• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

S3 odin sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vasooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok zaten tr hepsinde var.ki zaten sen guncellemk icin kullanicaksin

Suna bak bi indirmeyi dene.bide indirdigin romda da hata olabilir belki baska bi rom denedinmi 4.3 surumde

önce sammobile'dan indirdiğim 4.3 romu denedim olmadı sonra başka bir siteden buldum onuda denedim gene aynı sorunla karşılaştım :)

Bide dedigimi dene olmazsa baska biseyler deneriz anlamaya calisiriz

indiriyorum şuan uploaded'dan. 776 mb bekleriz değil mi hocam :D
hocam olmazsa canınız sağolsun artık yarın servise götürürüm.

Oyle ya keske arastirip deneyerek yapsaydin :):) firmat cekip mi yaptin direkmi

yok format atmadım.bu 2.kies ile güncellemem olacaktı ki 2.cisinde tosladık :) önceden de kararlılık güncellemesi gelmişti kies'ten onu başarıyla aldık.toslamak buna kısmetmiş :D

internet superonline güya fiber fakat yerlerde sürünüyor idm indirip tekrar mı indirmeye koyulsam.

Uploaded oldugu icindir orasi kisitlama koyuyor beklicen mecbur

benim için sıkıntı yok da hocam siz beklemezsiniz diye sıkıntı ediyorum :D

indiremedim 100 mb falan kala hata verdi :)
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Allah Razı Olsun.

birazdan servise götürücem ne demeliyim ki kullanıcı hatası olarak görmesinler ?

aklımdan ''samsung kies programıyla güncellerken , güncelleme tamamlanmadan telefon kendini yeniden başlattı'' demek geliyor yada ''samsung kies programıyla güncellerken , program yüklemeyi durdurdu''

Aynen o sekilde guncellemw yaparken elektrik kesildi telefonda recovert vs yazdi bataryayi cikarttim acilmiyor falan de kardesim

kıl payı servis'i kaçırdım hocam :D kapattık dediler dükkanı pazartesi gidicem.
şuan 4.0.4 rom'unu indiriyorum 418/776 mb oldu kesilmezse İnşallah denicem.
en azından hızlı filemonkey'den indiriyorum :) 1 saatte 422 de şuan.

bu arada hocam bu crc'yi değiştiğimiz'de telefonun sürümü TUR yani türkiye'den bir başka ülkeye ait olacak.sonradan 4.3 stock rom yüklediğimde tekrar o crc TUR olacak mı ? başka ülke olsun istemiyorum.birde benim imei normal klon değil rom değiştiğimizde imei kaybolmuyor değil mi

Yok sikinti olmaz csc de sikinti degil kardes o kadar onemseme hic bisey degisme

736/776 ha gayret :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam bunun için beklemişiz :/

wLj34j.jpg

Tamam olsun kardes sen onu yukle odinden pda ya koyarak

evet denicem genede.
rar'dan çıkarıyorum klasöre.