- Reaksiyon puanı
- 344
bu günlük bilgisayar bu kadar.![]()
matematik de son konum olan işçi-havuz-hareket-grafik problemlerine dönüyorum.
Bu sene bende giriyorum ygs ye

bu günlük bilgisayar bu kadar.![]()
matematik de son konum olan işçi-havuz-hareket-grafik problemlerine dönüyorum.
ya niye giriyonuz yaBu sene bende giriyorum ygs ye![]()
ya niye giriyonuz ya
bizim edebiyat hocasıda girecekmiş.adam hukuk istiyor. tekrar üniversite okuyacakmışdaha genç 22-23 yaşında evli ilk yılı. hocayı tehdit ediyoruz girmesin diye
hayırlısıyla şu sınıavları bi atlatsakbenim mat da türkçede sorunum yok da şu fen sıkıntı çıkartıyor en fazla 25 net
matematik ortalama 30 idi 1 ay önce(problemleri çözmüyorken)
türkçe de yine 30 civarıydı.
yarın deneme sınavı var. bakalım ne olacak![]()
benim artım şu: sosyal ve türkçe de çözebilkiyorum. eksim şu: fen yok![]()
özel ders alan olsa bende verirdimOzel ders isine mi girsem napsamsaka bir yana artik yaptigin konulari bosver ve cikmis sorular deneme cozme , gunde 1 konu calisma seklinde git
özel ders alan olsa bende verirdimbizim 9 lara matematik mi anlatsam ne
![]()
zaten konu eksiğim kalmadı
elimde ygs kaynağı da kalmadı. matematikler bitti. kimya vs var.
dershane her dersten 5-6 tane çöz bitir dergisi verecekmiş sınava 2 hafta kala konu tekrarı için. o işime yarayacak.
Ortak ip kullandığı için olabilir, farklı tarayıcıya dene istersen
Bilgisayar taştanmıŞuan taş devrinden kalma bir pc ile foruma giriyorum. Şu mesajı atana kadar neler çektim bir bilseniz...
SayılırBilgisayar taştanmı![]()
Siparişini verdiğim kulaklığın bugün kargoya verilmesini bekliyordum fakat sistemde verilmedi gözüküyordu. Bende mağazaya site üzerinden mesaj ile ne zaman ürünün kargoya verileceğini sordum. Şimdi cevap geldi ve oldukça kibar bir dille ürünün kargoya verildiğini ve kargo takip numarasının yarın 11 gibi sisteme girileceğini yazmış. Mutlu oldum bir an![]()
Urun kargoya verilirken heyecan oluypr bir an di miherhalde sen de fazla intden alışveriş yapmiyorsun
Heyecan olduğu kesin. Bugün en az 10 kere bakmışımdır kargoya verildi mi diye.
17 yaşındayım internetten 2. alışverişim
1.si mobilcaddeden kapıda ödemeyle
2.si n11 den kuponla
Şuanlık kredi kartıyla alışveriş yapmadım![]()
N11 hepsiburada teknosadan yaptim daha once bende sıkıntı olmadi kartla
Sıkıntı olmasından değil de kredi karti olmamasından dolayı kredi kartıyla alışveriş yapmadımŞuanlık ihtiyacım yok zaten kredi kartına artık ünide aileden başka şehirde olursam o zaman lazım olabilir.
![]()
Kredi kartı güzel bişey yav, ailenin yanında yaşasan bile. Anne param bitti, baba para ver filan hiç uğraşmadan bi ek kart çıkarttır. Üstüne bi de devletten kredi/burs alırsan ailenle para ilişkisine girmezsin.
Yine kaspersky kurdum, bakalım bu sefer windows 8.1 ile anlaşabilecek mi?![]()
Ben avira kullanıyorum gayet başarılı hem de ücretsiz kaspersky da hiç kullanmadım nasıldır
Bir çok antivirüs denedim ya da denemeye çalıştım diyelim. Hemen idm crackine ve oyun cracklerine saldırdıkları için sildim.
Diceksin ki crack bu zaten virüs olur, tüm cracklerde zararlı olmayabiliyor. Hem kaspersky ile çalışmasına izin ver ama tehlikeli bir işlem yaparsa engelle seçiyorum ilk çalıştırdığımda.
Son olarak crack ve ya başka bir dosya gerçekten zararlı dosya ise, zaten bana bile sormadan temizliyor ya da siliyor.![]()
Uzun lafın kısası: Kaspersky candır
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION]
Bu hafta buluşmaya ne dersiniz ?
Haftaiçi en erken 6da olur, ders programım hep öğleden sonraya denk geldi. Haftasonu da bi gün doluyum da hangisi olduğu belli değil dahaBu hafta ben biraz mesgul olacagim muhtemelen katilamam