Karşı mağazaya internet....

MaviOkyanuSs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Çok acil bir müşterime kurulum yapmam gerekiyor bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ofiste Zyxel P-660HN-F1Z modem var. Ofisin en dip köşesinde duruyor. Bu interneti caddenin karşısındaki yeni açılan mağazayada ulaştırmam gerekiyor. Daha önce hiç repeater gibi özellikleri kullanmadım. ofiste cam kenarına modemden eternet kablosu ile access point bağlasam caddenin karşısındaki mağazayada repeater özelliği oaln menzil genişletici koysam işimi görürmü hangi markaları almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

MaviOkyanuSs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlari alirsam modem tarafindakine eternet kablosu ile baglayacagim dimi. Ayrica ayarlari nasil yapiliyordur. Uzerindeki tusa basarak vsvs diye okumustum bir yerde dogrumu

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bunlari alirsam modem tarafindakine eternet kablosu ile baglayacagim dimi. Ayrica ayarlari nasil yapiliyordur. Uzerindeki tusa basarak vsvs diye okumustum bir yerde dogrumu

İçinde bir kaç çalışma senaryosu var. Sen noktadan noktaya olan senaryoyu seçeceksin. Sabit ip verip, mac adreslerinden antenleri birbirine tanıtacaksın.

Fiziksel olarak tamamen ayrı olan iki networke ethernet ile takıp birbirlerine çevireceksin. Modeme veya networke bağlı herhangi bir switche takabilirsin.

connaught

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Çok acil bir müşterime kurulum yapmam gerekiyor bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ofiste Zyxel P-660HN-F1Z modem var. Ofisin en dip köşesinde duruyor. Bu interneti caddenin karşısındaki yeni açılan mağazayada ulaştırmam gerekiyor. Daha önce hiç repeater gibi özellikleri kullanmadım. ofiste cam kenarına modemden eternet kablosu ile access point bağlasam caddenin karşısındaki mağazayada repeater özelliği oaln menzil genişletici koysam işimi görürmü hangi markaları almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

mesafe engel kot farkı görü vs bunları belirtin yeter

MaviOkyanuSs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

valla hocam dün yanlış ürünleri almışım sanırım yapamadım. şimdi gidip senin dediğini değilde bir üst modeli var. tplink 7210N modeli bunu alıcam. öyle denicem karşı tarafada tplink tl-wa901nd access point takıcam öyle denicem sizce nasıl olur ?

yani zyxel p660hn-f1z modem
cam kenarna tplink 7210n
karşı mağazaya tplink tl-wa901nd takıcam.

wa901nd 7210n i görücek şekilde ayarlıcam dimi ?

MaviOkyanuSs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kurulumları yaptım internete de girdim fakat;
bu ofisin cam kenarına koyduğum tplink 7210n AP Client Router yaptım,
karşı mağazaya koyduğum tplink tl-wa901nd Bridge with AP yaptım. Çok hızlı bir şekilde internete eriştim ama ofisteki zyxel p660hn-f1z modeme bağlı olan server pc ve fotokopi cihazına ağ üzerinden erişemedim. Ağda gözükmüyorlar. Karşı mağazadayken servere nasıl ağ üzerinden erişicem arkadaşlar.