İpad Air mi alayım yoksa iPad Mini mi?

ranegade95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad Air almayı düşünüyorumda herkes İpad Mini alıyor sebebi ne daha küçük olduğu için mi :glare:

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yani. Benimde ipad mini hoşuma gidiyo. En ideal boyutdur bana göre mini. Ben yatakda film izlemeyi severim telefonumdan izliyorum , alıcak olsam ipad mini alırım.

ranegade95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende tableti film ve dizi izlemek için alıyorum (arada da oyun) ama ipad mini çok küçük geliyor ipad air ideal bence :thumbup1:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben sahsen ipad air aldim kucuk de gelmiyor film izlemesi cok zevkli islemcisi 100 mhz daha onde ve sarji mini retina ya gore azicik daha cok gidiyor bunlar artilari ipad air sanildigi kadar buyuk de degil :)

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tercih meselesi. Hangi boyutu tercih ediyorsan onu al. Ama akıllı telefon ekranlarının günden güne büyüdüğü bir ortamda air almak bana daha mantıklı geliyor.

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sahsen ipad air aldim kucuk de gelmiyor film izlemesi cok zevkli islemcisi 100 mhz daha onde ve sarji mini retina ya gore azicik daha cok gidiyor bunlar artilari ipad air sanildigi kadar buyuk de degil :)

usta bu video izlerken altta üstte çıkan siyah çubuklar air da da çıkıyor mu onunda ekran oranı 4:3 galiba? mini de öyle oluyor muş.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ipad mini daha taşınabilir ve oyun için daha uygun olduğu söyleniyor.Boyutu bencede ideal.mesele elinde uzun süre tutacağın için fazla yormazda.

ben de airı düşünebilirdim belki ama fiyat konusuda var tabi.

ben mini almayı düşünüyorum 32 gb alabilirsem onun derdindeyim. +4g lisi. olmazsa 16 ya talim inş. tabi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
usta bu video izlerken altta üstte çıkan siyah çubuklar air da da çıkıyor mu onunda ekran oranı 4:3 galiba? mini de öyle oluyor muş.

ipad mini daha taşınabilir ve oyun için daha uygun olduğu söyleniyor.Boyutu bencede ideal.mesele elinde uzun süre tutacağın için fazla yormazda.

ben de airı düşünebilirdim belki ama fiyat konusuda var tabi.

ben mini almayı düşünüyorum 32 gb alabilirsem onun derdindeyim. +4g lisi. olmazsa 16 ya talim inş. tabi

Evet onda da çıkıyor video formatı ile alakalı

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet onda da çıkıyor video formatı ile alakalı
peki usta videoyu tam ekran yapabiliyoz demi? bildiğim kadarıyla yapılıyor ama bu seferde çözünürlük düşüyor galiba ? bu siyah çubuğa bi çözüm yokmu ya? 4:3 formatında mı bulup izlemeli ya da başka bir çözüm yolu? ben çünkü baya video film filan izlemeyi düşünüyorum .sence çok rahatsız edici oluyor mu o siyah çuubuklar?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
peki usta videoyu tam ekran yapabiliyoz demi? bildiğim kadarıyla yapılıyor ama bu seferde çözünürlük düşüyor galiba ? bu siyah çubuğa bi çözüm yokmu ya? 4:3 formatında mı bulup izlemeli ya da başka bir çözüm yolu? ben çünkü baya video film filan izlemeyi düşünüyorum .sence çok rahatsız edici oluyor mu o siyah çuubuklar?

Rahatsiz edici degil buyutme secenegi var elbette tam ekran oluyor ama sagdan ve soldan hafif kayip oluyor tekrar söylüyorum rahatsiz edici bisey degil

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tamamen tercih meselesi olmasıyla birlikte,şahsen ben ipad mini kullanıyordum,retina ekranlısı çıkınca sattım,yine ipad miniden yana tercih kullandım,ürünüde apple store online dan aldım,benim için önemli olan tek elle tutulabilmesi ve fazla ağır olmaması..

laroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Air alman tavsiyemdir tablet deyince ekranin biraz büyük olmasi gerektiğini düşünenlerdenim.ama tabiki tercih meselesi. ;)

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tamamen tercih meselesi olmasıyla birlikte,şahsen ben ipad mini kullanıyordum,retina ekranlısı çıkınca sattım,yine ipad miniden yana tercih kullandım,ürünüde apple store online dan aldım,benim için önemli olan tek elle tutulabilmesi ve fazla ağır olmaması..

usta bende inş. aldırcam heyecanla bekliyorum. Deneyimlerini paylaşır mısın? eksik gördüğün yerleri var mı mesela?

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de ipad air ve mini retina arasında kalmıştım ama daha çok evde kullanacağım için ipad air almaya karar verdim. dışarıda iphone 5s yetiyor.

mismis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle ipad air al pişman olmazsın bu zamana kadar niye almamışım dersin...

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bende tek elle tutulmadığı için ipadimi satıp mini retina aldım.
memnunum hem hafif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende kararsız olanlardandım. Eğer taşınabilirlik önemli dersen mini retina derim. Hergün küçük çantamda yanımda taşıyabiliyorum. Büyük ekran taşımak biraz zahmetli oluyor daha öncesinde kullandığım için biliyorum. Genellikle evde veya işyerinde kullanacağım derseniz air daha iyi tercih olur. Ayrıca ekran büyüklüğü çok dert olmuyor. Farkı sadece yan yana koyduğunuzda farkedersiniz. Ben çabuk alışmıştım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar mini ile air arasinda buyukluk acisindan daglar kadar fark yok arada 1.8 inc var yani cok fazla degil ben air tercih ettim memnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tek kelimeyle Air diyorum. Muhteşem bir cihaz. Bende beyazı var. Görünüşü de harika

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben ipad air aldım ancak aynı paraya mini retinanın 32 gb ı alınabiliyor. bence tercih meselesi, ben küçük tabletten hoşlanmıyorum

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Air iyidir ya :) Ben olsaydım kesinlikle Air alırdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPad Air alacam da kaç gb alayım 16gb istiyorumda.
Arkadaşımda iPad Air 16gb varmış yetiyor dedi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
399
ihtiyacına bağlı mesela iphone kullanıyorsan mini alma aralarında çok fark yok, ilk defa tablet alacaksan ipad air 2 al.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kesinlikle katılıyorum.
iPad Air ve Mini'nin ekranında dağlar kadar fark tabii ki yok.
Ben, iPad Air 2'mden de günümün neredeyse yarısını anime izleyerek geçiriyorum ve ekran ne büyük, ne de küçük geliyor. Tam ideal boyutta, iPad Air 2.
Eğer paran varsa iPad Air 2,
Eğer paran yoksa iPad Mini 3 al.
--
iPad Air almayın artık. Alacaksanız Air 2 alın.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ipad pişmanlıktır tepsi gibi ama 4:3 ne film izletir nede oyun oynatır... çöp...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ipad mini'nin kamerası air ile aynı mı,nasıl bilgisi olan var mi