Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
9-10 aydir uyeyim foruma hala pc den nasil fotoğraf koyarim bilmiyorum varsa yoksa tapatalk millet gif koyuyor ya birde :D

Printscreen'e tıklayacaksın sonra ctrl+c yapıcaksın sonra painti açacaksın ctrl+v yapacaksın resmi kaydedeceksin resim upload sitelerinden herhangi birine(örnek:hızlıresim) gireceksin upload yapacaksın ve ordaki forum url'sini kopyalayıp foruma yapıştıracaksın

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Printscreen'e tıklayacaksın sonra ctrl+c yapıcaksın sonra painti açacaksın ctrl+v yapacaksın resmi kaydedeceksin resim upload sitelerinden herhangi birine(örnek:hızlıresim) gireceksin upload yapacaksın ve ordaki forum url'sini kopyalayıp foruma yapıştıracaksın

Ölme esegim olme diyorsun zor is ya tapatalk buyuk nimet

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Alışveriş bu kadar yorucu olmamali ayrıca hasta gibi durumda alışverişe çıkılmaması önerilir. Tecrübeyle sabittir.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[video=youtube;0lyV_eJwBuw]http://www.youtube.com/watch?v=0lyV_eJwBuw[/video]

Beethoven'ın 9. Senfonisi olan Ode to joy; el aterisinde çalmıyor muydu? Herkese anlatıyorum ama yok, bu çalmıyordu diyor. :D

Küçükken çok oynardım el aterisinde. :D

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın gmail hesabı yok diye benim eskisini verdim, android telefonuna kaydetmiş yeni almıştı. Google playden girip gmailime elime ne geçerse yüklüyorum bakalım görünce beni ne diyecek :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Beethoven'ın 9. Senfonisi olan Ode to joy; el aterisinde çalmıyor muydu? Herkese anlatıyorum ama yok, bu çalmıyordu diyor. :D

Küçükken çok oynardım el aterisinde. :D
kesinlikle çalıyordu :)
hangi oyun olduğunu tam hatırlayamıyorum ama çalıyordu :)

galiba şu yarış oyunu gibi bir şey vardı ondamı çalıyordu ne :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kesinlikle çalıyordu :)
hangi oyun olduğunu tam hatırlayamıyorum ama çalıyordu :)

galiba şu yarış oyunu gibi bir şey vardı ondamı çalıyordu ne :)

Kime söylesem el atarisinde bu senfoni çalmıyordu diyodu. Bu senfoninin çaldığına yemin bile etmiştim. :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
arkadaşın gmail hesabı yok diye benim eskisini verdim, android telefonuna kaydetmiş yeni almıştı. Google playden girip gmailime elime ne geçerse yüklüyorum bakalım görünce beni ne diyecek :D

Bana yapsaydın elimden kurtulamazdın. :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sabah sabah metro çalışması mı olurmuş yahu! Saat 8.30 da ders var.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar ttnette online işlemlerden tarife değiştireceğiniz zaman size taahhüt sunuluyor mu?
Bir ara netlimitsiz paketine geçiş yapmıştım taahhüt felan göremedim ama bugün 112 lira fatura geldiğini gördüm.
Dsmarta geçiş yapmıştık, taahhüt bitmeden geçiş işlemi başladığı için güya ceza olarak 112 lira fatura çıkarılmış.
Eğer taahhüt vermiş olsak interneti 63 liraya kullanabilir miydik? Daha ucuza kullanmamız gerekmez miydi?
Mesela şimdi 44 liraya netlimitsize geçebiliyoruz, ama 24 ay taahhüt verirsek. Vermezsek eğer 67 liraya kullanılıyor, vatandaş 67 liralığı kullanmaya başladığı zaman taahhüt mü vermiş oluyor?
2 sene önce güya taahhüt vererek geçiş yapmışım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Maşallah :D

335cnyt.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@__kadıköyRAP__ hocam senin bir programın vardı. Fare işaretinin üstüne geldiği yerdeki rengin hex renk kodunu veriyordu. O program hala sende mi acaba eyedropper diye bir program buldum dün işime yaradı ama gereksiz yere setup kurdurdu beğenmedim. Senin programı bir yere alayım dursun eğer sende varsa hala... :)

Var ama evde. :D 2 hafta sonra tezkere alıyorum hatırlatırsın. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hiç mi foruma girmedin?

Girdim de tapatalkdan takip ettim hep, bilgisayarım yok asker olduğum için. :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Seviyorum sizi, neden bilmiyorum ama çok seviyorum. Birşey olduğu zaman, canım sıkkınken, moralim bozukken ilk buraya geliyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyorum, teknoloji sitesinden farklı bi boyuttasınız benim için. İyi ki varsınız be. :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Seviyorum sizi, neden bilmiyorum ama çok seviyorum. Birşey olduğu zaman, canım sıkkınken, moralim bozukken ilk buraya geliyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyorum, teknoloji sitesinden farklı bi boyuttasınız benim için. İyi ki varsınız be. :)

En iyi ortamlardan biri belkide en iyisi bu sitede var bence

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
telefonu kurcaladım yine elime yüzüme bulaştırdım :D
işin yoksa romu tekrar kur. Allah tan uygulamarın yedekleri hep bi kenarda durur :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Arkadaşa s3 mini çakması satmışlar, geri vermeye gittik dedim bu sahte, sahte değil dedi, ben yine sahte dedim, benden iyi mi biliyon diyo, gerizekalı tombalak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...