ee adam haklıYa bu ergenler olduruyor benisdn profesorlerinin biseyden caktigi yok yazmis
:blink:Tapatalkta 9242![]()
Google mi coktu ne
SSL hatası mı alıyorsun birde geç açıyor açılırsa ?
Yandexle hersey normal google a girmiyor aramada yapmiyor
Edit: duzeldi
Bende de düzeldi sorun şimdi ayrıca https://encrypted.google.com burdan arama yapıyorum, daha hızlı.
Ben bunu hatırlıyorum yeaa. Mahallede falan ilk alanlardandık ama sonra XP'ye geçmedik. O yüzden bayağı kullanmıştım. Mayın tarlası da iyi zevk veriyordu. Tabi o zamanlar sokakta maçlar, koşturmacalar da vardı. Bir keresinde de deprem olurken monitörü tutardım sallanmasın diye.Daha çocuktuk..
benm s3ü garantiye verdm ahize ve kamera bozuldu sitede şu yazıyo "CIHAZINIZA KUTULU DEGISIM YAPILMISTIR" acaba 0 mı vercekler? IMEI de değişmiş anakart değişince imei değişio mu ?
0 ı versnler direk satcam zaten :devil2: discovery elite çıksın ondan alırım belki şu samsungtan bi kurtulim bi daha töbeDirek sat derim![]()
0 ı versnler direk satcam zaten :devil2: discovery elite çıksın ondan alırım belki şu samsungtan bi kurtulim bi daha töbe![]()
Normalinden farki nedir
Bardakların yanında gelen mektup, bugün dolabı karıştırırken buldum.
Bu siteyi seviyorum
![]()
Köprü neredeUşak Tarhanası, kahvaltıların kral yemeğidir. İtirazı olan ve alternatif sunan köprüden atlasın :devil: