor ben denedim başka ağlardada internetin olmasına rağmen google play bu hatayı veriyor lütfen yardım edin

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben telefonuma google play in bağlantı yok hatası verdiği için format attım ama şimdide kayıd olamıyorum her kullanıcı adını denedim ancak olmuyor android veri hizmeti kullanılamıyor yada bağlantıda bir sorun var diyor ben denedim başka ağlardada internetin olmasına rağmen google play bu hatayı veriyor lütfen yardım edin
reklamları kaldırmak için bir uygulama kurmuş muydun adfree luckypatcher falan

DesteX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google play hacklenmişti geçenlerde tek sen değil kimse kayıt olamıyordu tekrar gir sorun düzelmiş olmalı :)