Modelini bilmiyorum

oyundelisin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BEYLER YENİ PC ALDIM , PCDE OYUNLARI AÇMIYOR SANIRIM EKRAN KARTINI GÜNCELLEMELİYİM FAKAT MODELİNİ BİLMİYORUM NE YAPMALIYIM.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

YARDIM EDECEK BİRİSİ YOKMU YA ?

x00p3D.png

BEYLER HANGİ DRİVERİ YÜKLEMELİYİM ?

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aygıt yöneticisinden görüntüye tıklayıp at bari screenshot'ı. Nvidia mı ati mi onun da mı stickerı yok? onu söyle bari

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
drivereasy.com git free olanı indir ekran kartınının modelini adını ögren ister oradan indir biraz yavaş iner, öğrenince ister Nvidia veya Ati den indir

oyundelisin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş foto attım, orda yazıyor birşeyler ben anlamıyorum yardımcı olurmsuun

drivereasy.com git free olanı indir ekran kartınının modelini adını ögren ister oradan indir biraz yavaş iner, öğrenince ister Nvidia veya Ati den indir
nerden öğrenicem kardeş

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kardeş foto attım, orda yazıyor birşeyler ben anlamıyorum yardımcı olurmsuun

nerden öğrenicem kardeş

drivereasy.com dan programı indir zaten boyutu küçük, kurunca Scan yap yapınca sag alt köşeye bas listeden ekran kartının adını soayadını T.C. no ve memleketini görürsün

Ayrıca bilgisayarın laptop ise çift ekran kartlı da olabilir Ati ve intel ikisi bir arada

oyundelisin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc laptop zaten ekran ayarlarındaydı sanırım nvidia gösteriyo ama AMD STICKERI VAR

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Özel mesajdan cevap vermiyorum özür,
Driver yüklü değilse ekran kartı modelin dxdiag da gözükmeyebilir sana bir yol daha söyleyim, Aygıt yöneticisinden ekran bağdastırıcıya sag tıkla özelliklerden ayrıntılara gir orada Aygıt açıklaması yazar oraya bas bi altında Aygıt kimliği yazar oranın en üst satırını kopyala ve
internetten devid.info sitesine gir ve en üst yere yapıştır ve arama yap altta çıkar driver