• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Karargaht Ne Yaptın Foruma :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
He bakem ne yaptın foruma :P

wjdq7n.png

Sıkıntı mı var? :)

Bende bir sıkıntı yok.

Dün akşam da aynı muhabbet vardı. Bende akşamda şimdide bi sıkıntı yok. Forumdan kaynaklanmıyor.

Bende hala var sıkıntı.

Kod:
li#search_announcement_ {display:none !important;}
yapmak zorunda kaldım.

Akşam şöyle bir şey oldu bende: mobil dünya kategorisine girip android bölümüne girdim(tapatalk) en başta erenberk moda ait konu vardı ismi yoktu girdim sadece nokta vardı ve sanırım diğer kategorilerde de vardı ama şuan sıkıntı yok.

Gizledim görmüyorum ama sayfa yüklemesi geç oluyor biraz bu duyurular yüzünden, ne oldukları da belli değil.

Ne oluyor abi bu ?

Stylish diye bir eklenti var sayfa üzerinde bazı değişiklikler yapmanı sağlıyor bu da o duyuruları gizleyen kod oluyor.

Gizledim görmüyorum ama sayfa yüklemesi geç oluyor biraz bu duyurular yüzünden, ne oldukları da belli değil.

Stylish diye bir eklenti var sayfa üzerinde bazı değişiklikler yapmanı sağlıyor bu da o duyuruları gizleyen kod oluyor.
Anladım.Sağol :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu sorunu yaşayan 3-5 kişi mi var forumda ?

Bende de aynı sıkıntı var. Berbat bir görüntü kirliliği oluşmuş :)

Bende düzeldi görüntü.Kendi kendine düzelmediyse(:D) teşekkürler [MENTION=25391]keyloger[/MENTION],sana da ilgilendiğin için [MENTION=19025]AliA[/MENTION] :)

Sorun varken heç bi yönetici cevap yazmadı konuma :hammer:
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] :glare:

Biz yine haberi vermişizdir, uğraşmışlardır sen rahat ol. :P