Abilerim yaşım 17 , olayı kısaca özet geçeyim yazın yurtdışından S4 aldım (9505) yani avrupa modeli neyse kullandık biraz batarya şişti genel problemmiş gittim servise samsung servisine bu cihaz türkiye için desteklenen model değil ücret alırız dediler neyse eve geldim vermeden parayı aradım mediamarkt'ı ve samsungu tekrar yok olmuyo falan dediler ama alınan yerdeki mediamarkt ta kağıt vermiş o kagıtla garanti oluyomuş onuda kabul etmediler neyse
Ben bataryayı alalı 2-3 ay oluyor 80 tl ücret ödedim ama aklıma yeni geliyor verilen batarya 9500 bataryası kagıtta yazıyor abi madem sen 9505 diye destek vermiyorsun neden bana 9500 bataryası veriyorsun diye hakkımı arasam bi sonuca ulaşabilir miyim ? üstünden süre geçti ama haklı oldugumu düşünüyorum. Acil bilgilendirin beni
Ben bataryayı alalı 2-3 ay oluyor 80 tl ücret ödedim ama aklıma yeni geliyor verilen batarya 9500 bataryası kagıtta yazıyor abi madem sen 9505 diye destek vermiyorsun neden bana 9500 bataryası veriyorsun diye hakkımı arasam bi sonuca ulaşabilir miyim ? üstünden süre geçti ama haklı oldugumu düşünüyorum. Acil bilgilendirin beni