Ekran kartı önerisi

Bobmarley35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar size bir kaç sorum olacak yardımlarınız için şimdiden teşşekkür ederim.

1-Techpower e ilk girişimde ekran kartı ısısı 41 dereceydi 2 dakikadan az sürede 50 derece yi buldu.
ea7PP7.jpg
[/URL][/IMG]
2-Gördügünüz gibi ekran kartının hızı Mhz si 600 ve 333 bunlar çook az sanırım bunları yükselten bir program varmış hangi program ve nasıl yükseltirim.

Sistemimde bu ekran kartım sistemime göre bayağıı kötü orta fiyat ekran kartı önerilerinizi beklerim.Monitör üm 1920x1080 bu ekran kartı açısından bir dezajantaj sanırım .Sıfır mı alsam yoksa aynı fiyata 2.el daha iyi bi ekran kartı mı alsam o konudada kararsızım :D
xRjEBG.jpg
[/URL][/IMG]
NOT:Su anki ekran kartım Paylasımlı ekran kartı dır

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaslar size bir kaç sorum olacak yardımlarınız için şimdiden teşşekkür ederim.

1-Techpower e ilk girişimde ekran kartı ısısı 41 dereceydi 2 dakikadan az sürede 50 derece yi buldu.
ea7PP7.jpg
[/URL][/IMG]
2-Gördügünüz gibi ekran kartının hızı Mhz si 600 ve 333 bunlar çook az sanırım bunları yükselten bir program varmış hangi program ve nasıl yükseltirim.

Sistemimde bu ekran kartım sistemime göre bayağıı kötü orta fiyat ekran kartı önerilerinizi beklerim.Monitör üm 1920x1080 bu ekran kartı açısından bir dezajantaj sanırım .Sıfır mı alsam yoksa aynı fiyata 2.el daha iyi bi ekran kartı mı alsam o konudada kararsızım :D
xRjEBG.jpg
[/URL][/IMG]
NOT:Su anki ekran kartım Paylasımlı ekran kartı dır

O değeleri yükseletmeye overlock deniliyor, Biostan yapabilirsiniz, Overlock yaparsanız ısı değerleri daha da artacaktır, Ayrıca o ekran kartı 40nm teknolojisiyle üretildiği için ısı değerlerinin boşta dahi yükselmesi normal. ikinci el ekran kartı almanızı tavsiye etmem, Kartta sorun çıkarsa baya uğraşırsınız, Tavsiye için güç kaynağınızın kaç watt olduğunu ve bütçenizi yazın ona göre öneri de bulunalım.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Hazır bilgisayar maduru gibisiniz o yüzden güç kaynağınızında pek iyi olacağını zannetmiyorum ama yinede güç kaynağınıza bir bakmanızı öneririm ve de bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Bunların dışında üstün körü olarak Gtx 750 Ti yi önerebilirim çok az güç tüketen bir kart oyun olarak da memnun eder.

Bobmarley35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xAjYzp.jpg
[/URL][/IMG]
arkadaslar resim net çıkmadı sanırım 230V luk bi güç kaynagı var kasanın dış kısmındada 230 V yazıyor.
Ekran kartı olarak aklımda 200-300 liraya 2. el sağlam bi kart almak var zaten çok yüksek grafiklerde oyunda oynamam.Ama bilgisayarım benim için herşeydir günde saatlerde kullanırım.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
xAjYzp.jpg
[/URL][/IMG]
arkadaslar resim net çıkmadı sanırım 230V luk bi güç kaynagı var kasanın dış kısmındada 230 V yazıyor.
Ekran kartı olarak aklımda 200-300 liraya 2. el sağlam bi kart almak var zaten çok yüksek grafiklerde oyunda oynamam.Ama bilgisayarım benim için herşeydir günde saatlerde kullanırım.

O güç kaynağına şu an ki ekran kartınızdan farklı bir ekran kartı tavsiyesi yapılmaz.. Ekran kartıyla birlikte yeni bir güç kaynağı da almanız gerekiyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/hd77...amd-radeon-dx111-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/tauro-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haco 230v şebeke voltajıdır. etiketin en altında "regular: 200w-peak 250w" yazıyor yani maksimum 250watt bir güç kaynağı bu. şu anki piyasada gerçekten zayıf kalıyor.

Bobmarley35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O güç kaynağına şu an ki ekran kartınızdan farklı bir ekran kartı tavsiyesi yapılmaz.. Ekran kartıyla birlikte yeni bir güç kaynağı da almanız gerekiyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/hd77...amd-radeon-dx111-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/tauro-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi.html
Bu ürün iyi gibi ama monitörümün 1920x1080 olması performans düşüklügüne neden olur gibime geliyor.bide kaç yıl götürür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En az kaç W istiyor Gtx750 Ti
Bide 1920x1080 çözünürlükte işimi görür mü

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
En az kaç W istiyor Gtx750 Ti
Bide 1920x1080 çözünürlükte işimi görür mü

500 watt ve üzeri bir güç kaynağı ile kullanın. FULL HD çözünürlük de günümüz oyunlarının hepsini high ayarlar da oynatır, Benim tavsiyem R9 270 almanız, hem daha performanslı hem de overlock potansiyeli çok daha yüksek. GTX750 ti çok az güç harcıyor kaliteli 400 watt bir güç kaynağı ile de kullanılabilir.