İphone 3G Güncelleme Yapamıyorum

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Ayarlar Genel'e Girdiğimde Yazılım Güncelleme Yazmıyor
İmei Tarattım Klonlanmamış vs ,
Apple Kimliği Oluşturdum Gene Yok Yardım Eder Misiniz ?

Sürüm : 4.2.1 ( 8C148)
vs diyor anlayan arkadaşlar biri bu telefona jailbreak mı yapmıs vs ? lütfen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Whatsapp yüklerken ios 4.0.3 olsun vs diyor anlamadım gitti ya valla billa
-

custom FW yüklüymüş bazı forumlarda araştırdımda , yazılım güncelleme sekmesi yok , nasıl düzeltebilirim iyi bilen kişiler bir yorum yapsa ?

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ios 4.2.1 de ota üzerinden yani iphone üzerinden güncelleme yoktur velhasıl iphone 3g için çıkmış son versiyon zaten 4.2.1 dir en mantıklı olan bu versiyonda iken jailbreak yapıp bir nebze versiyon destekli uygulamaları yükleyebilirsin

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki , ayarlar , genel kısmında sürümü güncelle yazmıyor vede nasıl jail break yapabilirim ? whatsappı bile yükleyemiyorum

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
peki , ayarlar , genel kısmında sürümü güncelle yazmıyor vede nasıl jail break yapabilirim ? whatsappı bile yükleyemiyorum
Jailbreak için netten dosya indirmen lazım iPhone 3gs 6.1.6 Jailbreak diye arat google'de bulursun

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Ayarlar Genel'e Girdiğimde Yazılım Güncelleme Yazmıyor
İmei Tarattım Klonlanmamış vs ,
Apple Kimliği Oluşturdum Gene Yok Yardım Eder Misiniz ?

Sürüm : 4.2.1 ( 8C148)
vs diyor anlayan arkadaşlar biri bu telefona jailbreak mı yapmıs vs ? lütfen

Whatsapp yüklerken ios 4.0.3 olsun vs diyor anlamadım gitti ya valla billa
-

custom FW yüklüymüş bazı forumlarda araştırdımda , yazılım güncelleme sekmesi yok , nasıl düzeltebilirim iyi bilen kişiler bir yorum yapsa ?

iPhone 3G'ye whatsapp yükleyemezsin. Apple desteğini yıllar önce çekti iPhone 3G'den. Eski sürümünü bulup yüklesen bile çalışmaz.

Ayrıca ayarlarda güncelleme sekmesi olmaması çok normal o iOS 5 ile gelen bir özellik. iPhone 3G iOS 5 i desteklemez.

Ayrıca jailbreak yaparsan o cihaz iOS 4.2.1 de ölür. İnternetten Whited00r diye arattır bu custom fw dir iOS 3.1.3 tabanlıdır fakat iOS 7 ile gelen yeniliklerin çoğu var. En azından kendi app marketi filan var bir şekilde bir şeyler yaparsın.

Jailbreak için netten dosya indirmen lazım iPhone 3gs 6.1.6 Jailbreak diye arat google'de bulursun

Adam iPhone 3G iOS 4.2.1 diyor. Sen 3Gs 6.1.6 diyorsun?

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir bakayım , sağolun arkadaşlar yani dediğim gibi aslında facebook , whatsapp bir kaç uygulama yuklesem yeter bir kişi için aldım ama böyle oldugunu bilsem almazdım

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İmei Sorgusunda Çıkan Bu yani 3G
Üretici: Apple Inc Pazar Adı: iPhone 3G Model Bilgileri: iPhone 3G,

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İmei Sorgusunda Çıkan Bu yani 3G
Üretici: Apple Inc Pazar Adı: iPhone 3G Model Bilgileri: iPhone 3G,

Tamam siz dediğimi yapın Whited00r kurun pişman olmazsınız bende 3G varken kullanıyordum telefon olduğunu hissettiriyor gerek hızı olsun gerek görselliği.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam siz dediğimi yapın Whited00r kurun pişman olmazsınız bende 3G varken kullanıyordum telefon olduğunu hissettiriyor gerek hızı olsun gerek görselliği.

peki nasıl kuracağımı vs anlatır mısınız yani android kullandım bu zamana kadar , iTunes olsun ios olsun pek bilmiyorum

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
peki nasıl kuracağımı vs anlatır mısınız yani android kullandım bu zamana kadar , iTunes olsun ios olsun pek bilmiyorum

Whited00r'un resmi sitesinden kendi telefonunuza uygun yazılımı indiriyorsunuz cihazı DFU moda sokuyorsunuz(DFU moda sokmayla ilgili zibilyon tane konu vardır mutlaka öğrenirsiniz.) Daha sonra iTunes'u açtığınızda size ''kurtarma moduna bir iphone bulundu'' gibi bir uyarı veriyor.

Bundan sonra eğer windows işletim sistemi kullanıyorsanız ''shift''
Mac kullanıyorsanız alt(doğru hatırlıyorsam)'a basılı tutarak geri yükleye basıyorsunuz ve indirdiğiniz yazılımı seçiyorsunuz. Kurulum bitene kadar bekleyin ve kullanın.

Bu işlemden sonra telefondaki her şey silinir yani Androidteki ''wipe'' gibi düşünün tek fark burda rehber filanda gidiyor onların yedeğini alırsınız.

Kolay gelsin.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür Ederim Kardeşim , hemen araştırıp uygulayacağım

Birde iTunes'e bağladıgımda telefonu geri almak için vs birşey cıkmıyor daha dogrusu telefonumu algılayıp algılamadıgınada şüpheliyim iTunes'in

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Teşekkür Ederim Kardeşim , hemen araştırıp uygulayacağım

Birde iTunes'e bağladıgımda telefonu geri almak için vs birşey cıkmıyor daha dogrusu telefonumu algılayıp algılamadıgınada şüpheliyim iTunes'in

iTunes'ta iTunes Store yazısı vardır sağ üstte onun yanında eğer iPhonenunuzu algılıyorsa ''iPhone'' yazısı görürsünüz algılamazsa sürücü değişimi gerekir eğer yazıyı görmezseniz söyleyin sürücü değişimini anlatayım size.