S
SDN Okuru
SDN Okuru
ftf dosyası bulunmuyo ya kafayı yicem
dostum bu link kırıkta Turkcell romu olmayanını arıyorumda link varsa yardımcı olabilr msn
dostum bu link kırıkta Turkcell romu olmayanını arıyorumda link varsa yardımcı olabilr msn![]()
Teşekkürler dostum ben en son sürümü alıp rootlu telefonu flashlasam olur demi sadce sonra tekrar rootlamam gerek sonırım ?
Bootloader unlock allowed : Yes bootloader kilidi açık değil ama açılabilir demek. şuan güncelleme yükleyebilir, onarma yapabilirsin . Ama bl açık olduğu zaman yapamazsın.Arkadaşlar telefonumun bootloader kilidi açık.Kapatmak için burada Moderatörün anlattığı işlemleri uyguladım. 14.maddedeki şekilde gösterilenler aynen çıktı. Fakat telefomunda halen Bootloader kilidi açık "Bootloader unlock allowed :Yes" olarak görünüyor. 6.2.B.1.96 güncellemesini telefon veya update serviceden alamıyorum.Bootloader açıkken günceleleme veya onarma yapabilirmiyim.Telefonda halen 6.2.B.0.200 yüklü durumda.
Bootloader unlock allowed : Yes bootloader kilidi açık değil ama açılabilir demek. şuan güncelleme yükleyebilir, onarma yapabilirsin . Ama bl açık olduğu zaman yapamazsın.