• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözlük yıkılıyor :) ulan zukerberk bu kalmıştı onda el attın zuktun bıraktın.

Topluca viber'e geçmek lazım aslında dur bakalım

arkadaşlar telefondan internete girip apkmania dan apk indiriyorum, indirilenlerden tıklıyorum, dosya açılamyor hatası var. appinstaller yükledim dosyayı görmüyor biri yardım etsin :(

Pc den indir ya da başka bir tarayıcı işe dene telefonda.

stock rom lara cf root atınca telefonun ağzına sı.ıyor bir daha asla

22.22.22 leri kacirmayim dedim
aty6u5yq.jpg

Nasıl bir s.çmadan bahsediyoruz?
bildiğin darmaduman etti telefonu i9000 2013 sweeden stock rom attım hiçbir sıkıntısı yok kendim kaşındım cf root buldum odinden yüklenen kerneli de değiştiriyor telefonu bir açtım foursquareyi bile açınca kasmaya başladı stock kernele geri döndüm düzeldi telefon rahatladı.

arkadaşlar telefondan internete girip apkmania dan apk indiriyorum, indirilenlerden tıklıyorum, dosya açılamyor hatası var. appinstaller yükledim dosyayı görmüyor biri yardım etsin :(

Telefondaki android sürümü ile o apk'nin sürümü farklıdır. Telefon sürümü 2.36'dır, apk 4.0'dır......

kullandığı telefon Xperia m 4.1.2 kullanıyor yani sürüm sorunu olacağını sanmıyorum. [MENTION=251480]bsg18[/MENTION] dosya yöneticisine girip apk nin olduğu yerin ss ini atar misin. İndirdiğin apk nin üzerine dokunup özellikler dedikten sonra tabi.

kullandığı telefon Xperia m 4.1.2 kullanıyor yani sürüm sorunu olacağını sanmıyorum. @bsg18 dosya yöneticisine girip apk nin olduğu yerin ss ini atar misin. İndirdiğin apk nin üzerine dokunup özellikler dedikten sonra tabi.
hocam hiç anlamıyorum bu işlerden, dosya yöneticisi falan yok benim telefonda sanırım gördüğüm kadarıyla.

Telefonunda File Commander vardır mutlaka. Apk yi indirdiğin yere gir ss al bakem.

dosya yöneticisi indirdim google playden apkyı çıkarıyorum ondan sonra ss alırım 1 dk :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hallettim hocam tamam , çıkarttım yükledim oldu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam varmı ücretli bildiğin yararlı bi uygulama :D

Çakkkaaaal hemen ücretli apk dimi :D
Valla hatırlamıyorum şuan aklıma gelirse yazarım.:)

camera fv-5 indirdim faydasını göremedim onu da bi indiriyim nasılsa beleş :D

bildiğin darmaduman etti telefonu i9000 2013 sweeden stock rom attım hiçbir sıkıntısı yok kendim kaşındım cf root buldum odinden yüklenen kerneli de değiştiriyor telefonu bir açtım foursquareyi bile açınca kasmaya başladı stock kernele geri döndüm düzeldi telefon rahatladı.

Cf root u mümkünse oradan buradan bulmayın, cf auto root diye aratın, kendi sitesini bulup en güncel hali ile root edin. Cf auto root cwm recovery yüklemez kernel değiştirmez benim bildiğim.
Alternatif bi root yöntemi de bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...