ranegade95
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İpad Air almayı düşünüyorumda herkes İpad Mini alıyor sebebi ne daha küçük olduğu için mi :glare:
Ben sahsen ipad air aldim kucuk de gelmiyor film izlemesi cok zevkli islemcisi 100 mhz daha onde ve sarji mini retina ya gore azicik daha cok gidiyor bunlar artilari ipad air sanildigi kadar buyuk de degil![]()
usta bu video izlerken altta üstte çıkan siyah çubuklar air da da çıkıyor mu onunda ekran oranı 4:3 galiba? mini de öyle oluyor muş.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ipad mini daha taşınabilir ve oyun için daha uygun olduğu söyleniyor.Boyutu bencede ideal.mesele elinde uzun süre tutacağın için fazla yormazda.
ben de airı düşünebilirdim belki ama fiyat konusuda var tabi.
ben mini almayı düşünüyorum 32 gb alabilirsem onun derdindeyim. +4g lisi. olmazsa 16 ya talim inş. tabi
peki usta videoyu tam ekran yapabiliyoz demi? bildiğim kadarıyla yapılıyor ama bu seferde çözünürlük düşüyor galiba ? bu siyah çubuğa bi çözüm yokmu ya? 4:3 formatında mı bulup izlemeli ya da başka bir çözüm yolu? ben çünkü baya video film filan izlemeyi düşünüyorum .sence çok rahatsız edici oluyor mu o siyah çuubuklar?Evet onda da çıkıyor video formatı ile alakalı
peki usta videoyu tam ekran yapabiliyoz demi? bildiğim kadarıyla yapılıyor ama bu seferde çözünürlük düşüyor galiba ? bu siyah çubuğa bi çözüm yokmu ya? 4:3 formatında mı bulup izlemeli ya da başka bir çözüm yolu? ben çünkü baya video film filan izlemeyi düşünüyorum .sence çok rahatsız edici oluyor mu o siyah çuubuklar?
Rahatsiz edici degil buyutme secenegi var elbette tam ekran oluyor ama sagdan ve soldan hafif kayip oluyor tekrar söylüyorum rahatsiz edici bisey degil
arkadaşlar tamamen tercih meselesi olmasıyla birlikte,şahsen ben ipad mini kullanıyordum,retina ekranlısı çıkınca sattım,yine ipad miniden yana tercih kullandım,ürünüde apple store online dan aldım,benim için önemli olan tek elle tutulabilmesi ve fazla ağır olmaması..
Kesinlikle katılıyorum.Ben sahsen ipad air aldim kucuk de gelmiyor film izlemesi cok zevkli islemcisi 100 mhz daha onde ve sarji mini retina ya gore azicik daha cok gidiyor bunlar artilari ipad air sanildigi kadar buyuk de degil![]()