• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Left 4 Dead 2 Oynayanlar Kulübü

Ne oynadık be. Upload biraz daha iyi olsa kaliteli videolar çekerdik. :)

Rozabay kayıt ediyoken hafiften takılmalar oldumu pcinde. Ben frapsı açtığımda yaşadım.

Saat 12:41 steame giriş yapamıyorum. Sorun yaşayan varmı?

Rozabay kayıt ediyoken hafiften takılmalar oldumu pcinde. Ben frapsı açtığımda yaşadım.

Fraps kayıtta aşırı derece büyük dosya oluşturmasa fraps kullanırdım ama 1 saatte 500 GB video boyutu oluyor :D Onun boyutunu küçült, upload et ohoo saatleri alıyor.

Twitch tv kullanayım demiştim ama kayıt yazılımları oyun kaydı yaparken para istiyor. En iyisi livestream ama işte upload hızı sorun oluşturuyor. Yapacak ekstra birşey yok.

Ekleme hayır takılmalar olmadı. Sadece canlı yayın olduğu için lag oldu onunda klaiteyi düşürüp oynadım.

Abimde varda oyun bilmem oynasammi ya bu kulüp cok aktif :D

Yoo yatiyoduk 2 gün , dün aktifleştik herkes gelemiyo. Gün belirlesek daha iyi olucak.

Varmı oynamaya gelen ? [MENTION=312196]edox[/MENTION] senide beklıyorum...

Bende gelebilir miyim ? Steam ID: Complex_Harmony

Benide ekleyin :) steam id : ataberkdagdelen . Oyunu indiririm bi ara. Arada sıradada gelirim.

l4d2banner.jpg
Skype -> live:canberk039 online atarız

[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] ben ev arkadaşımla oynuyorum da çok eğlenceli oluyor ya :D

Ya yok güzel oyunda burda artık öyle toplanıp oynamıyoruz. Yoksa online modu yine iyi ille de bize ihtiyacın yok arkadaşlarınla falan oynarsın :D

Oyunu oynamak isteyen arkadaslar varsa tekrar toplanalim diyorum.