Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu sene bende giriyorum ygs ye :D
ya niye giriyonuz ya :D
bizim edebiyat hocasıda girecekmiş.adam hukuk istiyor. tekrar üniversite okuyacakmış :) daha genç 22-23 yaşında evli ilk yılı. hocayı tehdit ediyoruz girmesin diye :D

hayırlısıyla şu sınıavları bi atlatsak :) benim mat da türkçede sorunum yok da şu fen sıkıntı çıkartıyor en fazla 25 net :)
matematik ortalama 30 idi 1 ay önce(problemleri çözmüyorken)
türkçe de yine 30 civarıydı.
yarın deneme sınavı var. bakalım ne olacak :)
benim artım şu: sosyal ve türkçe de çözebilkiyorum. eksim şu: fen yok :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
ya niye giriyonuz ya :D
bizim edebiyat hocasıda girecekmiş.adam hukuk istiyor. tekrar üniversite okuyacakmış :) daha genç 22-23 yaşında evli ilk yılı. hocayı tehdit ediyoruz girmesin diye :D

hayırlısıyla şu sınıavları bi atlatsak :) benim mat da türkçede sorunum yok da şu fen sıkıntı çıkartıyor en fazla 25 net :)
matematik ortalama 30 idi 1 ay önce(problemleri çözmüyorken)
türkçe de yine 30 civarıydı.
yarın deneme sınavı var. bakalım ne olacak :)
benim artım şu: sosyal ve türkçe de çözebilkiyorum. eksim şu: fen yok :)

Ozel ders isine mi girsem napsam :) saka bir yana artik yaptigin konulari bosver ve cikmis sorular deneme cozme , gunde 1 konu calisma seklinde git

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ozel ders isine mi girsem napsam :) saka bir yana artik yaptigin konulari bosver ve cikmis sorular deneme cozme , gunde 1 konu calisma seklinde git
özel ders alan olsa bende verirdim :D bizim 9 lara matematik mi anlatsam ne :)

zaten konu eksiğim kalmadı :)
elimde ygs kaynağı da kalmadı. matematikler bitti. kimya vs var.
dershane her dersten 5-6 tane çöz bitir dergisi verecekmiş sınava 2 hafta kala konu tekrarı için. o işime yarayacak.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
özel ders alan olsa bende verirdim :D bizim 9 lara matematik mi anlatsam ne :)

zaten konu eksiğim kalmadı :)
elimde ygs kaynağı da kalmadı. matematikler bitti. kimya vs var.
dershane her dersten 5-6 tane çöz bitir dergisi verecekmiş sınava 2 hafta kala konu tekrarı için. o işime yarayacak.

Konu eksigin yoksa salla testleri denemeye yuklen cok yarari olur al degisik yayinlarin denemelerini çöz gunde 2-3 tane

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şuan taş devrinden kalma bir pc ile foruma giriyorum. Şu mesajı atana kadar neler çektim bir bilseniz...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Siparişini verdiğim kulaklığın bugün kargoya verilmesini bekliyordum fakat sistemde verilmedi gözüküyordu. Bende mağazaya site üzerinden mesaj ile ne zaman ürünün kargoya verileceğini sordum. Şimdi cevap geldi ve oldukça kibar bir dille ürünün kargoya verildiğini ve kargo takip numarasının yarın 11 gibi sisteme girileceğini yazmış. Mutlu oldum bir an :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Siparişini verdiğim kulaklığın bugün kargoya verilmesini bekliyordum fakat sistemde verilmedi gözüküyordu. Bende mağazaya site üzerinden mesaj ile ne zaman ürünün kargoya verileceğini sordum. Şimdi cevap geldi ve oldukça kibar bir dille ürünün kargoya verildiğini ve kargo takip numarasının yarın 11 gibi sisteme girileceğini yazmış. Mutlu oldum bir an :)

Urun kargoya verilirken heyecan oluypr bir an di mi :) herhalde sen de fazla intden alışveriş yapmiyorsun

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Urun kargoya verilirken heyecan oluypr bir an di mi :) herhalde sen de fazla intden alışveriş yapmiyorsun

