Xperia S Bootloader Kilidini Kapatma - Orjinal Android 4.0 Romu yükleme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ya benm xperia s telefonum var ve foto cekiminde denklanşör sesi kapanmıp ve telefonun secenekler menüsünde de öle bi secenek yok ne yapm grekiyo yardım eder misiniz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Teşekkürler dostum ben en son sürümü alıp rootlu telefonu flashlasam olur demi sadce sonra tekrar rootlamam gerek sonırım ?

aynen hocam. bunu yükleyince root silinir. tekrardan root yaparsın olur biter :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun bootloader kilidini kapatacaktım şuanda telefon açılışında dalgalar geçerken donup kapanıyor format atmak istiyorum üçkez üstüste titriyor fakat logo gelmiyor ne yapmalıyım?

KaLocRo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Botloader kilidini kapadikdan sonra oficcal rom flashlaman gerekiyor. JB , Ics filan.

muhsin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonumun bootloader kilidi açık.Kapatmak için burada Moderatörün anlattığı işlemleri uyguladım. 14.maddedeki şekilde gösterilenler aynen çıktı. Fakat telefomunda halen Bootloader kilidi açık "Bootloader unlock allowed :Yes" olarak görünüyor. 6.2.B.1.96 güncellemesini telefon veya update serviceden alamıyorum.Bootloader açıkken günceleleme veya onarma yapabilirmiyim.Telefonda halen 6.2.B.0.200 yüklü durumda.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar telefonumun bootloader kilidi açık.Kapatmak için burada Moderatörün anlattığı işlemleri uyguladım. 14.maddedeki şekilde gösterilenler aynen çıktı. Fakat telefomunda halen Bootloader kilidi açık "Bootloader unlock allowed :Yes" olarak görünüyor. 6.2.B.1.96 güncellemesini telefon veya update serviceden alamıyorum.Bootloader açıkken günceleleme veya onarma yapabilirmiyim.Telefonda halen 6.2.B.0.200 yüklü durumda.
Bootloader unlock allowed : Yes bootloader kilidi açık değil ama açılabilir demek. şuan güncelleme yükleyebilir, onarma yapabilirsin . Ama bl açık olduğu zaman yapamazsın.

muhsin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bootloader unlock allowed : Yes bootloader kilidi açık değil ama açılabilir demek. şuan güncelleme yükleyebilir, onarma yapabilirsin . Ama bl açık olduğu zaman yapamazsın.

Ama bu şekilde iken her türlü yolu deniyorum.Güncellemeyi alamıyorum.Telefonunuz güncel uyarısı alıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mehmet abi bi sorunum var yardim et
senin bu roomunu kullandim cook iyi. yalniz simdi bana 6.2.B.0.200 guncelemesi geldi. yalniz update serviclede nede se pc comunitionlada yapmiyor. diyorki gunceleme kisisellestirilis oldugundan guncelleme durduruldu ne yapmaliyim