Gs_Li
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaslar general mobile tabletim var ve root atmak istiyorum root garanti dışı bırakırmı ?
root yaptıktan sonra markette de root silen uygulamalar var. garanti root atıldığını fark etmezse ne âlâ.teşekkür ederim ama biryerde root gördüm her cihaza atılabilen ve remove root seçenegi vardı. birde arkadasımda cihazda root u sil yazıyor bunların açıklaması nedir ?
root yaptıktan sonra markette de root silen uygulamalar var. garanti root atıldığını fark etmezse ne âlâ.
o tablette nasıl olur bilemem root işi. ama genel olarak bozar. çünkü erişilmemesi gereken yerlere erişim sağlıyor ve gidiyor garanti. ingilizceniz varsa xda'dan bakın, yoksa da bu tür işlerin anlatıldığı forumlar var oraları deneyin derim. Ama kolay işlemlerdir dikkat edilirse.peki bunu ben yapabilirmiyim eger mümkünse size zahmet anlatırmısınız ?
o tablette nasıl olur bilemem root işi. ama genel olarak bozar. çünkü erişilmemesi gereken yerlere erişim sağlıyor ve gidiyor garanti. ingilizceniz varsa xda'dan bakın, yoksa da bu tür işlerin anlatıldığı forumlar var oraları deneyin derim. Ama kolay işlemlerdir dikkat edilirse.