Heyecan olduğu kesin. Bugün en az 10 kere bakmışımdır kargoya verildi mi diye.
17 yaşındayım internetten 2. alışverişim :)
1.si mobilcaddeden kapıda ödemeyle
2.si n11 den kuponla
Şuanlık kredi kartıyla alışveriş yapmadım :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Heyecan olduğu kesin. Bugün en az 10 kere bakmışımdır kargoya verildi mi diye.
17 yaşındayım internetten 2. alışverişim :)
1.si mobilcaddeden kapıda ödemeyle
2.si n11 den kuponla
Şuanlık kredi kartıyla alışveriş yapmadım :)

N11 hepsiburada teknosadan yaptim daha once bende sıkıntı olmadi kartla

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
N11 hepsiburada teknosadan yaptim daha once bende sıkıntı olmadi kartla

Sıkıntı olmasından değil de kredi karti olmamasından dolayı kredi kartıyla alışveriş yapmadım :D Şuanlık ihtiyacım yok zaten kredi kartına artık ünide aileden başka şehirde olursam o zaman lazım olabilir. :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sıkıntı olmasından değil de kredi karti olmamasından dolayı kredi kartıyla alışveriş yapmadım :D Şuanlık ihtiyacım yok zaten kredi kartına artık ünide aileden başka şehirde olursam o zaman lazım olabilir. :)

Kredi kartı güzel bişey yav, ailenin yanında yaşasan bile. Anne param bitti, baba para ver filan hiç uğraşmadan bi ek kart çıkarttır. Üstüne bi de devletten kredi/burs alırsan ailenle para ilişkisine girmezsin.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Kredi kartı güzel bişey yav, ailenin yanında yaşasan bile. Anne param bitti, baba para ver filan hiç uğraşmadan bi ek kart çıkarttır. Üstüne bi de devletten kredi/burs alırsan ailenle para ilişkisine girmezsin.

Şuanlık idare ediyoruz hele bi üniversiteye gideyimde :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yine kaspersky kurdum, bakalım bu sefer windows 8.1 ile anlaşabilecek mi? :)

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çay içecekken bitmiş şekerden, piknik yaparken yağan yağmurdan, çok gülerken kelebek camından giren hırsızdan ve hapşırırken tutamayıp salmaktan büyük mutsuzluk mu var..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben avira kullanıyorum gayet başarılı hem de ücretsiz kaspersky da hiç kullanmadım nasıldır

Bir çok antivirüs denedim ya da denemeye çalıştım diyelim. Hemen idm crackine ve oyun cracklerine saldırdıkları için sildim. :)

Diceksin ki crack bu zaten virüs olur, tüm cracklerde zararlı olmayabiliyor. Hem kaspersky ile çalışmasına izin ver ama tehlikeli bir işlem yaparsa engelle seçiyorum ilk çalıştırdığımda.
Son olarak crack ve ya başka bir dosya gerçekten zararlı dosya ise, zaten bana bile sormadan temizliyor ya da siliyor. :)

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky bi ara kullanıyordu pc çok yoruyordu şimdi virüs programı yok saldım çayıra mevlam kayıra :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir çok antivirüs denedim ya da denemeye çalıştım diyelim. Hemen idm crackine ve oyun cracklerine saldırdıkları için sildim. :)

Diceksin ki crack bu zaten virüs olur, tüm cracklerde zararlı olmayabiliyor. Hem kaspersky ile çalışmasına izin ver ama tehlikeli bir işlem yaparsa engelle seçiyorum ilk çalıştırdığımda.
Son olarak crack ve ya başka bir dosya gerçekten zararlı dosya ise, zaten bana bile sormadan temizliyor ya da siliyor. :)

Uzun lafın kısası: Kaspersky candır

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Akşam çıkışta Piruze: Şam'da Bir Türk Gelini, Piruze ve Oğulları'nı alayım derken bir de Şahika ve Feraye aklıma geldi.

Bu 3 kitabı 40 liradan aşağıya verirler inşallah. :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION]

Bu hafta buluşmaya ne dersiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...